П`ятниця, 19.04.2024, 04:33
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2011 » Червень » 1 » Волинь.Фінішував черговий турнір школярів
10:38
Волинь.Фінішував черговий турнір школярів
Минулих вихідних в усіх школах Луцька пролунав останні дзвінок, а в  «Арена-сіті» відбувся заключний етап чемпіонату з футзалу серед збірних шкіл під назвою "Адреналін Ліга". Цього разу найстарша вікова група (1995-96 р.н.) змагалась за головний трофей турніру, що віншував пілотний проект, започаткований керівництвом «Адреналін Сіті» та Асоціацією міні-футболу (футзалу) Волинської області за підтримки Головного спонсора Волинської обласної дирекції Публічного акціонерного товариства «Райффайзен Банк Аваль». За весь термін змагань майже тисяча луцьких школярів отримали нагоду зіграти в улюблену гру у найкращому залі Західної України.

Тим часом і дівчата з’ясовували хто найсильніший у міні-футболі. Перший півфінал  закінчився першою впевненою перемогою: з рахунком 2:0 футзалістки другої школи перемогли колег з четвертої гімназії. А дівчата з 23-ої школи розтрощили збірну ЗОШ№12 6:0. Друга ж півфінальна гра у хлопців вивела у заключний матч збірну гімназії №4.
Отже третє місце у дівчат посіла команда 4-ої гімназії, а перше місце переконливо здобула школа №2 з рахунком 4:1. У юнаків 16 школа отримала бронзові нагороди, 4 гімназія посіла друге місце, а чемпіонами стала 26 школа.
Глядачі не були розчаровані, як не були розчаровані і учасники змагань: крім медалей та грамот усі призери і хлопці, і дівчата отримали запрошення у 5D кінотеатр від «Адреналін сіті». Подарунковими сертифікатами на послуги комплексу «Адреналін Сіті» було нагороджено вчителів-тренерів команд-призерів. Крім цього команди-призери були нагороджені подарунками від Головного спонсора Волинської обласної дирекції Публічного акціонерного товариства«Райффайзен Банк Аваль».
Приємним сюрпризом для учасників змагань стала присутність на церемонії нагородження гравця «Динамо» (Київ) та збірної України з футболу Тараса Михалика, який вручив від себе призи кращим гравцям турніру. А від президента Асоціації міні-футболу України Геннадія Лісенчука, від кращої футзалістки планети 209 року Аліни Горобець та від найтитулованішого жіночого клубу «Біличанка НПУ» отримали подарунки кращі гравці у командах дівчат. Асоціація міні-футболу Волині підтвердила намір проводити «Адреналін лігу» серед команд школярів регулярно, зробити їх щорічними, все обласними, а тому для волинських учнів свято спорту продовжується!


futsalvolyn.at.ua
Переглядів: 648 | Додав: footsaler | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz