П`ятниця, 19.04.2024, 18:06
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2014 » Січень » 13 » Відбувся збір воротарів національних жіночих команд України
21:05
Відбувся збір воротарів національних жіночих команд України
На початку року, з 3 по 9 січня, у місті Славутич Київської області сталася непересічна подія: вперше в історії українського футболу відбувся навчально-тренувальний збір воротарів усіх жіночих національних збірних, що пройшов в рамках підготовки до кваліфікаційних матчів чемпіонатів світу і Європи.



На цей збір тренер воротарів жіночих збірних команд України Олександр Митько викликав 15 голкіперів: Ірина Зварич («Фортуна», Данія), Ірина Саніна («Житлобуд-1», Харків), Катерина Самсон («Звезда-2005», Росія), Олександра Григорович («Легенда-ШВСМ», Чернігів), Альбіна Фомченко, Ольга Рябовіл (обидві - «Житлобуд-2», Харків), Марія Борщ («Вікторія», Конотоп), Олена Цикаленко («Ятрань-Базис-Уманьферммаш», Уманський район), Алла Герасимчук, Лілія Чорна (обидві - «Родина-Ліцей», Костопіль), Дарина Бондарчук (ДЮСШ, Бердичів), Діана Пасічник (ДЮСШ, Біла Церква), Наталія Чертополох, Вікторія Кримчаніна, Катерина Діхтяр (усі - «Спартак», Чернігів).



Своїми враженнями від перебування в тренувальному таборі поділилися тренер воротарів Олександр Митько та капітан національної жіночої збірної України Ірина Зварич.



Олександр Митько: «Враження позитивні. Спочатку було хвилювання, адже вік воротарів різний, від WU-15 до національної команди. Рівень підготовки також відрізняється. Але все пройшло за планом, тим більше, що організація була на високому рівні. Заняття проводились у спортивному комплексі «Олімпієць», басейні «Дельфін» та фізкультурно-оздоровчому комплексі, де дівчата займались акробатикою. Кожного дня було по два тренування, але всі витримували такі навантаження. До того ж, більш досвідчені воротарі національної команди допомагали молодшим партнеркам під час всього збору. Зазначу, що цей НТЗ однозначно піде на користь українському жіночому футболу, адже він показав, що потенціал у дівчат є. Але працювати потрібно щоденно».



Ірина Зварич: «Це чудово, що вдалось організувати подібний збір, адже у ньому взяли участь всі воротарі українських жіночих збірних. Мені було цікаво подивитись на молодше покоління, дізнатись, чим вони живуть, як тренуються. Зараз ми всі продовжуємо спілкуватись, хоча і роз’їхались по домівкам. Хочу відзначити незвичні тренування в акробатичному залі, під час яких ми навчились стрибати на батуті і через гімнастичного коня. Після цих занять ми дізнались, що існують м’язи, які раніше не розминали (посміхається).Таке різноманіття у підготовці дуже сподобалось. В цілому, збір був доволі важким, всі дівчата втомилися за цей тиждень, але кожна з нас, я гадаю, отримала радість від спілкування. В майбутньому я обов’язково буду слідкувати за успіхами молодших колег. До речі, під час збору до мене зателефонував воротар донецького «Шахтаря» і національної збірної України Андрій Пятов. Він привітав із новорічними святами дівчат, побажавши всім не зупинятися на досягнутому і йти до здійснення своєї мети».





www.ffu.org.ua
Переглядів: 600 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz