П`ятниця, 26.04.2024, 05:51
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2009 » Грудень » 23 » Резервістки «Нафтохіміка» – переможці обласного турніру 
16:09
Резервістки «Нафтохіміка» – переможці обласного турніру 

У спортзалі Калуської ДЮСШ «Сокіл» відбувся перший обласний турнір з футзалу серед команд дівчат 1993 року народження і молодших, який організатор цих змагань – ФСК «Нафтохімік» об’єднаного профкому «ЛУКОР – Карпатнафтохім» обіцяє зробити традиційним. Пройшов турнір за спонсорської підтримки ТОВ «Карпатнафтохім» – підприємства, яке впродовж кількох років утримувало в Калуші професійну жіночу футбольну команду «Нафтохімік». Вона, нагадаємо, під керівництвом головного тренера Ігоря Юрченка у 2007 році здобула золоті медалі чемпіонату України та за підсумками цього спортивного року була визнана кращою командою Івано-Франківщини з ігрових видів спорту.

Як поінформував виконавчий директор жіночого футбольного клубу «Нафтохімік» Михайло Овчар, сьогодні керівництво калуського нафтохімічного підприємства, незважаючи на те, що виробництва цього промислового гіганта Прикарпаття вимушені простоювати, продовжує дбати про розвиток дівочого футболу на Івано-Франківщині з метою підготовки резерву для основної жіночої футбольної команди Калуша, відродити яку плекає надію з настанням кращої економічно-фінансової ситуації у ТОВ «Карпатнафтохім».

«Передусім заради цього та з метою популяризації дівочого футболу, – говорив Михайло Михайлович, – ми й організували обласний турнір з футзалу. В майбутньому, надіюсь, він стане традиційним і більш масовим».

Перший обласний турнір з футзалу направді не зібрав у Калуші значної кількості дівочих футбольних команд. Їх було тільки чотири, тому було вирішено провести змагання за олімпійською системою.

Обігравши своїх суперників у півфінальних поєдинках, право поборотися за перемогу в турнірі здобули команди ДЮСШ-3 (м.Івано-Франківськ) та МФК "Освіта" (м.Городенка). Юні футболістки з Івано-Франківська, які є кандидатами у резерв калуської жіночої футбольної команди "Нафтохімік", перемогли дівчат з Городенки з рахунком 5:2 і стали першими чемпіонами обласного турніру з футзалу.

Третє місце в цих змаганнях виборола команда ДЮСШ м.Рожнятова, яка обіграла калуську команду «ДЮСШ-Нафтохімік» з рахунком 10:0.

Всі команди-учасниці обласного турніру були нагороджені кубками та дипломами відповідних ступенів. Цінними призами відзначено кращого гравця Марію Дикун з Рожнятова, кращого воротаря Аліну Подвисоцьку (Івано-Франківськ) та кращого бомбардира цих змагань Надію Стецюк (Городенка). До речі, у двох матчах турніру, проведених у складі команди МФК "Освіта", ця дівчина забила 7 голів.

Василь Ткачук

malakava.com
Переглядів: 1100 | Додав: footsaler | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz