П`ятниця, 29.03.2024, 10:47
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2014 » Серпень » 3 » Українсько – білоруське протистояння
11:14
Українсько – білоруське протистояння
2 серпня у Києві на стадіоні НТК ім. В. Баннікова національна жіноча збірна команда України проведе матч кваліфікаційного раунду КС-2015 проти Білорусі. Цей поєдинок буде дуже важливим у контексті боротьби за путівку до фінальної частини світової першості. «Синьо-жовтим» залишилося зіграти ще чотири поєдинки у кваліфікації КС-2015, і домашня гра проти команди Білорусії є одним із бар’єрів, який команді Анатолія Куцева обов’язково належить подолати.

Інтрига з турнірною ситуацією у шостій відбірковій групі вже досягла свого апогею: одразу три національних команди претендують на вихід до фінальної частини чемпіонату світу, який пройде в 2015 році у Канаді. Серед претендентів − збірна України, яка все ще має чудовий шанс завершити груповий турнір на другому місці та здобути заповітну путівку у матчах плей-офф.

Незважаючи на прикру поразку нашої збірної від англійок у Львові, українським дівчатам залишилося провести ще дві зустрічі із білорусками, прийняти у рідних стінах команду Туреччини, а також взяти участь у найважливішому матчі усього кваліфікаційного турніру − зі збірною Уельсу. Саме валлійська команда випереджає українську збірну у турнірній таблиці, тому очна зустріч цих команд буде матчем за 6 очок.

Анатолій Куцев вже визначився зі списком тих, хто має шанс вийти на смарагдове поле НТК ім. В. Баннікова у майбутньому протистоянні із нашими географічними сусідами, до цієї принципової гри готуються 22 футболістки. Усі виконавиці перебувають у відмінних фізичних кондиціях та доброму гуморі напередодні важливого матчу. Слід відзначити появу у таборі національної збірної дебютантки із клубу «ЦПОР-Донеччанка» - півзахисника Ірини Майбородіної.

Сам керманич української команди зазначив, що його колективу необхідно брати максимум очок у кожному матчі, що залишилося зіграти у відбірковому циклі ЧС-2015: «Задля виходу до плей-офф нам необхідно перемагати в кожному наступному матчі, для того щоб не залежати ні від кого. Тому обидва матчі з Білоруссю, та поєдинки з Туреччиною і Уельсом будуть для нас на вагу золота. І ми для цього віддамо всі сили».

Після домашнього матчу із Білоруссю українки вже 20 серпня проведуть матч-відповідь із цими ж суперницями. Після цього протистояння «синьо-жовтим» залишиться лише провести у вересні дві домашні зустрічі із Туреччиною та Уельсом, які і вирішать долю 6 відбіркової групи. Сподіваємося, українські вболівальники підтримають рідну команду, для якої найближчі місяці стануть вирішальними у реалізації турнірного завдання − потрапляння до фінальної частини Кубку Світу 2015 року у Канаді.

Прес-служба ФФУ
Переглядів: 606 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz