Субота, 20.04.2024, 05:40
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2011 » Травень » 11 » "Нафтохімік-ПНУ" 2:1 "Дончанка"+таблиця,бомбардири
09:49
"Нафтохімік-ПНУ" 2:1 "Дончанка"+таблиця,бомбардири
Команди розпочали дуже активно! Вже на першій хвилині Інна Прокопчук пробила за меж штрафної в площину воріт, але на місці була Юлія Познохірьова! Ще через дві хвилини знову ж Інна по-своєму фланзі пройшла і пробила по воротах, Юлія зафіксувала м'яч з першого разу. Одразу ж відповіла "Дончанка", подачею з правого флангу, але м'яч полетів прямо в руки Анни Подвисоцької. На 5 хвилині матчу знову небезпечний момент біля воріт "Нафтохіміка", прохід по флангу Ірини Майбородіної, яка пробила в площину воріт. А через хвилину Анна Вороніна пробила головою у напрямку воріт. Після чого Подвисоцька вибила м'яч, в центрі поля Вікторія Пилипів підібрала "шкіряного" і віддала у напрямку штрафної гострий пас на Дарину Дарицьку, котра в свою чергу пробила по воротах, м'яч в кількох сантиметрах розминувся із стійкою воріт. У відповідь Катерина Ішутіна пробила за меж штрафної прямо в руки Анни Подвисоцької.
На 12 хвилині матчу Інна Прокопчук пробиває штрафний із правого флангу, Тетяна Громовська вибиває головою за межі штрафної, першою на підборі була Ангеліна Молошик, після її удару
м'яч рикошетом відскочив до Дарини Дарицької, і вона точним ударом відправила м'яч у ворота.
13 хвилина 1:0. "Нафтохімік" попереду. Вдалось забити швидкий гол.
На 17 хвилині знову виникає небезпечний момент біля воріт "Дончанки", точний пас з центру на правий фланг, Інна Прокопчук подала на дальню штангу, де Дарицька пробила головою у перекладину. Через декілька секунд Катерина Папайло пробила з центра поля над поперечкою сильним ударом. В цей проміжок часу Донецьк перехопив ініціативу. Заробили перший кутовий. Ішутіна подала на ближню штангу, але там були гравці тільки "Нафтохіміка" і вибили м'яч на кутовий знову. З другої подачі м'яч впав у межах воротарської, де ніхто не зміг добратись до нього. Через декілька хвилин Анна Вороніна увійшла до штрафної, але там Пасічник у підкаті вибила м'яч на кутовий. Громовська подала на дальню штангу, там захисники не розібрались, але на щастя гравець "Дончанки" пробив над поперечкою. До кінця першого тайму Катерина Ішутіна ще тричі пробивала небезпечно по воротах калушанок, також двічі завдавала удари Анна Вороніна."Нафтохімік" в свою чергу провів декілька небезпечних атак, але результату вони не принесли.
Другий тайм розпочався із боротьби у центрі поля, активного пресингу обидвох команд. На 50 хвилині першого удару завдала Ольга Авдєєва, м'яч пролетів повз ворота. Далі гра набула напруженого характеру. Багато порушень в центрі поля, що призвело до жовтих карточок. 53 хвилина Катерина Ішутіна отримала попередження. А на 58 хвилині Марія Тихонова теж отримала жовту карточку за систематичне порушення правил, а через дві хвилини перед собою побачила жовте світло Вікторія Дем'янюк за небезпечну гру проти суперника. Гострих моментів біля воріт обох команд не виникало. На 61 хвилині "Нафтохімік" провів першу заміну, замість Пилипів вийшла на поле Надія Чайка. На 63 хвилині на лівому фланзі сфолив гравець "Дончанки". Дарина Дарицька встановила м'яч і влучно пробила зі штрафного у дальню "дев'ятку". В цьому моменті Юлія Познохірьова була безсилою. Такі м'ячі прикрашають наш чемпіонат. (Що і відмітив після матчу представник із Уельсу, який вперше спостерігав за матчами в Україні). На 66 хвилині першу заміну провела команда з Донецька, замість Ірини Майбородіної вийшла на поле Курчукова Вікторія. Через декілька хвилин Марія Тихонова пройшла повз штрафний майданчик калушонок, але пробити не змогла, атака пішла другим темпом, але і тут вдалось відбитись. "Дончанка" помітно додала, і вже назрівав гол. І от після розіграшу штрафного біля своїх воріт "Нафтохімік" зробивши дві поперечні передачі, втратив м'яч, Ішутіна пробила по воротах, попавши в руку Оксані Нефьодовій, арбітр матчу Наталія Мамчур вказала на 11 метрів. Тетяна Громовська впевнено підійшла і влучно пробила по центру воріт.
71 хвилина 2:1."Дончанка" все більше і більше набирає обертів, в той час, коли калушанки хочуть зберегти позитивний результат в матчі. І вже на 75 хвилині на половині "Нафтохіміка" Анну Вороніну здавалось підштовхнула Ангеліна Молошик, але суддя була ближче і бачила цей момент, за симуляцію показала жовту карточку Анні, а вже через декілька секунд показала їй другу жовту карточку, яка автоматично перетворилась у червону - за недисципліновану поведінку. Далі "Дончанка" залишилась в меншості, чим ускладнила собі завдання."Нафтохімік" в свою чергу почав більше атакувати, так як з'явилось більше вільного простору. Інна Прокопчук пройшла по правому фланзі, подала і Христина Ботюк пробила головою, але удар вийшов не сильним. На 79 хвилині замість Оксани Нефьодової вийшла на поле Альона Клепач. Матч продовжувся намаганням "Дончанки" відквитати ще хоча б один м'яч, але калушанкам вдалось зберегти ворота у недоторканності. Вже у доданий час на поле вийшла замість Христини Пасічник Ірина Марчук. Арбітр додав 3 хвилини. Ці хвилини пройшли під натиском "Дончанки". Вони всі сили кинули в бій, і змогли заробити тільки кутовий. Громовська з Ішутіною розіграли швидко, але так і не змогли завдати удару.
Матч закінчився з перемогою "Нафтохіміка" в один м'яч.
Кращим гравцем у складі "Нафтохіміка" було визнано Дарину Дарицьку.

Склади команд:
"Дончанка-ЦПОР" - Познохірьова Юлія, Папайло Катерина, Авдєєва Ольга, Вороніна Настя, Ішутіна Катерина, Тельна Альона (Кап.), Тихонова Марія, Громовська Тетяна, Ковтун Альона, Майбородіна Ірина (Курчукова Вікторія, 66'), Вороніна Анна
Тренер - Громовська Тетяна

"Нафтохімік-ПНУ" - Подвисоцька Анна, Павлюк Марія, Пасічник Христина (Марчук Ірина, 91'), Дарицька Дарина, Пилипів Вікторія (Чайка Надія, 61'), Михайлюк Марія, Молошик Ангеліна, Ботюк Христина (Кап.), Нефьодова Оксана (Клепач Альона 79'), Прокопчук Інна, Дем'янюк Вікторія
Тренер - Олійник Іван

Голи: Дарина Дарицька - 12', 64', Громовська Тетяна - 71 (пен.)
Попередження:
жовта картка - Ішутіна 53', Тихонова 58', Дем'янюк 60', Вороніна А. 75'
червона картка - Вороніна Анна 75'


Тельна і Вороніна - про гру з Нафтохіміком
Альона Тельна, захисник "Дончанки":
-
Ну що я можу сказати, гра в принципі вийшла досить цікава. Команда "Нафтохімік" виявилася дуже серйозним суперником і нам було важко грати. По самій грі можу сказати, що ми намагалися контролювати м'яч, проводити атаки, але у великій мірі нічого не виходило. Команда суперника вийшла заряджена на перемогу і у дівчат видно було величезне бажання грати і перемагати. Думаю це і вплинуло на результат зустрічі. Хоч команду тільки зібрали і вона перший раз виступає після двохрічневої паузи у Чемпіонаті Вищої ліги, команда дуже гідно виглядала на футбольному полі. Думаю за рахунок бажання і самовіддачі команда добилася позитивного результату. Ми звичайно дуже засмучені таким результатом, але будемо намагатись наздогнати втрачені очки, адже це тільки початок Чемпіонату і у нас ще попереду багато ігор, а головне, що у нас ще попереду домашня гра з Нафтохіміком, і ми будемо старатись відіграти втрачені очки у гостьовій зустрічі.

- Що стало переломним моментом у Вашій грі?

- Думаю перший пропущений нами гол. Ми не очікували такого розвитку подій. Всі почали нервувати і не змогли показати хорошої гри. Ми звичайно намагались відігратися, але на жаль не змогли. Думаю якщо б ми реалізували наші два моменти з кутових, то гра склалася б по-іншому. Але як говориться: "гра грою, а результат на табло.."

- Момент з червоною карточкою якось вплинув на розвиток подій?

- Так, і навіть дуже. По-перше, нам потрібно було забивати, а грати в меншості це дуже складно. По-друге, Вороніна Аня у нас ключовий гравець і вона дуже багато робить для команди, тому нам без неї було дуже складно, як морально так і фізично. Ну і сам момент, який викликав у арбітра показати червону картку нам не зрозумілий.

* * *
Аня Вороніна, нападник "Дончанки":

-
Одним словом гра не вдалася. Вона була важкою, у зв'язку із далекою дорогою, а також недооцінкою суперника.

- Який тайм для Вас був складнішим?

- Для нас був перший тайм складніший, так як гра на виїзді і не знання суперника.

- Прокоментуйте момент пов'язаний з червоною карточкою?

- На мені сфолили, і арбітр підбігає до мене зі словами "Скільки можна падати?" І вона запитала: "Чому ти впала?", я відповідаю: "мене вдарили по ногах і штовхнули в спину". Арбітр дала жовту картку. А друга жовта вже була показана через надмірні емоції.

Тарас Василів, інфо-служба ЖФК Нафтохімік - wfc-naftokhimik.at.ua

wfc-naftokhimik.at.ua

Решта матчів 2-туру
"Родина"Костопіль 0:0 "Житлобуд-1"Харків
"Ятрань" 4:0 "Іллічівка"

Команда И В Н П Мз-Мп О
1

Нафтохімік-ПНУ (Калуш)

22004-26
2

Житлобуд-1 (Харків)

21108-04
3

Ятрань (Уманьский р-н)

21015-23
4
"Дончанка"
Донецьк
2
1
0
1
   5-3
3
5

Родина (Костопіль)

20111-41
6

Легенда (Чернігів)

00000-00
7

Іллічівка (Маріуполь)

10010-40
8

АТЕКС (Київ)

10010-80

Бомбардири:
1.Мозольска (Житлобуд-1) - 4 м"яча
   Дарицька (Нафтохімік) - 4 м"яча
3. Стець (Ятрань) - 3 м"яча
4. Громовська (Дончанка) - 2 м"яча

5. Фрішко, Татаринова, Нестеренко, Андрущак (Житлобуд-1),
Авдєєва, Ішутіна, Вороніна А. (Дончанка),
Овдійчук (Родина),
Хаванська, Волонтирь (Ятрань) - 1 мяч

Переглядів: 1382 | Додав: footsaler | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz