П`ятниця, 19.04.2024, 22:51
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » Архів матеріалів
Вчора у місті Калуш Івано-Франківської області стартував чемпіонат України з футболу серед дівочих команд WU-15.

Івано-Франківщину на цих змаганнях представляють ДЮСШ №3 з обласного центру та "Надвірняночка" з Надвірної. У 1 турі ДЮСШ №3 без проблем здолала збірну Хмельницької області - 3:1. Що цікаво, у складі франківчанок хет-триком відзначилась Надія Бойчук, яка після стартового туру посідає друге місце у списку бомбардирів турінру. Юні футболістки з Надвірнянщини так само легко обіграли збірну Львівської області - 2:0. Влучні удари до свого активу записали Яна Русинова та Анна Дем'янець.

Серед інших результатів варто відзначити перемогу дівчат з Херсонщини над збірною Луганської області - 10:0 (!), а також більш "скромну" звитягу костопільського "Ліцею" у грі з київським "Атексом" - 6:0.

Чемпіонат України серед дівочих команд WU-15 (м. Калуш/с. Вістова, 17-22 травня)

1 тур

Група 1

"Атекс-СДЮШОР-16" (Київ) ... Читати далі »
Переглядів: 1916 | Додав: tisha | Дата: 08.06.2015 | Коментарі (0)

ДЮСШ №3 святкувала свою другу поспіль перемогу у групі А Першої ліги жіночого чемпіонату України.

У рамках 2 туру наші дівчата завітали в гості до дебютанта змагань чернігівського "Спартака". У зустрічі на стадіоні ім. Ю. Гагаріна все вирішив один забитий м'яч, який провела нападниця ДЮСШ №3 Вікторія Серемчук - 1:0. В іншому матчі туру "Янатрочка" вдома перемогла ДЮСШ №1 з Хмельницького - 5:3.

Таким чином, після 2 туру наші дівчата з стовідсотковим результатом посідають перше місце у групі А, випереджаючи "Колос" на три залікові бали. Додамо, що футболістки з Вінниччини мають одну гру в запасі. Свою наступну гру підопічні Івана Олійника зіграють 31 травня, коли вдома прийматимуть хмельницьку ДЮСШ №1.

Чемпіонат України серед жінок. Перша ліга. Група А. 2 тур

10.05.2015 (неділя)

"Спартак" (Чернігів) - ДЮСШ №3 (Івано-Франківськ) 0:1

"Янтарочка" (Новояворівськ) - ДЮСШ №1 (Хмельницький) 5:3
Переглядів: 880 | Додав: tisha | Дата: 08.06.2015 | Коментарі (0)

ДЮСШ №3 з обласного центру розпочинає новий сезон домашньою перемогою над "Янтарочкою".

Відкривати сезон дівчатам ДЮСШ №3 випало на стадіоні "Металіст" в Опришівцях матчем проти дебютанта "Янтарочки" з Новояворівська. Дещо підвела організація матчу: сама гра розпочалась пізніше запланованого часу, та ще й гості прибули у білій формі, що за кольорами співпала з основною формою ДЮСШ №3. Через це команда господарів змушена була одягнути сині манішки. Перед грою у складі ДЮСШ №3 були відсутні троє виконавців - Вікторія Серемчук, Христина Татарин та Тетяна Лайщук, які захищають кольори збірної WU-16 на турнірі розвитку УЄФА в Ізраїлі.

З перших хвилин було помітно бажання франківчанок забити швидкий гол. Чого лише варті дві поперечки, що рятували гостей від неминучих голів. Та все ж за свої старання наші дівчата були винагороджені згодом - Тетяна Мельничук замкнула простріл з правого флангу. У середині першого тайму Тетяна оформила дубль, класно пробивши здалеку - 2 ... Читати далі »
Переглядів: 910 | Додав: tisha | Дата: 08.06.2015 | Коментарі (0)

У п’ятницю, 1 травня, жіноча збірна команда України WU-16 вирушить на Турнір розвитку УЄФА, який відбудеться в Ізраїлі. Суперницями українок стануть збірні Ізраїлю, Польщі та Туреччини.



Свій перший матч «синьо-жовті» проведуть 2 травня проти господарок турніру - Ізраїлю. Наступного дня підопічні Сергія Сапронова зійдуться у протистоянні із командою Польщі. І, нарешті, останній поєдинок українок відбудеться 5 травня. Суперниками наших дівчат буде збірна Туреччини.



Нагадаємо, що цього місяця наші дівчата вже брали участь у турнірі такого рангу, що проходив в Естонії і посіли там другу сходинку.



Для підготовки до участі у цьому турнірі старший тренер української збірної Сергій Сапронов викликав 20 гравців:



Воротарі: Катерина Гула (ДЮСШ №1, Хмельницький), Марія Смілянець (ЖФК «Пантери», Умань)



Захисники: Вікторія Горбач («Родина-Ліцей», Костопіль), Марина Шайнюк ... Читати далі »
Переглядів: 910 | Додав: tisha | Дата: 08.06.2015 | Коментарі (0)

7-8 травня на Прикарпатті пройшов ІІІ етап обласних Всеукраїнських змагань "Діти — олімпійська надія України" серед учнівської молоді з футболу серед дівчат (2000 р.н. і мол.)в м.Галич, ДЮСШ стадіон "Колос". Взяло участь 4 збірні команди.

Галицький р-н - Надвірнянський р-н - 0:4
(Дем’янець А., Пазинюк І., Лукач Р.-2)

м. Івано-Франківськ - Коломийський р-н - 4:0
(Мединська І. - 3, Українець Н.)

матч за 3 місце
Галицький р-н - Коломийський р-н - 0:1
(Остапів В.)

фінал
м. Івано-Франківськ - Надвірнянський р-н - 1:1 (по пен. 5:4)
(Бойчук Н. - Дем’янець А.)

За команду м.Івано-Франківськ виступали гравці ДЮСШ №3(головний тренер Іван Олійник,тренер Микола Тиханський)
Переглядів: 1008 | Додав: tisha | Дата: 08.06.2015 | Коментарі (0)

Молодіжна жіноча збірна України WU-18 здобула перемогу на Турнірі розвитку УЄФА, що проходив цього тижня у Литві. У матчі третього грального дня команда Наталії Зінченко розгромила однолітків із Фарерських островів з рахунком 4:0 та зайняла підсумкове перше місце.



Українська збірна дуже ретельно готувалася до вирішальної гри із командою Фарерських островів. До цього зобов’язувало турнірне положення: «синьо-жовті» після двох турів із шістьма очками займали лідируючу позицію на турнірі. Фарерська збірна відставала від команди Наталії Зінченко лише на один пункт після нічиєї у другому турі із дівчатами з Литви.



Керманич збірної України обрала на цю гру найоптимальніший на сьогоднішній день склад. До основи повернулися Полюхович, яка відновилася після пошкодження, а також Кислова, Матвіїшин та Назаренко.



Вже з перших хвилин «синьо-жовті» організували навалу на ворота суперниць. На 4-й хвилині Перевізник віддала п ... Читати далі »
Переглядів: 565 | Додав: tisha | Дата: 08.06.2015 | Коментарі (0)

У середу, 29 квітня, у конференц-залі Будинку футболу відбулася процедура жеребкування матчів Чемпіонату України з футболу серед дівочих команд WU-15 2015 року.



З легкої руки запрошеного на подію тренера воротарів національної збірної України Юрія Сивухи, 16 команд на першому етапі були розподілені на 4 підгрупи. До речі, хочеться відзначити, що це найбільша кількість учасників в історії проведення змагань серед дівочих команд.



Матчі Чемпіонату відбудуться з 17 по 22 травня у місті Калуш Івано-Франківської області.



Склади груп:



Група А

1. «Атекс-СДЮШОР-16» (Київ)

2. «Арсенал» (Харків)

3. Збірна Житомирської області

4. «Ліцей» (м. Костопіль, Рівненська обл.)



Група В

1. Збірна Львівської області

2. «Освіта-Волинянка» (Волинська обл.)

3. «Пантери» (м. Умань, Черкаська обл ... Читати далі »
Переглядів: 524 | Додав: tisha | Дата: 08.06.2015 | Коментарі (0)

Старший тренер молодіжної жіночої збірної команди України WU-19 Наталія Зінченко оприлюднила список з 20-ти гравців, які готуватимуться до Турніру розвитку УЄФА, що проходитиме з 21 по 26 квітня у Литві.



У міжнародному турнірі під егідою УЄФА наші дівчата зіграють три матчі. 22 квітня українська команда стартує у змаганнях матчем із господарками – командою Литви. Наступного дня підопічні Наталії Зінченко зустрінуться у поєдинку зі збірною Латвії. Свою останню гру на турнірі «синьо-жовті» проведуть 25 квітня із однолітками з Фарерських островів.



Зазначимо, що УЄФА проводить Турніри розвитку для юнаків та дівчат у рамках програми з розвитку футболу в Європі. За допомогою цих змагань Європейський футбольний союз надає можливість перспективній молоді проявити свій талант і зробити важливий крок у кар’єрі.



Склад збірної України:



Воротарі: Вікторія Кислова («Житлобуд-2», Харків), Марія Бор ... Читати далі »
Переглядів: 571 | Додав: tisha | Дата: 08.06.2015 | Коментарі (0)

7-8 березня 2015 року в м. Івано-Франківськ пройшов ХІ Всеукраїнський турнір з футзалу присвячений Міжнародному Дню прав жінок і миру.



На жаль на турнір не змогли приїхати дівчата з команди «Пантери» (м. Умань, Черкаська область), їх замінили юні вихованки місцевої ДЮСШ №3.



В групі «А» боротьба за перше місце розгорнулась між трьома командами - Чернігова, Маневичів та Надвірної. Надвірнянська команда змогла виграти у Чернігова (3:2), але поступилась команді з Волині (1:2). Чернігівські спортсменки переграли маневицьку команду (2:0), а тому знову все вирішувала різниця забитих і пропущених м’ячів між цими командами. «Спартак» (Чернігів) зайняв перше місце в групі, «Надвірняночка» - друге, «Освіта-Волинянка» - третє.



Команда «Студент» виступала поза конкурсом, а юні «Пантери» ще не змогли боротися на такому рівні, але основне що бажання у дівчат є.



В групі «Б» господарі в боротьбі з ко ... Читати далі »
Переглядів: 603 | Додав: tisha | Дата: 08.06.2015 | Коментарі (0)

У п’ятницю, 17 квітня національна жіноча збірна команда України WU-17 вирушить на Турнір Розвитку УЄФА, який відбудеться у столиці Естонії - Таллінні. Суперницями українок стануть збірні Естонії, Португалії та Литви.



Перший матч наша збірна проведе 18 квітня проти збірної Литви. Наступного дня підопічні Сергія Сапронова зійдуться у протистоянні із командою Португалії. І, нарешті, останній поєдинок збірної України відбудеться 21 квітня. Суперниками наших дівчат будуть господарки турніру – збірна Естонії. Усі матчі «синьо-жовтих» розпочинатимуться о 13:00 за київським часом.



Для підготовки до участі у цьому турнірі в.о. старшого тренера Сергій Сапронов викликав 24 гравця:



Воротарі: Вікторія Кремчаніна (Чернігів), Ольга Рябовол («Житлобуд-2», Харків), Катерина Гула (ДЮСШ №1, Хмельницький), Марія Смілянець (ЖФК «Пантери», Умань)



Захисники: Вікторія Горбач, Тетяна Петрова (обидві - «Родин ... Читати далі »
Переглядів: 559 | Додав: tisha | Дата: 08.06.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 74 75 »
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz