П`ятниця, 29.03.2024, 08:39
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2011 » Липень » 6 » Дівочий футбол – візитна картка Нового Роздолу
12:11
Дівочий футбол – візитна картка Нового Роздолу
  Для жителів нашого міста дівочий футбол вже давно перестав бути дивиною. Ось уже майже 10 років новороздільські футболістки під незмінним керівництвом Пилипа Івановича Кризи тішать нас високими результатами і видовищною грою. Не став винятком і спортивний марафон під назвою «Діти – олімпійська надія України», перший регіональний тур якого проходив у Новому Роздолі з 21 по 23 червня. Ці змагання проводяться щороку за участю збірних команд областей України. Великим успіхом є те, що цього року основу команди Львівської області склали саме гравці новороздільської команди «Едельвейс», яка упродовж сезону показала відмінні результати не тільки на всеукраїнському,а й на міжнародному рівнях. Серед останніх досягнень наших футболісток варто відзначити перемогу на міжнародному турнірі у Польщі на початку червня.
  Отож, загартовані польськими баталіями, дівчата у чудовій фізичній формі і прекрасному настрої підійшли до змагань. Потрібно зазначити, що суперниками Львівської області стали дуже сильні і досвідчені команди Івано-Франківської та Волинської областей та амбіційна збірна Хмельницької області. 
  У перший ігровий день наша збірна, цілком контролюючи гру, впевнено перемогла команду Хмельницька із рахунком 7:0. Наступного дня дівчат чекав нелегкий поєдинок із ровесницями з Волині, який завершився безгольовою нічиєю.
  Останній день змагань подарував вболівальникам цікаве і драматичне протистояння між двома запеклими суперниками – командами Львівської та Івано-Франківської областей. Завдяки самовідданій боротьбі, дисциплінованості та індивідуальній майстерності наші футболістки здобули вольову перемогу 1:0 і отримали путівки у фінальну частину турніру, що відбудеться у вересні в Одесі.
Хочеться особисто привітати усіх творців цієї важливої перемоги новороздільського дівочого футболу: директор Новороздільської ДЮСШ Вацик Я. І., Чернета Марта, Процак Софія, Стасишин Таня, Змійчеровська Сніжанна, Павлюк Ірина, Собчишин Наталя, Галецька Богдана, Малильо Ольга, тренери Криза П. І. та Брандибура Р. М. , Курдибанська Ольга, Тимо Наталя, Магуцій Уляна, Худа Віка, Стегній Наталя, Верес Юля.
  Бажаємо нашим футболісткам успішного виступу у фінальній стадії турніру, майбутніх перемог і веселого літнього відпочинку.
  Христина Макар"Вісник Розділля"
Переглядів: 935 | Додав: footsaler | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 ЛОХАНУЛИСЬ  
0
позор франківській області і ВЕЛИКОМУ ТРЕНЕРУ ==ОЛІЙНИКУ

1 ха-ха  
0
Мда,а збірна Івано-Франківської обл профукала зону,дожили((,пройшли львів"яни та волиняки

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz