П`ятниця, 29.03.2024, 09:57
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2011 » Червень » 27 » Михайло Овчар: "Мінімальне завдання футболістки виконали"
08:36
Михайло Овчар: "Мінімальне завдання футболістки виконали"
  Після повернення калуської жіночої футбольної команди з Чернігова ми попросили виконавчого директора ФК "Нафтохімік" Михайла Овчара коротко підбити підсумки її виступів у матчах першого кола чемпіонату України з жіночого футболу та розповісти про подальші завдання, які керівництво клубу ставитиме перед футболістками.
   – Михайле Михайловичу, третє місце нашої молодої жіночої команди за підсумками зіграних поєдинків першого кола чемпіонату України – це успіх чи, можливо, ще недостатньо високий результат?
   – Перед початком сезону керівництво клубу поставило перед нами кілька завдань. По-перше, сформувати жіночу футбольну команду, яка б відповідала професійним параметрам команд вищої ліги українського чемпіонату. По-друге, відновити всю інфраструктуру клубу та належним чином задіяти її для успішного виступу команди в турнірі такого рівня. По-третє, оскільки в команді перебували в основному молоді футболістки й здебільшого вихованки Івано-Франківської ДЮСШ №3, за винятком трьох гравців, котрі в минулих роках мали досвід виступів у вищій лізі чемпіонату України, то ми повинні були побачити, як наші дебютантки виглядатимуть на фоні гри футболісток інших команд і, виходячи з цього робити певні висновки.
   Але одне з основних завдань, яке було поставлене перед командою, – це не просто виходити на поле і грати у футбол, як вийде, а виступати достойно в кожному матчі. Ну, а щодо місця команди, то її мінімальним завданням було закріпитися в турнірній таблиці чемпіонату на третій позиції. І сьогодні можна сказати, що в першому колі змагань це завдання футболістки виконали. Однак команда поступилася своїм основним суперникам – харківському "Житлобуду-1" і чернігівській "Легенді", пропустивши в поєдинках з ними аж 10 голів та не забивши жодного гола у ворота суперників. Ці матчі засвідчили, що наші гравці ще за багатьма компонентами футбольної гри поступаються футболісткам цих двох провідних клубів України. Тому нам і тренерам команди слід ще багато працювати, щоб вона досягла рівня гри, яку сьогодні демонструють лідери українського футболу – команди "Житлобуд-1" і "Легенда".
   – Щоб складати їм гідну конкуренцію в боротьбі за золоті чи срібні медалі чемпіонату України, очевидно, слід підсилювати молоду команду "Нафтохімік ПНУ" й досвідченими виконавцями?
   – Селекційною роботою ми займаємося постійно. І тепер керівництво клубу поставило завдання щодо підсилення команди кількома досвідченими й перспективними молодими футболістками та покращення її гри в цілому й результативності зокрема. Тому вже зараз можу сказати, що в другому колі чемпіонату України в її складі з’являться Катерина Кіріна, яка раніше вже виступала за "Нафтохімік", а також 17-річна футболістка з Волині Лідія Шпак. Можливо, ще двох-трьох досвідчених виконавців ми дозаявимо в команду в період трансферного вікна, яке буде відкритим з 25 червня до 24 липня. Надіюсь, що з їхньою допомогою ми зуміємо в найближчій перспективі підготувати хорошу жіночу футбольну команду, яка ні в чому не поступатиметься командам "Житлобуд-1" (Харків) і "Легенда" (Чернігів), а також спроможна буде їх обігрувати.
   – Де і як команда "Нафтохімік ПНУ" готуватиметься до другого кола чемпіонату України, яке розпочнеться 20 серпня?
   – Після гри в Чернігові дівчатам було надано чотири дні для відпочинку. З 24 червня до 1 липня передбачено проведення навчально-тренувального збору команди на базі в селі Вістова. А подальший план підготовки команди до другого кола чемпіонату України буде визначатися, зважаючи на її участь в кубкових поєдинках та домовленості з іншими командами про проведення спаринг-матчів.
   Розмову вів Василь Ткачук.

www.lukor.com.ua
Переглядів: 700 | Додав: footsaler | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz