П`ятниця, 19.04.2024, 04:31
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2012 » Січень » 6 » “Кубок Нового року” на “Ювілейному”+відео
17:07
“Кубок Нового року” на “Ювілейному”+відео


Про дівчат-футболісток з Миколаївщини знають не тільки на Львівщині, а й у всій Україні та, навіть, Польщі. Вони впевнено пе­ремогли у турнірі серед сільських шкіл "Даруймо радість дітям”. Восени ра­зом із новороздільськими спортсменками у складі збірної області вибороли найголовніші нагороди у найпрестижнішому турнірі в Одесі "Діти - олімпійська надія України”. 



А ось вихо­ванки Роздільської і Крупської шкіл разом із ровесни­цями з Нового Роздолу під керівництвом тренера Пи­липа Кризи упродовж ос­танніх років є постійними учасницями міжнародних турнірів у Польщі.




Порадували нещодавно участю й у другому Всеук­раїнському турнірі з міні-футболу "Кубок Нового року” на "Ювілейному”. Цьогоріч на змагання при­було 16 колективів. Через фінансові труднощі не змогли приїхати дівчата з Чернігова, Чернівців і За­карпаття. Тим не менше, протиборство було доволі сильним та дуже емоцій­ним. Власне, тим і відрізняється дівочий фут­бол від традиційного, бо в "арсеналі” має сльози ра­дості і поразок. Три дні трибуни "Ювілейного” вирува­ли. А спецшколи із Рівненської та Івано-Фран­ківської областей, мину­лорічні чемпіони турніру з Волині і чемпіон Хмельнич­чини, які виступають у пер­шості
України дитячо-юнацької ліги, склали силь­ну конкуренцію господар­кам турніру - команді ДЮСШ "Нива-2004”. Чима­ло команд було зі Львова, а також тренерів, які цікавилися майстерністю мико­лаївських вихованок.



Команди були розподі­лені на дві групи - 14-15-річні та 12-13-річні. У молод­ших найсильнішими вияви­лися рівненчани, які у фіналі перемогли івано-франківських дівчат. Миколаївчанки боролися за "бронзу” із львів'янками, але поступи­лися. Серед них варто відзначити Ольгу Онішечко з Розвадова, Вікторію Салігу та Ольгу Захарко з Роз­долу. 



А ось у старшій підгрупі наші футболістки стали чи не найголовніши­ми претендентами на го­ловні нагороди, проте у ви­рішальному поєдинку на останніх секундах пропусти­ли гол від рівненчанок, відтак поступилися з рахун­ком 2:3 і отримали "срібло”. Бронза у львів'ян.



Кращим захисником виз­нано крупчанку Богдану Галецьку, а кращим нападником - новороздільчанку Те­тяну Стасишин. А загалом у складі срібних призерів, окрім названих, виступали Ірина Павлюк (Новий Розділ), Стефа Матвіїшин (Київець), Ольга Малильо, Віта Іванків (Крупсько), Юлія Верес (Берездівці), Вікторія Худа, Сніжана Змічеровська (Розділ), тре­нер Пилип Криза.



За сприяння районної ради і райдержадміністрації цьогорічний турнір мав кра­щу організацію, бо було надано два автобуси для перевезення спортсменок, виділено призи для пере­можців. Урочистішим, більш організованим та го­стиннішим виглядало і відкриття змагань, окрасою якого стали дівчата в націо­нальних костюмах, які вру­чали гостям короваї.

Миколаїв

відеоматеріал телеканалу 

Переглядів: 685 | Додав: footsaler | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz