П`ятниця, 26.04.2024, 17:40
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2014 » Січень » 28 » Дві команди з Прикарпаття побували на Всеукраїнському турнірі на кубок фк Жайвір у Шполі
00:03
Дві команди з Прикарпаття побували на Всеукраїнському турнірі на кубок фк Жайвір у Шполі
24-26 січня в м. Шпола пройшов Всеукраїнський турнір на кубок фк Жайвір. На відкритті змагань були присутні команди , почесні гості та представники телерадіокомпанії.
З привітними словами перед учасниками виступили заступник голови райдержадміністрації Ольга Іванівна Шпиця, міський голова Віктор Михайлович Заскалета, Голова асоціації міні-футболу Черкаської області Юрій Андрійович Гончаров ,господар спортивного комплексу Павло Олексійович Мальчик, організатор змагань директор футбольного клубу "Жайвір" Віталій Миколайович Гончаренко.

У турнірі взяли участь7 команд з Черкаської, Івано-Франківської та Полтавської областей. Цей турнір є традиційним і щорічно проводиться у Шполі.

Знаковим цей турнір став через те, що він був дебютним у новому спортивному залі місцевого Будинку культури. Ще нещодавно це місце було у занедбаному стані, лише місяць тому тут завершилася масштабна реконструкція. Двоповерхова спортивна будівля, за словами її власника – підприємця Сергія Мальчика, обійшлася йому майже в мільйон доларів.

«Чесно кажучи, якби ми будували цей комплекс «з нуля», вийшло б дешевше. Так, нам довелося не лише будувати, а й доводити до ладу старе, це завжди важче. Будівництво обійшлося недешево – майже мільйон доларів, але, думаю, це вартує того. На другому поверсі у нас тренажерний зал, який має 1400 одиниць обладнання, а також п’ять кімнат для гостей, а на першому – футбольний зал, який зроблений належним чином. У ньому лише підлога 200 тисяч гривень коштує. Але ми знали, на що йшли. Справа в тому, що у мене в компанії працює більше 200 шполян і ми хотіли організувати їм дозвілля, до того ж тут зможуть проводити свої турніри і діти», – зауважив Сергій Мальчик.

Віталій Гончаренко – головний тренер ФК «Жайвір»: «Ми кожного року організовуємо цей турнір і пишаємося тим, що він є традиційним. Цього разу ми проводимо змагання у прекрасних умовах. Правда, навіть наша команда ще не встигла пристосуватися до нового залу. Тому всі перебувають у рівних умовах. Вважаю, що головним на цьому турнірі є ігрова практика».
До слова, «Жайвір» – одна з трьох черкаських команд, які цьогоріч пробилися у фінальну частину чемпіонату України з міні-футболу. Цю путівку шполянські дівчата нещодавно здобули на відбірковому турнірі в Умані. Окрім «Жайвору», у фінальній частині чемпіонату України виступатиме уманська «Ятрань-Базис» та «Тальне».

Результати змагань :

1 ДЕНЬ

Відкрили змагання команди Лідер м. Кобеляки та ДЮСШ м. Надвірна.
З перших хвилин точилась безкомпромісна боротьба, шальки терезів хитались на корить то однієї то іншої команди.Гравці обох команд володіють потужними ударами, першими ворота суперників влучним ударом розпечатали полтавчанки, але суперник не мав наміру віддавати ініціативу, відповівши не менш красивим голом. В такому темпі гра продовжувалась до середини другого тайму Але під кінець гри більш досвічені дівчатка з "Лідера" змогли організувати декілька атак та влучно пробити по воротам суперниць, відірвавшись в рахунку. Як не намагались дівчатка з Івано-Франківщини, але перевагу у 4 м"ячі не змогли здолати, рахунок зустрічі 8 : 4 на користь команди з м. Кобеляки
Кращими гравцями стали : Тріщук Яна (ДЮСШ м. Надвірна) та Стовба Заміра (Лідер м. Кобеляки)

Голи:
Лідер м. Кобеляки :Стовба Заміра 2`, 7`,15`,Челідзе Тетяна 6`, Романенко Єлизавета 18`,26`,Халяпіна Христина 5`, Воскобойник Анна 23`
ДЮСШ м. Надвірна: Лукач Романа 3`, Тріщук Яна 11`,4`, Савчук Юлія 17`

У наступній грі зустрічались дівчатка, які дуже часто виступають як одна команда, це "Жайвір" та "Ніка".
З початку зустрічі ініціативою заволоділи Шполяни, яка була реалізована у двох забитих голах, це дещо охолодило суперниць, але й подіяло негативно на самих жайворят, які повіривши у свою перемогу, перестали грати командою, за що були покарані голом, відзначилась кращий гравець зустрічі Вікторія Горбенко. Це мало б насторожити більш досвічену команду, але...
Гра так і продовжувалась з безліч помилок у передачах, обрізках, що немогло не призвести до голу, який і залетів на останній секунді у наші ворота, після розіграшу кутового нападниця суперника залишила наших захисниць у статистах, які не грали а переглядали матч. несподіваний рахунок 2 : 2 і прикра втрата 2 очок, необхідних команді.

Кращими гравцями в командах стали Гонтаренко Аня - воротар (Жайвір) та Тарасенко Іра - нападник (Ніка).

Голи:
Жайвір м. Шпола: Лифар Таміла 2`, 6 `
Ніка с. Лебедин: Горбенко Віка 10`,Тарасенко Ірина 30`

Найцікавішою грою дня стала зустріч землячок , команд ОСВІТА м. Городенка та ДЮСШ м. Надвірна , пропустивши на початку зустрічі, дівчатка з Городенки показали характер та ледь не вирвали вольову нічию, лише воротар наприкінці другого періоду не дозволив зрівняти рахунок, 3 : 4.

Кращими гравцями гри стали : Лукач Романа (ДЮСШ м. Надвірна) та Зайцева Лілія (Освіта м. Городенка)

Голи:
ДЮСШ м. Надвірна : Дем"янець Анна 7`Лукач Романа 11`, 20`, Тріщук Яна 20`
Освіта м. Городенка: Пігач Марічка 13 `Равлюк Віта 21`, 22`

Після цієї гри, на поле вийшла команда хлопчиків ЛНЗ с. Лебедин, яка замінила команду Вікторія м. Конотоп, через погодні умови їй було відмовлено у автобусі для поїздки на змагання. Суперниками хлопчаків була також Лебединська команда "Ніка". На перших хвилинах дівчатка несподівано для всих повели у рахунку 3 : 1, та всеж не витримали натиску, пропустивши у другому таймі 7 м"ячів, рахунок гри 3 : 8.

В команді Ніка кращою стала Кравченко Влада

Останньою грою дня стала зустріч двох Шполянських команд Жайвір та хлопчиків ДЮСШ, які за тих самих обставин замінили команду Сугатинка м. Могилів-Подільський. Пропустивши на початку , дівчатка змогли зрівняти рахунок, а потім вийти вперед, перевага в один гол дозволила їм стати переможцем гри. Разунок 6 : 5

Краща у складі команди Жайвір - Лифар Таміла

Після кожної гри були відзначені кращі гравці в командах.

2 ДЕНЬ

Команда з м. Надвірна не мала проблем з молодшими дівчатками , які грають за Ніку с. Лебедин 6 : 0

Кращі в командах Тарасенко Ірина (Ніка с. Лебедин) та Букатюк Христина (ДЮСШ м. Надвірна)

Голи:
ДЮСШ м.Надвірна : Тріщук Яна 3`, 5`,Лукач Романа 17`, 21` 23`, Дем"янець Анна 23`

Жайвір подолав Освіту 5 : 1, при чому перший тайм пройшов без переваги якоїсь із команд, а от на початку другого шполянам вдались підряд три атаки, які завершились взяттям воріт, що деморалузувало освітяночок.

Кращими були Марковська Дар"я (Жайвір м. Шпола) та Боднар Катя (Освіта м. Городенка)

Голи:
Жайвір м. Шпола : Козінчук Світлана 13`,15`Марковська Дарина 21`,22`24`
Освіта м. Городенка: Равлюк Віта 12`

команда Лідер з м. Кобеляки не дала жодного шансу Освіті м. Городенка 6 : 0

Голи:
Лідер м. Кобеляки: Стовба Заміра 1`,12`,14`,Букатюк Христина 15`, 21`28`

Найікавішою грою дня стала зустріч Лідера та Жайвір, місцеві дівчатка вчинили справжній опір фавориту та вели в рахунку після першого тайму 3 : 0. На жаль в другому таймі не змогли втримати перевагу, суперник зрівняв рахунок, при рахунку 3 : 2 наша команда не змогла реалізувати пенальті, який міг стати вирішальним., рахунок 3 : 3.

Кращі гравці - Климик Анастасія (Жайвір м. Шпола) та Романенко Єлізавета (Лідер м. Кобеляки)

Голи:
Жайвір м. Шпола: Лифар Таміла 1` 7 ` Марковська Дарина 13`(25 `нереалізований пенальті)
Лідер м. Кобеляки: Воскобойник Анна 17` ,Стовба Заміра 22`,28`

3 ДЕНЬ

День розпочався з гри Лідер - Ніка, команда з Кобеляк підтвердила свій статус фаворита змагань, поставивши крапку у визначенні переможця та володаря кубку 2014 року, обігравши суперників 9 : 0.

Кращі гравці - Стовба Заміра (Лідер м. Кобеляки ) та Горбенко Віка ( Ніка с. Лебедин)

Голи:
Лідер м. Кобеляки: Стовба Заміра 1`,3`,12`24`28`Воскобойник Анна 8`17`Гладка Аліна 5`20`

У грі , результат якої вирішував долю другого та третього місця між командами ДЮСШ м. Надвірна та Жайвір м. Шпола сильнішими виявились гості з Івано-Франківської області, які змогли забити гол, вирішивший турнірне становище команд, 1 : 0.
Кращі гравці - Журик Яна (Жайвір м. Шпола) та Лукач Романа (ДЮСШ м. Надвірна)

Голи:
ДЮСШ м. Надвірна : Лукач Романа 25`

Третя гра між командами "Ніка" та "Освіта" вирішувала долю четвертого та п"ятого місця. Влучнішими стали дівчатка команди з м. Городенка, які спочатку пропустили два голи, але спромоглись відповісти трьома пострілами, рахунок на їх користь 3 : 2.

Кращі гравці - Зайцева Лілія (Освіта м. Городенка) та Муковоз Анастасія (Ніка с. Лебедин)

Голи:
Ніка с. Лебедин : Горбенко Віка 8`14`
Освіта м. Городенка Равлюк Віта 12`Боднар Катерина 21`28`

команди хлопчиків у ці дні переграли всі команди дівчаток :

Ніка Лебедин - ЛНЗ лебедин 3:8
ЛНЗ с. Лебедин -ДЮСШ м.Надвірна 4:1
ЛНЗ с. Лебедин -Лідер м.Кобеляки 3:0
Жайвір м. Шпола - ЛНЗ с. Лебедин 0:3

ДЮСШ м. Надвірна -ДЮСШ Шпола 0:5
Лідер м. Кобеляки - ДЮСШ м. Шпола 0:4,
Освіта м. Городенка - ДЮСШ Шпола 5:0
Ніка с. Лебедин -ДЮСШ Шпола 1:8

а у грі між собою сильнішими виявились шполянські футзалісти, перегравші лебединців 5 : 2.

Отже у підсумку змагань кубок та медалі за перше місце отримала команда "Лідер" м. Кобеляки,
срібні призери - команда "ДЮСШ" м. Надвірна,
бронзові призери - "Жайвір" м. Шпола

Були визначені кращі гравці в командах:

Лукач Романа (ДЮСШ м. Надвірна)
Марковська Дарина (Жайвір м. Шпола)
Кравченко Влада та Горбенко Віка (Ніка с. Лебедин)
Челідзе Тетяна (Лідер м. Кобеляки)
Зайцева Лілія (Освіта м. Городенка)
Визначені кращі гравці на позиції:

Кращий воротар - Климик Анастасія (Жайвір м. Шпола)
Кращий захисник - Тріщук Яна (ДЮСШ м. Надвірна)
Кращий нападник - Тарасенко Ірина (Ніка с. Лебедин)
Кращий бомбардир - Стовба Заміра (Лідер м. Кобеляки)

Міс турніру - Кунець Катерина (Ніка с. Лебедин)

Приз глядацьких симпатій отримала команда Освіта м. Городенка





fcjaivir.ucoz.ua
Переглядів: 915 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz