П`ятниця, 19.04.2024, 16:08
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2010 » Червень » 21 » Команда Івано-Франківської області поїхала на змагання в Умань
15:58
Команда Івано-Франківської області поїхала на змагання в Умань
5 літні спортивні ігри молоді України.

Футбол. Дівчата 1991-1992 р.н.

Фінал. м. Умань. 20-25 червня. 2010 р.

Календар.

20.06. неділя. 17-00. Черкаська обл. 1–4 Донецька обл.

21.06.2010 пн
      08-30.  шт Херсонська - Рівненська

     16-00. осн Київська - Черкаська

     18-00. шт Донецька - Ів.Франк.

22.06.2010 вт
     08-30. шт Ів.Франк. - Київська
    
     10-30. осн Рівненська - Донецька
    
     17-00. шт Черкаська - Херсонська

23.06.2010 ср
    вихідний
           
24.06.2010 чт
   
     08-30. шт Київська - Рівненська
       
     10-30. осн Донецька - Херсонська
       
     17-00. шт Ів.Франк. - Черкаська

25.06.2010 пт
   
     08-30.шт Київська - Херсонська
       
     10-30.осн Рівненська - Ів.Франк.
       
     12-30.осн закриття

   З нашої зони вийшла наша команда і Херсонської обл.

Ну і наостанок про третій квартет. Він з’ясовував стосунки на полях Київської області. Точніше квартет розпався. Команда Харківської області взагалі не приїхала через проблеми з фінансуванням. А Луганську команду було дискваліфіковано. Отож в залік пішов лише результат між командами Київської та Донецької областей. Гості перемогли 7:1.

Оскільки наша Черкаська область за результатами попередніх років не була «сіяна», то так сталося, що і суперники були – гірше не придумаєш! Насамперед це збірні Чернігівської та Рівненської області. В Чернігові базується ШВСМ профільована по жіночому футболу. А на Рівненщині є спортивний ліцей з відповідним відділенням. Отож і не дивно, що 80 відсотків молодіжної та юнацької збірних України сформовані з дівчат цих двох команд. До того ж Чернгів –чемпіон, а Костопіль-призер попереднього розіграшу. От і цього разу спеціалісти прогнозували, що Черкащинна і Вінничина будуть лише статистами. Та в Умані сталася сенсація! І приємно, що створили її наші землячки!

    Відкривав турнір матч Черкаської та Рівненської області. Господарі зі старту захопили ініціативу. І вже на 2-й хвилині гостям відверто поталанило, що арбітр не вгледів гру руками в штрафній. Потім за костопільчанок після удару Стець зіграла поперечина. Трішечки забракло точності Аілінкий. Але поступово гра вирівнялася. А по перерві вже гості були більш активними. Та впевненно діяли наш захист та голкіпер.

   За 10 хвилин до кінця пустився рясний дощ. А буквально через хвилину він відіграв свою роль. Юлія Стець завдала удару з неймовірно гострого кута, але м’яч по-зрадницьки ковзнув по рукавицях голкіпера рівненчанок! Гол! Що тут почалося! Гості всією командою кинулися відігруватися. Наші футболістки просто героїчно захищалися. Здавалося, що краплини дощу закипають, долітаючи до поля, де вирували пристрасті. Тепер вже каркас тих же воріт допомагає нам. По-хокейному кидаються під удари польові гравці! Без страху і без помилок діє голкіпер Марія Стеценко. І таки вистояли! Є перемога!

    Чернігівчанки таки дотисли команду Вінничини 4:1.

    Ще важче було нашим футболісткам менше ніж за добу. Втома сковувала ноги і з перших хвилин матчу проти Чернігівської області здалося, що перспективи не райдужні. Але проявили силу волі, вистояли і поступово посунули «лінію фронту» подалі від свого останнього рубежу. І того більше – на 38-й хвилині в контратаці Юлія Стець відкрила рахунок. Але за 10 секунд до перерви гравець національної збірної Оксана Яковишин головою поновила нічийний рахунок. Не менш прикрим був початок другого тайму. Після рикошету гості вийшли вперед. А коли на 71-й хвилині та ж Яковишин зі штрафного зробила 1:3, то більшість вирішила, що переможець визначився. Але головне, що з цим не погодилися футболістки нашої команди! Не відомо звідки взялися сили. Але вони пішли вперед! І на 82-й хвилині Вікторія Музика скористалася передачею Юлії Стець. А на останній хвилині вже сама Юлія перекинула метрів з 30 голкіпера і буря емоцій вибухнула на трибунах та лаві запасних! 3:3!!! І господарки зробили надважливий крок до фіналу!

    Костопільчанки , хоч і берегли сили на останній тур, не мали проблем з Вінницею – 6:1.

    В понеділок команді Черкащини потрібно було не програти. Але, не дивлячись на травми, вони перевиконали норму! Вінниця не змогла нічого вдіяти – господарі зупинилися на шести «сухих» м’ячах (Юлія Стець -4, Наталія Аілінкий, Кристина Шевченко).

А ось команди Рівненської та Чернігівської областей визначали третього зайвого. Це була битва не на життя а на смерть! Чернігівчанок влаштовувала нічія. Але перед самою перервою Костопільчанки вийшли вперед. Та відразу ж на початку другої половини Чернігів відігрався. Пристрасті просто зашкалило. Додавало цьому градусу і дії арбітру. Рівненчанки залишилися в меншості. Але до радості заповнених трибун вони таки вирвали потрібну перемогу і залишили чемпіонок за бортом!

Таким чином до фінального раунду пробилися команди Черкаської та Рівненської областей. А оскільки гра між ними йде в фінальний залік – тобто у наших футболісток вже є три очки!

Залишається лише назвати наших героїнь. Команда Черкаської області сформована на базі футболісток Уманського району та Умані (базова команда – «Ятрань-Уманьферммаш»). Плюс по одній гравчині з Черкас, Городища та Шполи. Це Марія Стеценко, Юлія Стець , Кристіна Шевченко, Альона Фортуна, Ірина Кучерява, Наталія Аілінкий, Інна Бойко, Олена Матвієнко, Аліна Никонець, Валентина Калінчук, Євгенія Крепостна, Вікторія Музика, Анастасія Вібла, Марія Яхній, Лілія Тітаренко, Анастасія Скориніна.

 інформує сайт
umanfootball.ucoz.ru
Переглядів: 1127 | Додав: footsaler | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz