Четвер, 18.04.2024, 11:10
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2010 » Червень » 23 » 3-й день фіналу молодіжних ігор! Гол-фантом і чотири претенденти на чемпіонство!!!
08:02
3-й день фіналу молодіжних ігор! Гол-фантом і чотири претенденти на чемпіонство!!!

22.06. 08-30

Київська – Івано-Франківська 0:5 (0:5)

Початок матчу цілком суперечив перед матчевим прогнозам. Аутсайдер – команда Київщини – захопила ініціативу. Не секрет, що ця команда сформована на базі міні футбольного гранду «Біличанка». А тому на штучному полі їм було звичніше плести свої мережива. Але свої шанси киянки не використали. В тому числі і чистий вихід сам на сам. За що і були покарані . Футболістки з Прикарпаття буквально хвилин за 15 п’ять разів покарали воротаря і захисників за грубі помилки . Як не дивно, в другому таймі глядачі голів не побачили. Хоча Іванофранківська команда могла і збільшити рахунок і отримати у свої ворота.

 

№6

22.06. 10-30

Донецька – Рівненська 0:1 (0:0)

Донецька команда в разі перемоги могла забезпечити собі достроково перше місце. І не проти була це зробити. Але і костопільчанки не полишали надій втрутитися в розподіл призів. В першому таймі гострих моментів по суті не було. Вибухнула гра хвилині на 70-й. Донецькі футболістки створили вихід один на один, але нападниця вирішила зіграти до вірного і не стала бити а відпасувала партнерці у воротарській. Та не зовсім вдало обробила але таки згрупувалася і таки пробила в ближній кут. І тут думки у присутніх розбіглися. Більшість глядачів побачили гол. Але дехто вирішив, що м’яч пройшов повз ворота – він продовжив свій шлях (як по мені – то через шпарину в сітці, яку сам же пробив) за воротами. Арбітр і асистент порадилися і гол не вгледіли. Що тут почалося! Гра завирувала. Команди прокинулися і забігали, скинувши втому! Моментів 4-5 відмінних мали дончаки. Але не використали. А ось костопільчанки своїм шансом скористалися і вирвали перемогу 1:0!!! Тепер в турнірній таблиці сам чорт ногу зламає! Чотири команди мають по три втрачених очки!

 

№7

22.06. 17-00

Черкаська – Херсонська 1:0 (1:0)

Гол: Аілінкий (15)

Черкаська: Стеценко, Аілінкий, Кучерява, Бойко, Матвієнко, Фортуна, Шевченко, Яхній (65, Тітаренко), Калінчук, Музика, Городецька.

Буквально опівночі стало відомо, що господарі втратили через травму кращого бомбардира і гравця змагань (16 м’ячів у 5 матчах!) Юлію Стець. Це різко знизило атакувальний потенціал збірної Черкащини. Але знову свої найкращі морально – вольові якості проявив Колектив. За відсутності лідера команда не залишилася без голови. З капітанською пов’язкою в бій товаришів повела Наталія Аілінкий. Через біль травм, втому… Гри яскравої не могло бути. Це був бій за результат – обом командам не можна було оступитися. Бездоганно діяв захист господарів. Херсонська команда за 90 хвилин створила лише один момент – на 85-й хвилині всі здійнялися на ноги, коли нападник вискочив один на один, бив мимо Стеценко, але м’яч ковзнув по стійці і вийшов за поле! Інфаркт! У господарів моментів не набагато але однозначно було більше. А вирішив долю матчу гол капітана – Аілінкий скористалася подачею зі штрафного Городецької і зблизька пробила між ніг воротарю! Уманська дружина вистояла і перемогла!


umanfootball.ucoz.ru
Переглядів: 1024 | Додав: footsaler | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz