П`ятниця, 26.04.2024, 00:35
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2014 » Лютий » 6 » Чемпіонки Вінницької області – футболістки з Ананьєва!
17:15
Чемпіонки Вінницької області – футболістки з Ананьєва!
В ці святкові дні ананьївські футболістки були запрошені до участі у II Відкритому чемпіонаті Вінницької області з футзалу серед дівчат, який відбувся в спортивному комплексі залізничного училища м. Козятин – історичному, старовинному залізничному центрі.

Наша команда «Технікум-Мрія» вперше приймала участь в змаганнях чемпіонату Вінницької області і дівчата мали бажання продемонструвати свою найкращу гру. В змаганнях цього року приймало участь 6 команд з Вінницької, Житомирської та Одеської областей.

Першим суперником на чемпіонаті була команда «Плеяда» з м. Тульчин. З цим непоступливим суперником наші футболістки зустрічалися не вперше і завжди ігри проходили у запеклій боротьбі. Так біло і цього разу – серйозне протистояння закінчилось нашою перемогою з рахунком 2-1. Голи забили Ксенія Глуган та Катерина Тихонова.
Другий суперник - команда господарів «Колос 1». Протистояння було не менш цікавим. Переможний гол було забито Юлією Гордуз на останніх хвилинах гри. Перемога з рахунком 3-2, а забитими м’ячами відзначились також Катерина Тихонова та Ксенія Глуган. Саме Ксенія за одностайною думкою глядачів, спеціалістів футболу та тренерів була відзначена як найсильніша футболістка чемпіонату.

Не менш цікавою була третя гра на турнірі з командою «Колос 2» з м. Козятин. Дуже довго рахунок не було відкрито, але завдяки сольному проходу через весь ігровий майданчик та разючому удару Ксенії Глуган ананьївчанки повели в рахунку. Суперники виправили ситуацію, але наш капітан Наталя Осадченко поставила переможну крапку – 2-1!
Першій ігровий день команда «Технікум-Мрія» завершила у ролі лідера чемпіонату, чим здивувала чисельних вболювальників футболу.

Другий ігровий день почався для команди привітаннями з днем народження капітана Наталі Осадченко. Господарі турніру, в лиці начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Козятинської райадміністрації Валерія Швеця, також вручили іменинниці свій подарунок.

Досить легко далась перемога над командою «Поділля» з м. Могилів-Подільський з рахунком 3-0.
Заключна гра чемпіонату з командою «Полісяночка» з Житомирської області вже мало що вирішувала і можливо тому нашим суперницям вдалося зіграти з майбутніми чемпіонами у нічию 2-2. Голи на рахунку Наталі Осадченка та Юлії Гордуз.
За час що залишився до від’їзду з змагань наші дівчата провели товариську гру з командою «Колос 2» в який тренер дав відпочити лідерам команди. Та це не завадило перемогти суперниць з рахунком 3-0! Забитими голами відзначились Анна Завалюк (двічі) та Катерина Тихонова.
На урочистому закритті чемпіонату команду та тренера було нагороджено Кубком чемпіонів, медалями та грамотами.

Команда, тренер О.П. Климчук та представник команди М. П. Боцуляк дякують президенту ФК«Мрія-2006» В.Ф. Мунтяну та директору Аграрно-економічного технікуму В.О. Прижбило за щиру турботу та допомогу в організації поїздки команди на змагання.

О. Романенко

ananiev.info
Переглядів: 595 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz