П`ятниця, 29.03.2024, 13:10
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2014 » Січень » 12 » У Калуші пройшов відкритий чемпіонат міста з футзалу серед дівчат і юнаків
23:48
У Калуші пройшов відкритий чемпіонат міста з футзалу серед дівчат і юнаків
Футбольний клуб «Нафтохімік» (Калуш), незважаючи на те, що минулого року жіноча команда «Нафтохімік» через фінансові труднощі достроково припинила свої виступи у вищій лізі чемпіонату України з жіночого футболу, залишився вірний започаткованій у свій час традиції організовувати та проводити в Калуші на початку кожного року новорічно-різдвяні змагання з футзалу серед дитячих команд на призи ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ». І цього року він організував 10 січня в ігровому залі ДЮСШ Сокіл» уже VIII відкритий чемпіонат міста Калуша з футзалу серед учнівських команд загальноосвітніх навчальних закладів. Щоправда, за пропозицією генерального директора ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» Володимира Шулиндіна цьогоріч до участі в цих традиційних змаганнях з футзалу було запрошено не тільки дівчат, а й юнаків відповідного віку.

Вперше поборотися за призи нафтохімічного підприємства виявили бажання п’ять футзальних команд учнів 5-6 класів, котрі представляли першу, другу, четверту, шосту міські загальноосвітні школи та Калуський НВК «ЗОШ №10-ліцей». Дівочі команди з числа учениць 7-8 класів виставили на змагання СЗОШ №2, ЗОШ №4, ЗОШ №6, Калуський НВК «ЗОШ №10-ліцей», Завадківська та Верхнянська школи.

Виходячи з кількості команд-учасниць змагань, оргкомітет VIII відкритого чемпіонату міста Калуша з футзалу та суддівська колегія ухвалили рішення про проведення турніру серед дівчат і юнаків за змішаною формою. Спочатку було організовано проведення матчів за олімпійською системою, за підсумками яких по три кращі дівочі та юнацькі команди забезпечили собі право продовжити боротьбу за нагороди в фіналі. А ось фінальна частина чемпіонату вже проходила за коловою системою. Тобто його переможці та призери визначались за кількістю очок, набраних командами у зустрічах між собою.

У змаганнях серед юнаків без проведення попереднього стикового матчу потрапила до фіналу тільки команда ЗОШ №1 (їй пофортунило під час жеребкування. – Авт.). В інших поєдинках були зафіксовані наступні результати:

ЗОШ №6 – СЗОШ №2 – 2:2 (пен. 1:0),

ЗОШ №4 – Калуський НВК «ЗОШ №10-ліцей» – 0:2.

На першому етапі турніру серед дівочих команд було зіграно три матчі:

СЗОШ №2 – ЗОШ №4 – 0:5,

Калуський НВК «ЗОШ №10-ліцей» – ЗОШ №6 – 1:1 (пен. 1:2),

Завадківська ЗОШ – Верхнянська ЗОШ – 2:0.

Їх переможці й розіграли між собою в фіналі головні нагороди чемпіонату. Зігравши внічию 1:1 із командою Завадківської ЗОШ та обігравши з рахунком 1:0 команду ЗОШ №6, звання чемпіона міста Калуша з футзалу виборола дівоча команда ЗОШ №4, яку готував до змагань вчитель фізичного виховання Микола Титиш. Друге місце посіли дівчата з Завадки, зігравши в другому фінальному матчі внічию 2:2 зі своїми ровесницями із ЗОШ №6. Останні ж вимушені були задовольнитися третім призовим місцем.

А команда юнаків ЗОШ №6 домоглася в футзальному турнірі на призи ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» найбажанішого результату. Вона стала переможцем відкритого чемпіонату міста Калуша з футзалу, перемігши у фінальних поєдинках учнівські команди ЗОШ №1 (3:1) та Калуського НВК «ЗОШ №10-ліцей» (2:0). Слід сказати, що дівочу та юнацьку команди ЗОШ №6 готував до футзального турніру вчитель фізичного виховання цієї школи та гравець ФК «Калуш» Андрій Король.

Другим призером відкритого чемпіонату міста з футзалу серед юнаків стала команда ЗОШ №1, яка обіграла команду Калуського НВК «ЗОШ №10-ліцей» з рахунком 2:0.

На урочистому закритті турніру виконавчий директор ФК «Нафтохімік» Михайло Овчар особисто від себе та від генерального директора ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» Володимира Шулиндіна щиро подякував за участь у ньому всім командам та вручив юнакам і дівчатам нагороди від підприємства-спонсора змагань.

Команди-переможці та призери чемпіонату отримали відповідні кубки за свої досягнення, а всі змагальники – солодкі призи. Крім того, індивідуальними призами було відзначено кращих бомбардирів турніру Олександра Цюпера (ЗОШ №6) і Софію Шинкар (ЗОШ №4), кращих гравців Андрія Шуста (Калуський НВК «ЗОШ №10-ліцей») й Іванну Булавінець (Завадківська ЗОШ), та кращих воротарів чемпіонату Івана Бабія (ЗОШ №6) і Діану Рібу (ЗОШ №4).

Василь Ткачук для sport.if.ua







Переглядів: 656 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz