Четвер, 09.05.2024, 17:01
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2013 » Жовтень » 27 » ""Медик"Моршин" виходить до фіналу першості України!!!
08:58
""Медик"Моршин" виходить до фіналу першості України!!!
Сьогодні в Городецькому відбулися півфінальні матчі жіночої першості України (перша ліга). В першому матчі зустрічалися "Медик" (Моршин) та "Житлобуд-2 ХОВУФК" (Харків). А потім мірялися силами наша "Ятрань-Базис-Уманьферммаш" та чернігівський "Спартак". Про перепитії цих матчів вам докладніше і розповідь.

"Житлобуд-2 ХОВУФК" (Харків) - "Медик" (Моршин) 1:2
26 жовтня. 12-00. Городецьке (Уманський район).
Арбітри: Лівіцький (Тернопіль), Литвиненко (Черкаси), Авраменко (Кременчук)
"Житлобуд-2 ХОВУФК" (Харків): Кислова, Рубан, Воронова, Бичуй, Левіцька, Бондарєва, Калягіна, Жестковська, Яковенко, Крикун, Ковтун.
"Медик" (Моршин): Славич, Чернета, Марчук, Михайлюк, Чайка, Сірмай, Ковач (76, Таталіба), Матвіїшин (76, Мельничук), Перевізник (90+2, Чернець), Стеца, Драбчук.
Голи: Яковенко (81) - Чайка (67, пенальті), Михайлюк (90+1)
Попередження: Воронова (76), Сірмай (84)
Вилучення: Бічуй (76)

Турнір, як і кожен окремо взятий матч, в Городецькому розпочинався в рамках акції, яку проводить ФФУ, під гаслом "Україна-проти расизму!". І усі учасники матчів виходили на газон у футболках чорного та білого кольорів з відповідним написом.

"Ятрань-Базис-Уманьферммаш" виходить до фіналу першості України!!!
Фінальний турнір проходить під гаслом "Україна проти расизму!" і учасники вийшли в відповідних футболках.

Визначити фаворита в першому матчі було дуже важко. Команди грали в різних підгрупах і навряд чи бачили один одного. Але один факт все ж більше шансів, здавалося, мав дати команді зі Львівщини - після розпаду вищолігового "Нафтохіміка" (Калуш) саме там опинилося кілька гравців. Але в підсумку загалом отримали поєдинок абсолютно рівних суперників.

В першому таймі точилася рівна боротьба при мізерній кількості помилок. Обидва колективи демонстрували гарну фізичну готовність. А відтак і помилок в захисті було небагато. А можливо, просто захист діяв краще за напад.

По перерві можна було очікувати, що втома таки позначиться на діях футболісток. Але такої фінальної розвязки не очікував ніхто. На 66-й хвилині Чернета загострила гру на правому фланзі і небезпечно прострілила вздовж воріт. Михайлюк залишалося лише переправити мяча у ворота метрів з чотирьох. Але Бічуй ціною порушення правил завадила їй це зробити. Закономірне вилучення і пенальті. Його чітко реалізувала Чайка. В рахунку повів "Медик". Здавалося, що гру зроблено. Але зовсім іншої думки були харківянки! Практивно нічого не створивши біля чужих воріт за півтора тайма, вони за 25 хвилин в меншості не просто відігралися а і мали виривати перемогу!

На 78-й хвилині Ковтун практично вийшла один на один але голкіпер "Медика" самовіданно кинувся в ноги супернику і врятував свою команду. За дві хвилини пройшла гарна передача справа, але поганим прийомом мяча та ж Ковтун зіпсувала практично вихід один на один. Здавалося епізод вичерпано. Але Яковенко несподівано змогла згрупуватися і пробити з лінії штрафної. і поцілила в самісінький кут! 1:1!
На 84-й хвилині Яковенко небезпечно пробивала штрафний. Але трішки неточно. На 86-й хвилині Ковтун гарно пройшла зліва і видала ювелірну передачу - але Яковенко промахнулася з 5 метрів!!! На 88-й хвилині Крикун "черпачком" філігранно вивела один на один Ковтун - але забракло мізера!

"Медику" за манну небесну тут видавалося пережити ці несподівано важкі хвилини і дотягнути до екстратайму! І тут трапилося ДИВО! Вже в компенсований час краща у "Медика" на полі гравчиня Михайлюк несподівано наважилася на удар з 42-45 метрів і мяч по неймовірній дузі опинився за спиною воротаря харківянок! Оце так гол! І приніс він перемогу "Медику"!






"Ятрань -Базис-Уманьферммаш" (Уманський район) - "Спартак" (Чернігів) 2:0
26 жовтня. 15-00. Городецьке.
Арбітри: Тельбух (Сімферопіль), Кожуріна (Кривий Ріг), Матковська (Хмельницький)
"Ятрань -Базис-Уманьферммаш" (Уманський район): Цикаленко, Боярова, Скориніна, Сукач, Дичко, Романів, Матвієнко, Волонтир, Зуєва, Бойко (84, Проценко), Аілінкий.
"Спартак" (Чернігів): Діхтяр, Ткаченко, Матій, Назаренко, Коча, Команда, Деркач, Ігнатович, Давиденко, Шулепова,
Голи: Скориніна (19), Сукач (60)
Попередження: Романів (49)

Наша команда проводить сезон беззаперечно відмінно. Але, як казав легендарний Штірліц-Тихонов, запамятовується останнє! Отож потрібно було напружити сили і на мажорній ноті завершити виступи у першій лізі. До того ж в ФФУ проявили виваженість, відповідно високо оцінивши якість проведення двох престижних національних дитячих турнірів на Уманщині, і довірили провести фінал Першої ліги саме в Городецькому.

Чотри роки виступала жіноча команда Уманщини у вищій лізі жіночого футбольного чемпіонату. І неодноразово протистояли гранду вітчизняного футболу чернігівській "Легенді". І, зрозуміло, що фаворитом завжди тоді виступали саме чернігівчанки. Але сьогодні можна зі значним оптимізмом очікувати матчу проти Чернігова. Це не "Легенда". Але це кузня кадрів для "Легенди". Саме в "Спартаку" підібрані майбутні зірки для "Легенди". А для цементування молодого колективу на поле виходить не майбутня а справжня легенда українського футболу - Наталія Ігнатович (і вона продемонструвала чудову гру!). Ото ж свої зазіхання на вихід у фінал господарям ще потрібно було підкріпити важкою працею у непростому матчі!

Вже на третій хвилині Олександра Романів, нинішній мозок команди Уманщини і колишня зірка "Легенди", змусила воротаря гостей здійснити перший сейв. Ініціатива була на боці господарів. Перевага не була тотальна але помітна. і вона закономірно втілилася в забитий гол. Відзначився кращий бомбардир Першої ліги - для Анастасії Скориніної це був 17-й гол!!!

Але наші футболістки це теж розуміли. І не збиралися розслаблятися. Моментів було небагато. Хоча діяли обидві команди навіть краще ніж перша пара півфіналістів. В цьому думки спеціалістів були одностайні - команди не загубилися б і у вищій лізі.

На 60-й хвилині Елла Сукач упіймала воротаря чернігівчанок на помилці і подвоїла рахунок. 2:0. І хоча "Спартак" намагався відігратися до самого фінального свистка, але "Ятрань-Базис-Уманьферммаш" впевнено довели справу до перемоги! Отож в понеділок на нас чекатиме о 12-30 фінальне протистояння "Ятрань-Базис-Уманьферммаш" і "Медика"!!! Запрошую всіх до Городецького підтримати нашу команду у такому важливому матчі!

за матеріалами
umanfootball.com.ua
Переглядів: 679 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz