П`ятниця, 26.04.2024, 09:15
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2012 » Жовтень » 21 » Надія на матч-відповідь
09:23
Надія на матч-відповідь

Україна - Ісландія 2:3

 

Україна: Зварич, Котив, Ходирєва, Лишафай, Басанська, Дятел(Корнієвець, 73), Чорна, Пекур, Воронцова, Апанащенко, Романенко


Ісландія: Хельгадоттір, Атладоттір, Фріоріксдоттір, Гардарсдоттір, Гисладоттір, Магнусдоттір (Брінжарсдоттір 76), Гуннарсдоттір, Йонсдоттір, Відарсдоттір(Форстеінсдоттір, 84) Ларусдоттір, Омарсдоттір(Хенуддотір, 56)

Голи: 0:1 - Омарсдоттір (5), 0:2 - Магнусдоттір (25), 1:2 - Романенко (39), 2:2 - Чорна (51), 2:3 - Відарсдоттір (64)

 

20 жовтня національна жіноча збірна провела перший поєдинок раунду плей-офф до ЧЄ-2013 року проти збірної Ісландії. Цей матч завершився перемогою гостей з рахунком 2:3.

 

Швидкий гол

 

На початку матчу команди обмінялись ударами в площину воріт, проте якщо м’яч після удару українок пройшов повз ворота, то ісландки своїм моментом скористались і вже на 6 хвилині матчу вийшли вперед. Такий початок змусив господарок почати нервувати, та незабаром вони все ж таки вирівняли гру та мали декілька можливостей зрівняти рахунок.

 

Другий м’яч Ісландії

 

Після пропущеного гола збірній України було необхідно забивати, розуміючи це футболістки почали активно атакувати, перевівши гру на половину суперника Проте це так і не принесло результату і поступово перевага знову перейшла до збірної Ісландії, яка провела серію атак − одна з яких закінчилась влучним ударом − 0:2.

 

Українки скорочують відрив

 

Після другого пропущеного голу збірна України могла пропустити і третій − на 38 хвилині Зварич врятувала свою команду далеко вийшовши за межі штрафною та у підкаті вибивши м’яч. А вже за хвилину фортуна нарешті посміхнулась «синьо-жовтим» - після помилки ісландок перший гол українок забила Тетяна Романенко − 1:2 − такий результат першого тайму.

 

Вдалий початок другого тайму

 

Другу половину гри українки почали досить впевнено, виконавши декілька небезпечних штрафних та кутових. Притиснувши ісландок до їх воріт на початку другого тайму українки спромоглись зрівняти рахунок − на 52 хвилині відзначилась Тетяна Чорна.

            

Необовязковий гол

 

Вирівнявши гру та зрівнявши рахунок здавалось українки налаштовані та готові здобути перемогу цьому матчі. Та на 65 хвилині Україна знову пропустила −  до м’яча після удару Відасрсдоттір Зварич дотягнулась, проте відбити так і не змогла − 2:3 − перемога ісландок в гостьовому матчі.

 

Після гри

 

На післяматчевій прес-конференції головний тренер збірної України Анатолій Куцев закликав не роботи трагедії з домашньої поразки, нагадавши журналістам, що у груповому раунді відбора, українки на відміну від домашніх матчі не програли жодної виїзної гри, тож все буде вирішуватись в Ісландії. Головний тренер збірної Ісландії також сказав, що поки зарано називати переможця в цьому двобої − в України гарна команда і він впевнений, що в Ісландії на них очікує непростий матч. Також під час прес-конференції обидва тренери відмітили чудово підготовку цього матчу та подякували керівництво ФК «Севастополь» та вболівальникам на трибунах.



Прес-служба ФФУ

Переглядів: 588 | Додав: footsaler | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz