Середа, 24.04.2024, 06:08
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » Архів матеріалів
В Ужгороді, з нагоди свята 8 Березня на території спорткомплексу «Юність» відбувся спортивний захід з міні-футболу серед жіночих команд.

Участь в турнірі приймали 4 команди, які грали за круговою системою. Відтак, за підсумком турніру команда «Іршава» виборола третє місце, друге місце посіла команда з львівської області «Янтарочка» Новояворівськ, а переможцем стала команда ЗОДЮСШ Ужгород очолювана досвідченим тренером Федором Варгою.

Колективи були нагородженні грамотами, медалями та цінними подарунками. Крім того, особливу нагороду отримала Галина Гнатушок («Новояворівськ»). Вона стала найкращим гравцем турніру.

У молодшій віковій категорії серед дівчат 1999 та 2000 року переможцями турніру теж стали вихованці ужгородської ЗОДЮСШ, друга Іршава, третє Мукачево.

Організація заходу — заслуга Закарпатського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Закарпатської обласної дитячо-юнацької спортивної школи, Федерації ф ... Читати далі »
Переглядів: 720 | Додав: tisha | Дата: 12.03.2014 | Коментарі (0)

Х Всеукраїнський традиційний турнір з футзалу серед дівчат 1999 р.н. і молодші присвяченого Міжнародному дню прав жінок та миру (8-9 березня 2014 р.,м.Івано-Франківськ,ЗОШ 24).Керівництво змагань здійснювалось Департаментом освіти,науки,сім"ї,молоді та спорту ОДА(директор С.Дерев"янко),Відділенням НОК у Івано-Франківській області (голова М.Карабін),дирекцією ДЮСШ №3(директор П.Попадинець) за сприяння депутата Івано-Франківської обласної ради М.Зелінського.
Брали участь 7 команд:"Спартак"Чернігів,ДЮСШ №1 Львів,"Буковинська надія",ДЮСШ №3 Івано-Франківськ,ДЮСШ Надвірна,"Освіта"Маневичі,ДЮСШ №1 Хмельницький

Результати змагань:
08.03.2014р.
ДЮСШ №1 Л-ДЮСШ Надвірна 1 : 5
"Буковинська надія"-ДЮСШ №3 2 : 5
"Освіта"-"Спартак" 4 : 2
ДЮСШ №1 Хм.-ДЮСШ Надвірна 0 : 4
"Спартак"-ДЮСШ №3 2 : 1
ДЮСШ №1 Л-"Буковинська надія" 0 : 1
"Освіта"-ДЮСШ №3 3 : 2
ДЮСШ №1 Хм.- "Буковинська надія" 0 : 3
"Спартак"-ДЮСШ №1 Л 4 ... Читати далі »
Переглядів: 1057 | Додав: tisha | Дата: 11.03.2014 | Коментарі (0)

5 – 6 березня у ФОК «Олімпія» відбувався турнір з міні – футболу серед дівчат до Міжнародного дня 8 березня. У змаганнях брали участь шість команд, які були розподілені на дві групи:

Група «А»

БДФЕУ

«Буковинська надія»

ЧНУ

Група «Б»

«Ніка»

«Медколедж»

«Фізкультурний факультет ЧНУ»

Як повідомив головний суддя змагань Олександр Плахов, за підсумками групового турніру право зіграти у фінальному поєдинкові вибороли команди «Буковинська надія» та «Фізкультурний факультет ЧНУ». Перемогу з рахунком 4:2 здобула «Буковинська надія» (с. Турятка Глибоцького району), яка і стала тріумфатором змагань. У поєдинкові за третю сходинку колектив «Ніка» здолав опір ЧНУ - 1:0.

Кращі гравці змагань:

Кращий воротар – Людмила Фрасинюк (ЧНУ)

Кращий захисник – Каріна Дудуц ("Буковинська надія")

Кращий нападник – Марія Ташлицька ("Ніка")
< ... Читати далі »
Переглядів: 603 | Додав: tisha | Дата: 10.03.2014 | Коментарі (0)

Завершився Кубок нашого клубу, який було організовано для 2002-04 р.н.

Команди , що змогли прийняти участь у змаганнях, отримали незабутні враження, змагальний досвід та нових друзів.

Всі ігри проходили в теплій атмосфері, якій сприяли навіть стіни новозбудованого спортивного комплексу п/п Мальчика С.П., що сам відвідував ігри та цікавився результатами, вболівав за своїх землячок.

Команди були різними за стилем гри, справили приємне враження своєю підготовкою у фізичному та технічному плані. В кожній грі була своя родзинка.

Щодо самих ігор, наша команда, явно розігравшись у рідних стінах (адже напередодні змагань ми провели досить багато ігор,зіграли неофіційну прешість області, виступили в дитячій лізі з футзалу серед команд хлопчиків, де війшли у фінал змагань )перемогла своїх суперниць та стала переможцем, хоча треба віддати належне нашим опонентам, жодна перемога нам не давалась легко.

За призові місця до кінця змаган ... Читати далі »
Переглядів: 570 | Додав: tisha | Дата: 04.03.2014 | Коментарі (0)

Днями в Маневичах проходив турнір з міні-футболу серед дівчат, присвячений пам'яті Євгена Бубнюка. Євген був першим на Волині, і взагалі, у Західному регіоні тренером, що почав розвивати жіночий футбол. Його випускниці грають зараз по всій Україні і багато клубів дякують за спортсменок з Маневиччини. Трагічна загибель Євгена не перервала напрямок роботи місцевої ДЮСШ, а щорічний турнір є доброю згадкою про людину, яка започаткувала волинські традиції жіночого футболу.

Отже цього разу до райцентру прибуло вісім команд, складених з дівчат 99 року народження і молодших, які мали посперечатися за кубок турніру. На жаль, через складні політичні обставини в країні не змогли прибути на змагання юні спортсменки з інших областей, за виключенням львівської дружини. Зусиль до організації турніру доклали представники райдержадміністрації: начальник відділу освіти Михайло Ліщук, завівдувач сектору у справах спорту сім'ї та молоді Руслан Клімчук, дирекція та тренери маневицької ДЮСШ. ... Читати далі »
Переглядів: 630 | Додав: tisha | Дата: 26.02.2014 | Коментарі (0)

Під егідою Івано-Франківської обласної федерації футболу та за сприяння асоціації міні-футболу в Івано-Франківській області на Прикарпатті пройшли футзальні змагання серед дівчат 1999 р.н. і молодші під девізом "Граємо за Україну разом!".Це дійство вже відбувається другий рік поспіль.Торік у дебютних змаганнях взяло участь 6 команд,а призерами стали футзалістки обласного центру,Надвірної та Рогатина.Цьогоріч взяло участь вже 9 команд.На зональних змаганнях в Рогатині і Городенці виступили крім команд-господарів представники спортивних шкіл Калуського району,Галича,Косова, Тисмениці, Надвірної та дві команди представляли обласну ДЮСШ №3.Не мали проблем з виходом до фінальних змагань надвірнянки та перша команда ДЮСШ №3,а от за друге прохідне місце боротьба була ще та.Тільки за додатковими показниками,а саме кращою різницею забитих і пропущених м"ячів,господарів зон (дівчат з Рогатина і Городенки) до фіналу не пустили галицькі і косівські спортсменки.А сама фінальна частина відбулася у І ... Читати далі »
Переглядів: 928 | Додав: tisha | Дата: 23.02.2014 | Коментарі (0)

2 лютого 2014 року у м. Перемишль (Польща) проходив 1-й Підкарпатський турнір з міні-футболу серед жіночих команд. Представляти Україну випала честь ФК «Янтарочка» Новояворівськ (тренер Карло Заградка). У турнірі взяли участь 8 команд, які згідно із жеребкуванням були розподілені по групах «А» і «В».

Команду «Янтарочка» в групі А жереб звів із командами МКС «Мотор» Перемишль, «Сян» Горжице та «Аюла» Стальова Воля.У всіх виграла відповідно 6:2,5:3 і 5:0.

Матч за 5-6 місце «Сян» Горжице – «Сиренка» Рожвениця 0:1.

Матч за 3-4 місце МКС «Мотор» Перемишль – «Ресовія» Ржешов 1:2.

На жаль, у фіналі наші дівчата поступилися команді «Сокол» Кольбушов із мінімальним рахунком - 0:1.



Склад ФК "Янтарочка": Карло Заградка (тренер), Юлія Бура (кращий бомбардир - 7 м'ячів), Надія Чайка, Люба Вишневська, Галина Занкевич, Юлія Венгринович, Світлана Климарчук, Люба Теличко.



Голова ФФЯ Мирослав Дорош ... Читати далі »
Переглядів: 687 | Додав: tisha | Дата: 10.02.2014 | Коментарі (0)

В ці святкові дні ананьївські футболістки були запрошені до участі у II Відкритому чемпіонаті Вінницької області з футзалу серед дівчат, який відбувся в спортивному комплексі залізничного училища м. Козятин – історичному, старовинному залізничному центрі.

Наша команда «Технікум-Мрія» вперше приймала участь в змаганнях чемпіонату Вінницької області і дівчата мали бажання продемонструвати свою найкращу гру. В змаганнях цього року приймало участь 6 команд з Вінницької, Житомирської та Одеської областей.

Першим суперником на чемпіонаті була команда «Плеяда» з м. Тульчин. З цим непоступливим суперником наші футболістки зустрічалися не вперше і завжди ігри проходили у запеклій боротьбі. Так біло і цього разу – серйозне протистояння закінчилось нашою перемогою з рахунком 2-1. Голи забили Ксенія Глуган та Катерина Тихонова.
Другий суперник - команда господарів «Колос 1». Протистояння було не менш цікавим. Переможний гол було забито Юлією Гордуз на останніх хвил ... Читати далі »
Переглядів: 594 | Додав: tisha | Дата: 06.02.2014 | Коментарі (0)

Комітет з питань статусу і трансферів футболістів ФФУ інформує, що рішенням Комітету з питань і трансферів футболістів ФФУ було встановлено реєстраційні періоди для змагань серед професіоналів на сезон 2014/2015 років та узгоджено реєстраційні періоди для змагань з аматорського, дитячого-юнацького, жіночого, пляжного футболу та міні-футболу на сезони 2014, 2014/2015 років.



Змагання серед професіоналів (сезон 2014/2015):

1 реєстраційний період − 1 липня − 1 вересня 2014 року;
2 реєстраційний період − 31 січня − 2 березня 2015 року.



Змагання серед аматорів (сезон 2014):

1 реєстраційний період: 1 березня − 15 травня 2014 року;
Дозаявковий період для випускників ДЮФЗ, зареєстрованих у Єдиній Базі ФФУ: 09 червня − 16 червня 2014 року;
2 реєстраційний період: 1 серпня − 5 вересня 2014 року.



Змагання серед команд дитячо-юнацьких спортивних закладів (сезон 2014/2015): ... Читати далі »
Переглядів: 543 | Додав: tisha | Дата: 06.02.2014 | Коментарі (0)

З 20 по 30 березня в місті Сочі відбудеться традиційний міжнародний турнір жіночих молодіжних збірних «Кубанська весна». Цього року в турнірі беруть участь 12 команд: Росія, Україна, Словаччина, Туреччина, Естонія, Азербайджан, Румунія, збірна Краснодарського краю, Угорщина, США, Ізраїль та Іран.



Як і в попередні роки, формула проведення «Кубанської весни» традиційна: учасники розділені на три групи по чотири команди. За підсумками групового раунду 8 кращих збірних − переможці груп, колективи, котрі посіли другі місця, а також дві кращі команди з числа тих, які фінішують третіми в своїх квартетах - вийдуть до раунду плей-офф. Решта чотири команди розіграють між собою з 9 по 12 місця.

Збірна України потрапила до групи «А». Суперниками нашої команди стануть збірні Естонії, Ірану та Словаччини. З командою Ірану українки зіграють 20 березня, зі збірною Естонії − через два дні, а 24 − зустрінуться з дівчатами зі Словаччини.



Н ... Читати далі »
Переглядів: 593 | Додав: tisha | Дата: 06.02.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 74 75 »
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz