Субота, 20.04.2024, 11:22
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2014 » Вересень » 20 » Гол Романенко приніс перемогу жіночій збірній України над командою Уельсу
09:01
Гол Романенко приніс перемогу жіночій збірній України над командою Уельсу
Національна жіноча збірна команда України у матчі відбіркового циклу КС-2015, який проходив на «Арені Львів» у Львові, обіграла команду Уельсу з рахунком 1:0.



Матч розпочався із обопільної розвідки, позначивши взаємну повагу обох колективів, що вели боротьбу за путівку на світову першість 2015 року. Українські футболістки більше володіли м’ячем, використовуючи свої головні козирі – потужних флангових виконавців Ольгу Бойченко та Ольгу Овдійчук. Але валлійки вдало позиційно захищалися, не надаючи підопічним Анатолія Куцева простору для розвитку атак. Гості навпроти, переважно, намагалися дійти до воріт «синьо-жовтих», шукаючи передачами з флангів лідера атак - Наташу Хардінг.



Першу половину першого тайму гри команди більше думали про власні ворота, обережно обираючи шляхи своїх атак. Перший небезпечний момент було створено на 21-й хвилині після стандарту: подача кутового біля воріт збірної Уельсу завершилася ударом головою у виконанні Пекур, але воротар обрала вірну позицію і зафіксувала м’ячу у руках.



Після цього ініціатива перейшла до валлійської збірної, яка все частіше турбувала захисників української команди та воротаря Катерину Самсон, але наш голкіпер грала безпомилково на виходах, вдало страхуючи партнерів по команді. Щоправда, на 37-й хвилин біля воріт Самсон виникла пожежа після навісної подачі у виконанні Казінс, але Кравець та Лишафай в останній момент зуміли розібратися у ситуації та винести м’яч подалі у поле. У підсумку, перший тайм так і завершився з «сухим» рахунком на табло.



Початок другої 45-хвилинки залишився за «червоними», Фішлок у першій із атак дальнім ударом з 20-ти метрів перевірила пильність воротаря збірної України, але Самсон була у потрібний позиції та контролювала епізод. На 50-й хвилині вже Дятел зуміла зачепитися за м’яч у штрафному майданчику суперників, віддала його на Бойченко, Ольга впала у боротьбі із Хоукінс, але арбітр не помітив порушення правил зі сторони валлійської команди.



На 55-й хвилині на полі у складі збірної України з’явилася Оксана Яковишин, поява якої додала сил та впевненості «синьо-жовтим» у наступальних діях. Вже за декілька хвилини Яковишин віддала передачу на Дятел, яка зуміла обійти декількох суперників та завдати удар. На жаль, м’яч лише оминув ближню стійку. Але збірна України нарешті зуміла досягти свого: на 61-й хвилині Романенко замкнула навісну передачу Пекур з кутового – 1:0.



Збірна Уельсу одразу ж збільшила оберти та більшими силами пішла на ворота української команди. На 68-й хвилині кутовий у виконанні гостей завершився небезпекою біля наших воріт: Інгл та Джеймс вже готувалися нанести вирішальний удар по воротах команди Анатолія Куцева, але самовіддану гру продемонструвала Самсон, кинувшись за м’ячем та забравши його до рук.



Наприкінці матчу сили почали залишати футболісток збірної Уельсу, тому у нашої команди з’явилося більше простору для атак. На 76-й хвилині Пекур відважилася на дальній «постріл» за 30-ти метрів, але м’яч, на жаль, не влучив у рамку воріт гостей. У швидкі контратаки також тікали Овдійчук та Яковишин, але цим атакам бракувало вирішальних влучних ударів. У підсумку – заслужена перемога збірної України, яка тепер чекає на завершення інших матчів відбіркового циклу КС-2015.



Відбір КС-2015 серед жіночих команд



Україна – Уельс – 1:0



Гол: Романенко (61)



Україна: Самсон (к) – Басанська, Котик, Кравець, Пекур, Бойченко (Яковишин, 55), Дятел (Корнієвець, 75), Романенко (Вороніна, 90+1), Овдійчук, Андрущак, Лишафай



Уельс: Н.Девіс – Казінс, Хоукінс, К. Девіс, Інгл, Джеймс, Дайкс (М. Грін, 76), Фішлок (к), Хардінг (Лоуренс, 70), Уїлтшир, Блізард (Д. Грін, 80).

ФФУ
Переглядів: 656 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz