Субота, 20.04.2024, 04:02
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2013 » Лютий » 27 » В Маневичах згадували Євгена Бубнюка
14:43
В Маневичах згадували Євгена Бубнюка
З 22 по 24 лютого у Маневичах проходив турнір з міні-футболу серед дівчат присвячений пам'яті Євгена Бубнюка. Євген одним з перших на Волині, і взагалі, у Західному регіоні почав розвивати жіночий футбол. Його випускниці грають зараз по всій Україні і багато клубів дякують за спортсменок з Маневиччини. Трагічна загибель Євгена не перервала футбольні традиції Маневич, а щорічний турнір є доброю згадкою про світлу людину.

Отже цього разу до райцентру прибуло вісім команд і не тільки з Волині, а й з сусідніх областей. Дівчата 98-го року народження і молодші сперечалися за кубок турніру. Зусиль до організації турніру доклали представники райдержадміністрації: начальник відділу освіти Михайло Ліщук, начальник відділу у справах спорту сім'ї та молоді Руслан Клімчук, директор маневицької ДЮСШ Микола Демчук. В перший день змагань відбувалися ігри в групах в коло. В групі А лідерство відразу захопили дівчата з Локач та перша команда Маневич, а от луцька та львівська команди відстали від своїх суперниць. Цікава боротьба точилася у групі В, адже команди з Костополя та з Івано-Франківська одвічні друзі-суперники, саме вони і продовжили боротьбу за головний трофей. Зрештою визначилися півфінальні пари змагань і, як часто буває, півфінали були більш драматичними ніж фінальні ігри.

Такі ж пристрасті кипіли і в іграх плей-офф за місця у нижній четвірці таблиці. В цих протистояннях справа доходила до овертаймів! Як би там не було, але пік інтриги змагань припав на півфінал Маневичі-1 - Костопіль. Ці команди теж не вперше зустрічаються і добре знають одне одного. Рахунок на протязі усього матчу був «слизьким» і жодній команді не вдавалося відірватися від суперниць. Проте більше сил виявилося у Костополя - на останніх хвилинах матчу дівчата вирвалися вперед і довели матч до перемоги. А от у матчах за призові місця сенсацій не сталося: перша команда Маневич прогнозовано перемогла Локачі і зайняла третю сходинку, а костопільчанки «всуху» взяли перше місце у грі з франківчанками.

За призерами розмістилися команди, яким не так пощастило у турнірі: Львів, Маневичі-2, Луцьк та Володимир-Волинський замикали таблицю. Турнір відбувся у дружній атмосфері, адже дівчата у більшості своїй знайомі між собою. Тренери команд, що представляють молодіжні склади клубів і збірну країни придивлялися до юних талантів. На церемонії нагородження усі команди отримали солодкі призи від спонсорів. Були визначені найкращі гравці турніру, а почесний гість змагань Ольга Зубчик, яка теж розпочинала свою кар'єру в Маневичах, а зараз виступає за клуб польської екстра ліги нагородила по двоє гравців з кожної команди пам'ятними подарунками. Команди роз'їхалися по домівках з гарним настроєм, а через рік дівчата знову зберуться, щоб згадати Євгена Бубнюка - людину, що присвятила своє життя добрим справам.




www.amfv.com.ua
Переглядів: 688 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz