Субота, 20.04.2024, 04:36
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2014 » Березень » 31 » «Кубанська весна-2014»: збірна України − срібний призер змагань
21:34
«Кубанська весна-2014»: збірна України − срібний призер змагань
30 березня жіноча збірна України віком до 19 років зіграла у фіналі міжнародного турніру «Кубанська весна-2014». Підопічні Наталії Зінченко поступилися господаркам змагань − збірній Росії.

Початок матчу був за росіянками, які влаштували справжній штурм воріт української команди. Але оборона нашої команди вистояла, і дівчата після цього провели кілька небезпечних атак. Проте на 16-й хвилині господарки поля змогли використати помилку захисників, які намагались створити штучний офсайд, і півзахисник росіянок Чорномирдіна пробила повз Альбіну Фомченко. А через кілька хвилин збірна Росії ще двічі забила. Біломитцева і Березіна знову скористались незлагодженими діями наших оборонців і рахунок на табло став розгромним. Це подіяло на наших дівчат і вони взяли під контроль хід поєдинку На 34-й хвилині Яна Малахова здійснила рейд з центру поля, обігралась з Вікторією Бойко, і точно пробила в дев'ятку воріт збірної Росії.

Після перерви наші дівчата продовжили небезпечно атакувати, але свої нагоди не реалізували Малахова, Коломієць та Андрухів. А на 62-й хвилині Тетяна Козиренко зробила невеликий шедевр: вона обіграла трьох суперниць біля штрафного майданчика росіянок і змогла проштовхнути м’яч під голкіпером. Надалі обидві команди мали ще по кілька спроб для того, щоб змінити цифри на табло, але голів нечисленні глядачі більше не побачили.

Таким чином, жіноча збірна України WU-19 вдруге поспіль стала срібним призером міжнародного турніру «Кубанська весна-2014».



Росія WU-19 − Україна WU-19 − 3:2

Голи: Чорномирдіна (16), Біломитцева (22), Березіна (24) − Малахова (34), Козиренко (62)

Україна: Фомченко, Подольська, Дем’янюк, Корсун, Ольховська (Прийма, 30), Андрухів, Малахова, Бойко, Радзієвська (Китаєва, 63), Коломієць, Козиренко

28 березня жіноча збірна України віком до 19 років перемогла у півфіналі міжнародного турніру «Кубанська весна-2014». На шляху до фіналу наші дівчата обіграли збірну Краснодарського краю.



Після переможної гри проти румунок наставник збірної України на стала змінювати склад. З перших хвилин українки своєю грою змусили суперниць порушувати правила і заробили кілька небезпечних штрафних ударів. Проте скористатися цими нагодами підопічні Наталії Зінченко не змогли. Надалі гра проходила під диктовку збірної України та численним атакам не вистачало влучного завершального удару. А на останній хвилині основного часу першого тайму номінальні господарки отримали право на штрафний удар поблизу воріт Альбіни Фомченко, і зповна цим скористались. Ксенія Веселуха влучно пробила повз стінку і голкіпера українок − 1:0.



Друга половина гри також розпочалась з атак нашої збірної. Тетяна Козиренко мала чудову нагода відновити паритет, але її удар пройшов поряд зі стійкою. А на 59-й хвилині Катерина Корсун зважилась на дальній постріл, майже з центра поля, і м’яч від поперечини залетів у ворота − 1:1. Після цього обидві команди продовжили створювати моменти, але голів все не було. І все ж, на 77-й хвилині збірна України таки досягла свого, вдало розігравши кутовий. Одна з найактивніших футболісток в цьому матчі, Тетяна Козиренко, майстерно завершила комбінацію своїх партнерок − 1:2.



Таким чином, 30 березня жіноча збірна України віком до 19 років у фіналі міжнародного турніру «Кубанська весна-2014» зустрінеться зі збірною Росії, яка в іншому півфіналі здолала минулорічного переможця − збірну США.



Краснодарський край WU-19 − Україна WU-19 − 1:2



Голи: Веселуха (40) − Корсун (59), Козиренко (77)



Україна: Фомченко, Подольська, Дем’янюк, Корсун, Ольховська, Андрухів, Малахова, Бойко (Китаєва, 63), Радзієвська, Коломієць, Козиренко

В півфіналі міжнародного турніру «Кубанська весна-2014» жіноча збірна команда України WU-19 перемогла збірну Краснодарського краю з рахунком 2:1. Одразу по завершенню поєдинку з прес-службою ФФУ поспілкувалась старший тренер нашої команди Наталія Зінченко.



- І знову з перемогою, Наталіє Миколаївно! Прокоментуйте, будь-ласка, сьогоднішній матч.



- Ми повинні були вирішувати всі питання ще в першому таймі, чудові нагоди мали Корсун, Козиренко, Дем’янюк та Малахова. Але, натомість, отримали м’яч у власні ворота, коли наприкінці тайму перший же удар у ствір нашої команди призвів до голу. У перерві ми поспілкувались з дівчатами, і другу половину матчу вони провели ще майстерніше. Хочу відмітити гол у виконанні Катерини Корсун. З центра поля забивати завжди важко. А в кінцівці матчу нам вдалося чудово розіграти кутовий, і Тетяна Козиренко нарешті забила свій гол.



- У порівнянні із чвертьфінальним матчем із Румунією сьогодні на поле вийшли ті самі дівчата. Вже можна казати, що цей склад є основним перед матчами еліт-раунду у Бельгії?



- Так, ці 11 футболісток будуть основними на майбутніх змаганнях. Але інші гравці також дуже сильні, і кожна з дівчат здатна підсилити гру збірної, вийшовши на заміну.



- Чи всі гравці нашої команди здорові?



- Так, в плані здоров’я у нас все в порядку. Присутня деяка втомленість, але ми швидко відновимось.



- У фіналі збірній України протистоятиме збірна Росії. Що можете сказати про цю команду?



- Я добре знаю головного тренера цієї збірної і можу запевнити, що це швидка і добре організована команда. Однозначно, на нас чекає важка гра, але м’яч круглий і ми завжди граємо на перемогу!

26 березня жіноча збірна України віком до 19 років вийшла до півфіналу міжнародного турніру «Кубанська весна-2014». В 1/4 фіналу наші дівчата обіграли збірну Румунії.



В першому таймі підопічні Наталії Зінченко повністю контролювали хід подій на полі. Досить активними були флангові гравці, постійно загострюючи гру своїми діями. І на 25-й хвилині чергова подача від Катерини Корсун втілила в гол Яна Малахова − 1:0. Другий гол не змусив себе довго чекати і він також народився на фланзі. Яна Малахова знайшла точним пасом Вероніку Андрухів, яка, в свою чергу, обіграла трьох суперниць і навісила на Тетяну Козиренко − 2:0.



В другій половині зустрічі пристрасті на полі не вщухали. На 50-й хвилині румунки отримали право на пробиття пенальті і сповна цим скористалися − 2:1. Але за 5 хвилин українки знову відновили перевагу в два м’ячі. Вікторія Бойко з кута штрафного майданчика знайшла передачею Яну Малахову і та оформила дубль − 3:1. Збірна України ще мала кілька нагод збільшити рахунок, натомість отримала ще один гол у власні ворота. Кінцівка матчу була за українками, вони постійно тримали в напрузі голкіпера суперниць, але використати свої моменти не змогли.



Отже, жіноча збірна України віком до 19 років 28 березня гратиме в 1/2 фіналу «Кубанської весни-2014». Суперником буде збірна Краснодарського краю.



Україна WU-19 − Румунія WU-19 − 3:2



Голи: Малахова (25, 55), Козиренко (33) − 50 (пенальті), 65



Україна: Фомченко, Подольська, Дем’янюк, Корсун, Ольховська, Андрухів, Малахова, Бойко, Радзієвська, Коломієць, Козиренко

24 березня жіноча збірна України віком до 19 років провела останній матч групового раунду на турнірі «Кубанська весна-2014». Підопічним Наталії Зінченко протистояла збірна Словаччини.



В першому таймі гра була рівною. Суперниці нашої збірної часто порушували правила, але велика кількість штрафних ударів до взяття воріт не призвела.



У другому таймі картина матчу не змінилася. Українки насідали на ворота словачок, а ті, в свою чергу, іноді контратакували. І на 68-й хвилині збірна України все-таки досягла свого, коли Ірина Коломієць потужно пробила повз голкіпера після передачі від Вікторії Бойко − 1:0.



Завдяки цій перемозі жіноча збірна України WU-19 посіла перше місце в групі. Суперник нашої команди по чвертьфіналу визначиться пізніше.



Україна WU-19 − Словаччина WU-19 − 1:0



Гол: Коломієць (68)



Україна: Фомченко, Подольська, Дем’янюк, Корсун, Ольховська, Андрухів, Малахова, Бойко (Худа, 74), Китаєва, Коломієць (Рапа, 79), Козиренко

22 березня жіноча збірна України віком до 19 років провела другий поєдинок на турнірі «Кубанська весна-2014». Суперником нашої команди була збірна Естонії.

В першій половині зустрічі гра була рівною, обидві збірні мали небезпечні моменти, але м’яч лише раз побував у воротах. На 38-й хвилині півзахісник нашої команди Яна Малахова зважилась на удар і на перерву українки пішли, ведучи у рахунку.

У другому таймі підопічні Наталії Зінченко не збавили обертів і довели рахунок до розгромного. Найкращий гравець матчу Тетяна Козиренко спочатку реалізувала пенальті, а потім вдало завершила комбінацію, яку впевнено можна заносити до підручників з футбольної майстерності.



Як зазначила після матчу старший тренер збірної України WU-19 Наталія Зінченко, українські футболістки повністю виконали завдання на гру, що не може не радувати перед еліт-раундом ЧЄ-2104 у Бельгії. В наступному матчі українкам протистоятимуть словачки і, за словами тренера, гравці збірної будуть налаштовані лише на перемогу.

Україна WU-19 − Естонія WU-19 − 3:0

Голи: Малахова (38), Козиренко (59, пен, 70)

Україна: Фомченко (Борщ, 76), Подольська (Соколовська, 80), Дем’янюк (Прийма, 76), Корсун, Ольховська, Андрухів, Малахова (Рапа, 80), Радзієвська (Худа, 80), Бойко (Китаєва, 67), Коломієць, Козиренко

20 березня в російському місті Сочі стартував міжнародний турнір «Кубанська весна-2014». Україну на цих змаганнях представляє жіноча збірна України віком до 19 років. Першим суперником нашої команди стала збірна Ірану.



Не дивлячись на важкий переліт і ранній, за київським часом о 8:00, початок матчу, українки відразу захопили ініціативу і протягом перших 10 хвилин не випускали суперниць за центр поля. Але бажаного результату це не приносило. Натомість, перший небезпечний момент виник якраз біля воріт Альбіни Фомченко, коли іранська футболістка потужним пострілом влучила в поперечину. А на 22-й хвилині збірна України все-таки досягла свого. Ірина Коломієць скористалась помилкою голкіпера суперниць і змінила рахунок на табло на користь нашої команди. До кінця тайму підопічні Наталії Зінченко мали ще кілька нагод відзначитись, але захисна ланка іранської збірної витримала наступ українок.



В другій половині зустрічі жіноча збірна України WU-19 повністю контролювала гру. Наші дівчата подали чимало кутових і пробили декілька небезпечних штрафних, але м’яч вперто не йшов у ворота збірної Ірану. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу збірної України з рахунком 1:0.



Після матчу із прес-службою ФФУ поспілкувалась старший тренер нашої команди Наталія Зінченко.



- Судячи з результату, план на гру було виконано?



- В першому таймі відчувалась деяка нервозність, але у другій половині дівчата виконали все, про що домовлялись перед грою і в перерві. Результатом поєдинку ми задоволені, але перед наступною грою дещо потрібно буде підправити.



- В якому фізичному стані знаходяться зараз наші футболістки? Чи вплинув на них зимовий чемпіонат України?



- Нажаль, в цьому турнірі не брали участь гравці чернігівської «Легенди-ШВСМ», і невелика різниця у фізичній формі присутня. Але у нас є час до наступного матчу проти Естонії і я сподіваюсь, що функціонально і фізично наші дівчата будуть готові.



Іран WU-19 − Україна WU-19 − 0:1



Гол: Коломієць (22)



Україна: Фомченко, Дем’янюк, Подольська, Корсун (к), Ольховська, Андрухів, Радзієвська, Рапа (Козиренко, 41), Бойко (Худа, 72), Коломієць (Китаєва, 62), Малахова.

З 19 по 31 березня в російському місті Сочі пройде традиційний міжнародний турнір «Кубанська весна-2014». Україну на цих змаганнях представлятиме жіноча збірна віком до 19 років. В групі разом з Україною гратимуть Іран, Естонія та Словаччина.



По закінченню турніру «Кубанська весна-2014» наша команда проведе триденний навчально-тренувальний збір у Києві, після чого відправиться до Бельгії, де відбудеться еліт-раунд чемпіонату Європи 2013/14 року серед дівчат. Суперницями українок стануть збірні Німеччини, Чехії та Бельгії.



Для участі в цих турнірах старший тренер жіночої збірної України WU-19 Наталія Зінченко викликала наступних гравців:



Воротарі: Альбіна Фомченко («Житлобуд-2», Харків), Олександра Григорович («Легенда-ШВСМ», Чернігів), Марія Борщ («ДЮСШ ім. М. Маміашвілі», Конотоп)



Захисники: Ірина Подольська, Анастасія Соколовська, Валерія Ольховська (усі - «Житлобуд-2», Харків), Вікторія Дем’янюк, Катерина Корсун (обидві - «Легенда-ШВСМ», Чернігів), Марина Прийма («ЦПОР-Донеччанка», Донецьк)



Півзахисники: Вікторія Бойко («Легенда-ШВСМ», Чернігів), Тетяна Китаєва, Вероніка Андрухів (обидві - «Житлобуд-2», Харків), Марина Пушенко («ІМС Уніспорт, Київ»), Яна Малахова («Житлобуд-1», Харків), Наталія Радзієвська («Іллічівка», Маріуполь)



Нападники: Вікторія Худа («Родина-Ліцей», Костопіль), Ірина Коломієць («Житлобуд-2», Харків), Тетяна Козиренко («Легенда-ШВСМ», Чернігів)
Переглядів: 605 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz