Середа, 24.04.2024, 09:03
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2013 » Жовтень » 24 » І дівчата у футболі показують клас!
16:26
І дівчата у футболі показують клас!
Ще не охололи враження й емоції від чоловічого турніру з футболу за Кубок Профкому, участь в якому взяли студенти та викладачі Львівського національного університету імені Івана Франка, як естафету прийняли дівчата. 14 жовтня 2013 року у приміщенні спорткомплексу провели турнір із жіночого футзалу. Змагання приурочили 352-ій річниці Франкового університету, долучивши до гри провідні ВНЗ Львова. Окрім «іменинників» за спортивну перемогу боролися Національний Університет «Львівська Політехніка» та Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького.

Упродовж усього змагання відбулося три матчі. У першому зустрілися гравці ЛНУ та Медичного університету, завершивши його рахунком 2:1. У другому «медики» зіграли зі студентами Політехніки внічию – 2:2. Таким результатом завершилася і вирішальна гра між Львівським національним університетом і НУ «ЛП». В результаті, третє місце посіла жіноча збірна Медичного університету, друге – Львівської Політехніки, а перше здобула команда Львівського національного університету.

До змагання збірну ЛНУ готував викладач кафедри фізичного виховання, тренер Юрій Щепанський, а її учасницями були Наталія Пасаман, Юлія Горова, Наталія Козак, Галина Зінчук, Ірина Чайка, Світлана Климарчук, Ніна Бабарика. Приємно, що серед них були і студентки факультету - Юлія Шлиян і Діана Кузьмич. «Подібні турніри стали доброю традицією і завдяки старанням наших студентів можемо з упевненістю сказати, що університет пропагує спортивні заходи такого типу», - вважає воротар Юлія Шлиян. Півзахисник Діана Кузьмич також отримала позитивні враження від гри. Дівчина каже: «Наші суперники були сильними, але ми боролися до кінця. Тому і сподіваюсь, що наша команда завжди буде дружньо забивати голи супернику у ворота!»

Тому дякуємо юним футболісткам за гідну боротьбу та здобуття спортивної першості, яка стала невеличким, але приємним подарунком до Дня Університету!


Юлія Девда
Фото Діани Кузьмич

svitdlatebe.blogspot.com
Переглядів: 632 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz