П`ятниця, 26.04.2024, 19:15
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2013 » Липень » 19 » Україна WU19: нічия проти Азербайджану
08:18
Україна WU19: нічия проти Азербайджану
У четвер, 18 липня, в азербайджанскому місті Габала молодіжна жіноча збірна України провела другий товариський матч проти команди Азербайджану.



Українська «молодіжка» жваво розпочала матч, постійно загрожуючи воротам азербайджанської команди. Вже на 7-й хвилині Споденюк наносила акцентований удар у ліву «дев’ятку», але голкіпер господарів врятувала свою команду. На 15-й хвилині Малахова прорвалася до карного майданчику суперниць і пробила з лівої ноги − м’яч «просвистів» над поперечиною.



Але, незважаючи на ігрову перевагу нашої збірної, у середині першого тайму українки пропустили м’яч у власні ворота. На 20-й хвилині Козубович порушила правила в 25-ти метрах від воріт. Азербайджанська футболістка влучно пробила зі штрафного, не залишивши шансів воротарю української команди Григорович. Щоправда, перевага азербайджанок у рахунку тривала усього півтори хвилини: на 22-й хвилині Козиренко зрівняла рахунок після прострілу з правого флангу, переправивши «плямистого» у сітку воріт.



На 24-й хвилині Бойко наважилася на дальній удар по воротам з 18-метрів, але м’яч влучив у стійку і відлетів назад у поле.



Гострі атаки української збірної у ці хвилини не могли не завершитися успіхом. Так і сталося. На 26-й хвилині затяжна атака збірної України закінчилася ударом Малахової з правого кута карного майданчику точнісінько у дальній кут воріт Азербайджану − 2:1.



Останні хвилини першого тайму пройшли під диктовку українок, але втілити це у забитий м’яч не вдалося.



Другий тайм розпочався з небезпечних атак збірної Азербайджану. Григорович працювала у поті чола з перших секунд, у карколомному стрибку відвівши загрозу після потужного «пострілу» гравця збірної Азербайджану з 15-ти метрів. Одразу після цього лайнсмен не розгледів очевидний офсайд у футболістки Азербайджану і та скористалися моментом, знову зрівнявши рахунок у зустрічі.



У середині другого тайму команди обмінялися дуже гострими моментами. Спершу Вікторія Андрухів вийшовши один на один з голкіпером забарилася з ударом і дуже гарний момент для взяття воріт був втрачений. Через декілька хвилин суперниці провели швидку контратаку, але голкіпер українок виграла очну дуель у нападника, відбивши м’яч на кутовий.



Останні хвилини матчу пройшли в обопільних атаках. В одній з них після розіграшу штрафного Тетяна Козиренко у боротьбі з захисником ледь не переправила головою м’яч у ворота азербайджанок. Незважаючи на відчутну перевагу наших дівчат, матч так і завершився − 2:2.



Азербайджан WU19 − Україна WU19 - 2:2



Голи (Україна): Козиренко (22), Малахова (26).



Україна (стартовий склад): Григорович (в), Дем'янюк, Козиренко, Пушенко, Малахова, Корсун, Андрухів, Козубович, Бойко, Споденюк, Коча.

Прес-служба ФФУ
Переглядів: 574 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz