Четвер, 25.04.2024, 08:13
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2010 » Жовтень » 6 » WU-17: альпійське завдання
13:47
WU-17: альпійське завдання
У вівторок, 5 жовтня, дівоча збірна України візьме курс на Австрію, де наступного дня її очікуватиме старт у кваліфікації Євро-2011 (WU-17). Окрім господарок міні-турніру в 7-й групі, суперницями підопічних Миколи Лисенка стануть шотландки та румунки.

 

Заявковий список

Тренерський штаб синьо-жовтих вже визначився із заявковим списком. Із 18 дівчат, котрі представлятимуть нашу країну на першому відбірному етапі, шість делегував Чернігів, п’ять − Костопіль. У середу команда зібралася на тренувальній базі під Києвом, де й готуватиметься до офіційних матчів.

 

Спроба №4

Континентальна першість для дівчат цього віку проводиться вчетверте. У двох перших розіграшах тріумфували німкені, рік тому перемогу святкували іспанки. У 2007-му українки не подолали стартовий етап відбору, проте після цього два сезони поспіль діставалися другого раунду кваліфікації. «В першому матчі ми гратимемо проти Австрії, що прийматиме змагання. Розумію, що від цього двобою багато що залежатиме. Дуже важливо почати кампанію на мажорній ноті», - каже керманич української збірної.

 

Вересневі оглядини

На початку вересня Лисенко вже мав змогу спостерігати за своїми підопічними в трьох товариських матчах. «На жаль, сезон для наших кандидаток почався запізно, і вони ще не встигли набрати належної форми, - зауважує він. − До початку відбору перш за все треба налагодити гру в захисті та підготувати дівчат психологічно. У будь-якому разі ми сповнені рішучості виконати турнірне завдання й подолати цей груповий бар’єр».

 

По сусідству з УЄФА

Загалом за головний трофей посперечаються 40 збірних, які поділені на десять квартетів. До весняного раунду проб'ються переможці груп, п’ять власників других місць, а також збірна Німеччини (маючи найкращий рейтинг, вона не братиме участь у стартовій стадії). На наступному етапі 16 колективів будуть розбиті на чотири групи. До фінального турніру, що традиційно  пройде на швейцарському стадіоні «Коловре», неподалік від штаб-квартири УЄФА, потрапить лише четвірка найкращих.

 

Кваліфікація Євро-2011 (WU-17). Група 7 (Австрія)

6 жовтня. Україна − Австрія, Шотландія − Румінія.

8 жовтня. Румунія − Україна, Шотландія − Австрія.

11 жовтня. Україна − Шотландія, Австрія − Румунія.

 

Склад збірної України:

Воротарі: Юлія Познохірьова («Дончанка» Донецьк), Марина Пушенко (СДЮШОР «Спартак» Чернігів);

захисники: Дарина Кравець («Легенда» Чернігів), Анастасія Пазюк, Катерина Трембач, Рита Фурманова (усі − «КОЛісп» Костопіль), Ірина Прокопишина, Олександра Фірсова (обидві − ДЮСШ-15 Київ);

півзахисники: Катерина Бойко, Тетяна Кончаківська (обидві − «КОЛісп»), Анна  Давиденко, Таміла Хіміч (обидві − СДЮШОР «Спартак»), Яна Малахова («Житлобуд-2» Харків), Інна Томілко («Легенда»),

нападники: Світлана Базан («Чорноморочка» Одеса), Ірина Кочнєва (СДЮШОР «Спартак»), Ангеліна Молошик (ДЮСШ-3 Івано-Франківськ), Тетяна Смаль (ДЮСШ Ковель).

www.ffu.org.ua
Переглядів: 1005 | Додав: footsaler | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz