Четвер, 25.04.2024, 17:51
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2011 » Березень » 23 » В Ужгороді пройшов жіночий міні-футбольний турнір
15:47
В Ужгороді пройшов жіночий міні-футбольний турнір
5_logo-sport-tajm2_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy15 березня в СК «Юність» відбувся кубок м.Ужгород із міні-футболу серед жіночих команд.

Жінки, як і чоловіки, люблять спорт, і багато серед них просто не уявляють свого життя без нього.

Серед жінок є багато відомих спортсменок, які досягають вершин спортивного Олімпу, і деякі види спорту ототожнюють саме з їх іменами. Це лижний спорт (Катерина Григоренко, Аннамарі Чундак), теніс (сестри Олена та Катерина Бондаренко), художня гімнастика (Ганна Бессонова, Лілія Подкопаєва), плавання (Яна Клочкова), фрістайл (Ольга Волкова, яка здобула першу золоту медаль для України з цього виду спорту), біатлон (сестри Вікторія та Валентина Семеренко) та ін.

Хоче суспільство чи ні, але сучасна жінка увійшла у світ спорту, то ж можна сказати, що жіночий спорт розвивається стрімко й бурхливо. Уже нікого не дивує, що жінки приймають участь у змаганнях найвищого світового рівня. Спорт стає важливою ланкою на шляху до самореалізації жінки. В олімпійській програмі залишилося всього чотири види спорту, де жінки участі не приймають.

Коли дивишся на ігри, які проходили за здобуття кубку міста серед жінок із міні-футболу, то розумієш, що жіночий міні-футбол цілком має право на існування. Але в нього треба вкладати інвестиції, стимулювати та тренувати дівчат, тим самим виховуючи професійних футболісток, які будуть творити історію закарпатського жіночого футболу.

У кубку прийняли участь чотири загальноосвітні навчальні заклади м. Ужгород: Ужгородське вище комерційне училище (УВКУ) № 6, Ужгородський комерційний технікум (УКТ), ЗО ДЮШС, УПЛ-19.

Кубок відбувався за коловою системою.

Потрібно відмітити, що всі матчі проходили в емоційній спортивній боротьбі, у дівчат був присутній дух жаги до перемоги.

Команди УКТ та УВКУ, програвши перші два матчі, набрали по нуль очок. У результаті цього доля четвертого та третього місця розігрувалися між ними, де сильнішими виявилися футболістки з команди УВКУ, які здобули ІІІ місце.

Доля золотих медалей вирішувалася між командами УПЛ-19 та ЗО ДЮСШ, які по ходу турніру набрали по шість очок.

У матчі дійсно було на що подивитись. Коли просвистів свисток арбітра, розпочалася справжня напружена боротьба між суперницями.

Дівчата зіграли на високому рівні, впевнено тримали м’яч, добре відіграли в захисті. Матч закінчився сухою нічиєю 0:0. Доля переможця була ви-рішена в серії післяматчевих пенальті. Влучнішими виявилися футболістки з команди ЗО ДЮСШ.

Після гри в приміщенні холу СК «Юність» відбулося урочисте нагородження команд, кращого воротаря та гравця кубка міста з міні-футболу серед жінок. За версією оргкомітету кращим воротарем стала Ємілія Людвік, гравцем – Костенко Крістіна.

Команди були нагороджені кубками і грамотами. Нагородження проводив голова ФФ м.Ужгород Віктор Качур.

Юлія ДАВИДОВА


"Спорт-тайм"
Переглядів: 1127 | Додав: footsaler | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz