Середа, 24.04.2024, 19:09
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2011 » Листопад » 29 » Проект до Євро-2012 «Давай разом!» активно розвиватиме дівчачий футбол
10:40
Проект до Євро-2012 «Давай разом!» активно розвиватиме дівчачий футбол

В рамках реалізації підпроекту «Fair play - Чесна гра» Національного соціального проекту до Євро-2012 «Давай разом!» активно розвиватиметься дівчачий футбол – близько 40% учнівської та студентської молоді, яку безкоштовно на спортивних майданчиках та стадіонах навчатимуть футболу, становитимуть дівчата. Про це йшлося 11 листопада під час круглого столу «Футбол об'єднує – Чесна гра», присвяченому реалізації підпроекту «Fair play - Чесна гра» Національного соціального проекту до Євро-2012 «Давай разом!».

 

Захід відбувся в рамках українсько-німецького дня перед товариською зустріччю футбольних збірних України та Німеччини – першого матчу на НСК «Олімпійський». Участь у засіданні круглого столу взяли Голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін, перший заступник  Голови Державної служби молоді та спорту України Сергій Глущенко, Керівник проектів запобігання ВІЛ/СНІД в Україні Мартін Каде, Директор KtW в Києві Хайко Яннерманн, Посол Доброї волі проекту Чесна гра «Давай разом!» співачка Гайтана та ін.

Голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін зазначив, що   проект «Давай разом! Чесна гра» спрямований на розвиток молоді через футбол.

 «Ми надаємо цьому проекту дуже важливого значення, оскільки здоров'я нашої молоді напряму пов’язане із здоровим, рухливим способом життя. Опитування молоді щодо ставлення до здоров'я, які проводилися нами, засвідчили, що близько третини молодих людей оцінюють свій стан здоров'я як незадовільний, при цьому майже половина хлопців та третина дівчат палять цигарки, а близько 68% хлопців і 64% дівчат – вживають алкоголь. На порядку денному держави – турбота про здоров'я нації, виховання розуміння невіддільності здоров'я від спорту», – сказав Глава спортивного відомства і наголосив, що масштабність чемпіонату ЄВРО-2012 сприяє заходам, які будуть відволікати дітей та молодь від шкідливих звичок, виховувати в них відповідальність за своє життя, схиляти до рухливого способу життя.

«Ми плануємо задіяти волонтерів-тренерів на близько 200 спортмайданчиках  - насамперед у містах, які приймають Євро-2012, залучити до футболу десятки тисяч дітей», - сказав Равіль Сафіуллін і закликав об'єднатися для цієї благородної справи.

Модератор заходу Сергій Глущенко нагадав, що підпроект «Fair play - Чесна гра», який реалізовує Держмолодьспорт спільно з програмою з профілактики ВІЛ/СНІДу Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), стартував у жовтні цього року. Він розпочав свою ходу з 182-ї столичної школи на Русанівці, де волонтери-тренери на чолі з відомим футболістом Олександром Заваровим провели безкоштовне тренування для тисяч хлопчиків та дівчат.

Директор KtW в Києві Хайко Яннерманн, зазначив, що дізнавшись про кампанію, запропонував Німецькому Уряду надати допомогу організаторам «Fair play - Чесна гра» - провести модернізацію спортивних майданчиків у школах Львова та Києва. Зараз робота триває в 16 школах, дві з яких – школи для дітей з особливими потребами.

Нагадуємо, Проект «Fair play - Чесна гра», охопить дівчаток та хлопчиків віком від 12 до 20 років по всій Україні.  Заняття проходитимуть у формі безкоштовних футбольних тренувань. При цьому школам та іншим закладам, на базі яких проводяться тренування, постачатиметься спортивне обладнання, а діти отримуватимуть необхідне екіпірування.

Навчання тренерів розпочинається восени цього року, а проект триватиме до кінця 2012.


www.mon.gov.ua
Переглядів: 685 | Додав: footsaler | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz