Субота, 20.04.2024, 13:15
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2014 » Серпень » 21 » Національна жіноча збірна України: важлива перемога на останніх хвилинах
23:19
Національна жіноча збірна України: важлива перемога на останніх хвилинах
20 серпня у Мінську національна жіноча збірна України провела черговий поєдинок відбору КС-2015 проти збірної Білорусі. Наша команда лише на останніх хвилин вирвала перемогу з рахунком 3:1, хоча, судячи по кількості моментів, повинна була вигравати із більшою різницею.



Українська збірна з перших хвилин матчу захопила ініціативу і вже на 1-й хвилині Тетяна Романенко створила небезпечний момент біля воріт господарок поля. Півзахисник нашої команди пройшла лівим флангом, на своєму шляху обігравши кількох суперниць, і зробила простріл у штрафний майданчик білорусок, але голкіпер Інна Ботяновська встигла перехопити цей пас. Українки продовжили гостро атакувати, активно використовуючи фланги. На 7-й хвилині партнерки вивели Ольгу Бойченко віч-на-віч із воротарем збірної Білорусі, проте «вісімка» української команди цим моментом не скористалася. А за три хвилини наша команда нарешті забила. Ольга Овдійчук зробила навіс з лівого флангу і Оксана Яковишин головою пробила точно під праву від голкіпера стійку – 0:1.



На 16-й хвилині все та ж Яковишин змусила суперника порушити правила неподалік штрафного майданчику. До м’яча підійшла Дарія Апанащенко і пробила у хрестовину воріт білоруської збірної. Ближче до середину тайму збірна Білорусі оговталася і провела небезпечну атаку на ворота Катерини Самсон. Анастасія Хаванська зробила вивірену передачу на Тетяну Маркушевську, але та пробила трохи вище поперечини. Після цього українки знову повернули собі контроль за грою і моменти для взяття воріт мали Бойченко, Яковишин і Апанащенко. Проте, не дивлячись на повну перевагу української команди, рахунок до кінця тайму не змінився.



Друга половина зустрічі розпочалась спокійно. Наша команда виглядала більш активною, хоча білоруська збірна мала свою нагоду зрівняти рахунок. Підопічні Анатолія Куцева продовжували створювати моменти, але забити вдалося збірній Білорусі. На 61-й хвилині Анна Пилипенко наважилася на удар метрів з 30-ти, м’яч полетів по неймовірній траекторії – 1:1. Збірна України відразу ж кинулася забивати, але Оксана Яковишин влучила у стійку після прострілу від Ольги Бойченко. На 73-й хвилині до атаки підключилася захисник української команди Алла Лишафай, і віддала чудовий пас на Тетяну Романенко, але остання не влучила по м’ячу.



Час спливав, а українкам все ніяк не вдавалося ще раз засмутити нечисленних білоруських вболівальників. І от на 87-й хвилині свою майстерність продемонструвала Дарія Апанащенко. Вона прийняла м’яч у штрафному майданчику, і не зустрівши опору від захисників суперника влучно пробила під самісіньку стійку – 1:2. А на останній компенсованій хвилині збірна України забила ще один гол зусиллями Віри Дятел – 1:3.



Тепер у команди Анатолія Куцева попереду два домашні поєдинки проти збірної Туреччини (13 вересня) і Уельсу (17 вересня). Обидва матчі пройдуть у Львові на стадіоні "Арена Львів".



Білорусь – Україна – 1:3



Голи: Яковишин (10), Апанащенко (87), Дятел (90+3) – Пилипенко (61)



Білорусь: Ботяновська, Маркушевська (Пилипенко, 46), Шпак (к), Васильєва, Хаванська, Лінник (Мірошниченко, 86), Харланова, Казюпа, Борисенко (Уразаєва, 83), Авхімович, Слесарчик



Україна: Самсон (к), Басанська, Котик, Бойченко, Дятел, Яковишин (Вороніна, 90+1), Романенко (Корнієвець, 76), Овдійчук (Андрущак, 89), Лишафай, Апанащенко, Василюк

ФФУ
Переглядів: 533 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz