П`ятниця, 26.04.2024, 06:59
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2012 » Серпень » 31 » Кубок України. «Нафтохімік» - «Житлобуд-1» - 4:1
05:43
Кубок України. «Нафтохімік» - «Житлобуд-1» - 4:1
«Нафтохімік» - «Житлобуд-1» - 4:1 (1:1). Калуш. Стадіон «Хімік».
Голи: Нестеренко (21), Ващенко (39, з пенальті) Ходирєва (57), Пилипів (72), Бойченко (90+1).
На 89-й хв. Ходирєва не реалізувала пенальті (поперечина).
«Нафтохімік»: Карапетян, Пасічник, Ходирєва, Бойченко, Ботюк, Хачатрян (Дем’янюк, 80), Кравець, Ващенко (Молошик, 46), Пилипів (Марчук, 90), Алексанян, Костанян.
«Житлобуд-1»: Саніна, Ю.Денисенко, Костюченко, Пожарська, Знайдьонова, Нестеренко, Татаринова, Овдійчук, Тихонова (Загуменна, 78), Шундровська (Мозольська, 66), Масальська.
Попереджені: Нестеренко, Пожарська, Алексанян.
Попереджена і на 70-й хв. вилучена Татаринова.
На 80-й хв. вилучена Масальська.

Одного погляду на статистку зустрічі достатньо, щоб зрозуміти наскільки багатим на події видався цей поєдинок. Власне більшість епізодів, що знайшли своє відображення в підсумковому протоколі матчу, трапилися після перерви. Перший тайм минув відносно спокійно.

Початок зустрічі для господарок був не надто оптимістичним. Їм тривалий час не вдавалося взяти м’яч під свій контроль – той більше слухався харків’янок. Правда, відкрити рахунок гостям вдалося не в позиційному наступі, а в контратаці: Таїсія Нестеренко з-за меж штрафного майданчика поцілила у ближній кут воріт.

Локомотивом, який потяг господарок вперед, стала Ольга Бойченко. Калушанки крок за кроком відібрали ініціативу у суперниць. На 39-й хвилині саме Бойченко здобула для своєї команди право на 11-метровий удар, котрий реалізувала Юлія Ващенко. Майже одразу Гаяне Костанян могла вивести «Нафтохімік» вперед, проте Ірина Саніна у красивому стрибку ліквідувала загрозу.

По перерві господарки не випустили ініціативу з своїх рук. На 57-й хвилині Олена Ходирєва здобула право на штрафний удар, який сама ж реалізувала. Зазначимо, що капітан «Нафтохіміка» ще до перерви почала пристрілку воріт «Житлобуду-1». Цього разу їй вдалося перекинути м’яч через стінку і залишити Саніну «поза грою». Гості відповіли гостою контратакою, завершуючи яку Ольга Овдійчук з близької відстані пробила над поперечкою.

На 70-й хвилині Ганна Татаринова руками зупинила прорив Бойченко і арбітр не пошкодував для капітана «Житлобуда» другої жовтої картки в матчі. Господарки миттєво скористалися з чисельної переваги. Після розіграшу стандарту несильним, проте влучним ударом зусилля партнерок завершила Вікторія Пилипів.

Ще за десять хвилин гості взагалі залишилися вдев’ятьох. Марина Масальська не по-спортивному повелася з Костанян. Момент залишився поза увагою арбітра, однак його розгледіли обидва асистенти. Після їхнього сигналу перед харків’янками знову загорілося червоне світло. Як тут не згадати, що в поєдинку цих команд у першому колі чемпіонату країни «Житлобуд-1» провів вдев’ятьох півтора тайма, що не завадило йому перемогти.

Тепер вийшло все по-іншому. В компенсований час гості отримали у власні ворота четвертий м’яч. Його записала до свого активу Ольга Бойченко. За дві хвилини до цього півзахисник національної збірної вдруге у матчі здобула для своєї команди право на 11-метровий удар. Однак Олена Ходирєва шанс збільшити рахунок змарнувала – після її потужного удару м’яч, зачепивши поперечку, пішов в аут.

Кращим гравцем звітного матчу названо голкіпера-дебютанта «Нафтохіміка» Анну Карапетян. Її впевнені дії на останньому рубежу неабияк посприяли перемозі. Її потрібно відстояти 5 вересня у матчі-відповіді.

В іншому півфіналі Кубка України «Донеччанка» більш ніж упевнено переграла «Іллічвку» - 7:0.

Володимир Горощак, прес-служба ФК «Нафтохімік»
wfc-naftokhimik.at.ua
Переглядів: 775 | Додав: footsaler | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz