Четвер, 18.04.2024, 23:27
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2010 » Лютий » 16 » Футбольний матч «В ім`я кохання»
09:51
Футбольний матч «В ім`я кохання»
   12 лютого, за підтримки міського голови Віктора Анушкевичуса, у фізкультурно-оздоровчому комплексі (вул. Симоненка, 13), , відбувся футбольний матч «В ім`я кохання», між збірними жіночих команд присвячений Дню святого Валентина.


      Матч організований Комітетом фізкультури і спорту виконавчого комітету міської ради, Івано-Франківським молодіжним міськвиконкомом і танцювальною школою Влада Ями. Оскільки футбол є улюбленою грою мільйонів чоловіків, то одним з найкращих подарунків для них є, звичайно ж, футбольний матч. Саме тому свою гру жінки присвятили всім хлопцям та чоловікам міста.
      Обидві команди – «Амурчики» та «Купідончики» на руках на майданчик винесли футболісти місцевих команд «Тепловика» та «КЕПу». Хлопці з дівчатами утворили умовне серце, а після того, як прозвучав гімн, «Амурчики» та «Купідончики» відпустили в нестримний політ не тільки повітряні кульки, але й власні серця.
      Після розминки, яку з дівчатами провели футболісти, розпочався матч «В ім`я кохання». Як і обіцяли організатори, гра була напруженою та безкомпромісною, що засвідчив рахунок 4:3. Вже на перших хвилинах команді «Амурчиків» вдалося захопити перевагу, підкріплюючи її забитими голами у ворота суперників. Так, до того як піти на перерву, вони тричі «вистрілили і вцілили своїми стрілами» у ворота «Купідончиків», які відповіли лише одним влучним пострілом – 3:1.
      Поки «Амурчики» та «Купідончики» відпочивали, публіка, яка активно підтримувала команди під час першого тайму, насолоджувалась романтичною шоу-програма з музичними та танцювальними виступами.
      У другому таймі матчу «В ім`я кохання» між командами розпочалася справжня боротьба за Кубок кохання. «Купідончики» змогли зрівняти рахунок, зробивши його 3:3, а згодом, одна ще одна із «стріл» потрапила у ціль – сітку воріт «Амурчиків». Зрівняти рахунок Амури мали можливість під час пробиття пенальті на останніх хвилинах матчу, але, незважаючи на результат, перемогло КОХАННЯ!!!
      Символічні Кубки кохання учасницям гри вручив голова Комітету фізкультури та спорту Віталій Матешко. Апогеєм свята став величезний торт у вигляді серця, яким усі змогли підсолодити приємні враження та позитивні емоції. В цей вечір стріли «Амурчиків» та «Купідончиків» не обминули серця жодного з присутніх в залі фізкультурно-оздоровчого комплексу, а хороший настрій був забезпечений усім.
      Футбольний матч «В ім`я кохання» -- вагомий крок для початку популяризації серед молоді здорового способу життя та заняття спортом. Адже, в найближчому майбутньому організатори обіцяють провести футбольний турнір між молодіжними громадськими організаціями Івано-Франківська.





www.mvk.if.ua
ще фотки
Переглядів: 1147 | Додав: footsaler | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz