Четвер, 25.04.2024, 23:20
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2010 » Квітень » 16 » WU-17: кримські надії українок.Наталія Чабанюк потрапила до складу.
08:30
WU-17: кримські надії українок.Наталія Чабанюк потрапила до складу.
WU-17: кримські надії українок

У суботу, 10 квітня, у Сімферополі стартує другий відбірний раунд Євро-2010 (U-17) серед дівочих команд, в якому візьме участь і українська збірна. Разом з нею до 3-ї групи потрапили шведки, ірландки та польки.

 

Підготовка в Новопавловці

Українки зібралися у вівторок в Алушті, звідки у п'ятницю вирушать до села Новопавловка, що під Сімферополем, де на базі спорткомплексу «Скіф» проживатимуть і тренуватимуться під час турніру. Головний  тренер синьо-жовтих Микола Лисенко вже визначився із списком з 18-ти футболісток, які й представлятимуть Україну в кваліфікаційному турнірі.

 

Дівчата без комплексів

«Шведки є фаворитками нашої групи. Ми зустрічалися з ними рік тому на аналогічній стадії і тоді поступилися − 0:5. Проте у наших дівчат жодного комплексу немає, і вони, звісно, спробують дати бій скандинавській команді. Ми маємо достатньо інформації про кожного суперника і повинні гідно підготуватися до кримських іспитів», - каже український наставник.

 

Занепокоєння тренера

Найбільшу занепокоєність Лисенка викликає стан Валерії Гаєвської, Олени Тельної, Ольги Овдійчук, Оксани Яковишин та Дарини Воронцової − виконавиць, котрі минулого тижня виступали у відбірних змаганнях за молодіжну збірну. «Головне, щоб дівчата відновили свої фізичні кондиції. У деяких з них є мікротравми, але я сподіваюся, що до матчів вони підійдуть у бойовій готовності», - зазначає 43-річний фахівець.

 

Шлях до Швейцарії

Нагадаємо, що дівоча збірна України подолала стартовий бар’єр кваліфікації Євро-2010 (WU-17), завдавши розгромних поразок Казахстану (6:1), Молдові (5:0) та програвши Нідерландам (1:2). Матчі другого етапу в 3-й групі пройдуть на стадіонах Сімферополя та селища міського типу Аграрне. До фінальної стадії Євро-2010, що, як і торік, пройде з 22 по 26 червня на швейцарському стадіоні «Коловре», потраплять лише найкращі команди кожного з чотирьох відбірних квартетів.

 

Другий відбірний раунд Євро-2010 (WU-17). Група 3 (Україна)

 

10 квітня. Ірландія − Україна (Сімферополь, 13.00), Швеція − Польща (пгт. Аграрне, 16.00).

12 квітня. Швеція − Україна (Сімферополь, 13.00), Польща − Ірландія (пгт. Аграрне, 16.00)

15 квітня. Україна − Польща (Сімферополь, 16.00), Ірландія − Швеція (пгт. Аграрне, 16.00).

 

Склад збірної України:

Воротарі: Валерія Гаєвська («КОЛісп» Костопіль), Карина Говорунова («Дончанка-ЦПОР» Донецьк);

захисники: Світлана Буднік, Яна Голиш (обидві − «КОЛісп»), Дарина Кравець, Людмила Шматко (обидві − «Легенда» Чернігів), Олена Тельна («Дончанка-ЦПОР»);

півзахисники: Ганна Давиденко, Таміла Хіміч (обидві − СДЮШОР «Спартак» Чернігів), Ольга Овдійчук, Анастасія Пазюк, Маргарита Фурманова (усі − «КОЛісп»), Інна Томілко, Любов Шматко (обидві − «Легенда»), Наталія Чабанюк (ДЮСШ-3 Івано-Франківськ);

нападники: Дарина Воронцова («ДЮСШ-9» Одеса), Дарина Дарицька (КСДЮШОР Київ), Оксана Яковишин («Легенда»).


WU-17: осічка на старті відбору


Україна (WU-17) − Ірландія (WU-17) − 1:3

Голи: 0:1 Горман (14), 1:1 Воронцова (38), 1:2 Доннеллі (61), 1:3 О'Салліван (74).

Україна: Гаєвська, Будник, Тельна, Кравець, Голиш, Фурманова (Хіміч, 37), Овдійчук (Давиденко, 75), Воронцова, Томилко (Шматко, 79), Яковишин, Дарицька.

 

У суботу, 10 квітня, дівоча збірна України поступилася у стартовому матчі другого відбірного раунду Євро-2010 (WU-17), який триває у Криму.

 

Нервовий початок

На початку матчу у Сімферополі ірландська команда діяла активніше, натомість господарки відверто нервували. На 14-й хвилині після подачі з лівого флангу капітан "зелених" Дора Горман вправно зіграла на другому поверсі та відкрила рахунок.

 

Відповідь Воронцової

Підопічним Миколи Лисенка вдалося налагодити колективну гру тільки ближче до перерви. Лідер збірної Оксана Яковишин завдяки дриблінгу позбавилися опікунів на правій бровці та виконала націлений навіс на дальню стійку. Дарина Воронцова сміливо кинулася на м'яч і таки змогла спрямувати його у ближній кут − 1:1.

 

Шанс для Томілко

Складалося враження, що українки зможуть вирвати перемогу. По перерві вони диктували суперницям свої умови та мали кілька чудових можливостей, щоб відновити рівновагу. Зокрема, Фортуна відвернулася від Інни Томілко, котра першою встигла на добивання після небезпечного "пострілу" Олени Тельної і начебто б мала перегравати воротаря…

 

Скинуті оберти

Утім, підтримувати великі швидкості протягом усього другого тайму "синьо-жовтим" було важко. Тільки-но вони скинули оберти, ірландська збірна забила вдруге: на 61-й хвилині завдяки потужному удару з лінії карного майданчику відзначилася Стейсі Доннеллі.

 

Фізичний фактор

Усі точки над "і" щодо переможця було знято за шість хвилин до закінчення гри. Прикрою помилкою українського воротаря скористалася Деніз О'Салліван. "Нам було важко конкурувати з ірландками, які були добре підготовлені фізично. На жаль, наші лідери, які нещодавно виступали за молодіжну команду у кваліфікаційних зустрічах, перебувають не в найкращій формі", - зазначив Микола Лисенко.

 

Другий відбірний раунд Євро-2010 (WU-17). Група 3 (Україна)

 

10 квітня. Ірландія − Україна − 3:1, Швеція − Польща − 4:1.

12 квітня. Швеція − Україна (Сімферополь, 13.00), Польща − Ірландія (пгт. Аграрне, 16.00)

15 квітня. Україна − Польща (Сімферополь, 16.00), Ірландія − Швеція (пгт. Аграрне, 16.00).


WU-17: скандинавський шлагбаум


Україна (WU-17) − Швеція (WU-17) − 0:6

Голи: 0:1 П.Андерссон (14), 0:2 Рольфо (23), 0:3 Рольфо (26), 0:4 Д.Андерссон (48), 0:5 Рубенссон (65, з пенальті), 0:6 Хольмгрен (77).

Україна: Гаєвська, Люд. Шматко, Тельна, Кравець, Голиш, Хіміч, Воронцова, Томилко (Фурманова, 41), Люб. Шматко (Пазюк, 72), Яковишин, Дарицька (Давиденко, 71).

 

У вівторок, 13 квітня, дівоча збірна України у Сімферополі зазнала другої поразки у другому відбірному раунді Євро-2010 (WU-17) і втратила шанси кваліфікуватися до фінальної стадії турніру.

 

Стовідсоткові фаворитки

Через трагедію під Смоленськом матчі другого туру перенесли з понеділка на вівторок. Утім, ця обставина навряд чи вплинула на розподіл сил у 3-й групі. Шведок не випадково вважали фаворитками у квартеті. Спочатку вони упевнено обіграли польок (4:1), а тепер легко поклали на лопатки підопічних Миколи Лисенка.

 

Втрата півзахисника

Через дискваліфікацію поєдинок пропускала одна з ключових виконавиць нашої збірної − центральний хавбек Ольга Овдійчук. Ця обставина ускладнила становище номінальних господарок, які й без того поступалися скандинавкам за багатьма показниками.

 

Полегшене завдання

Шведські футболістки домінували протягом усього матчу і у підсумку забили по три м’ячі у кожному таймі. Головний тренер переможниць Марі Бенгтссон після гри зазначила, що українки виглядали дуже втомленими, і це полегшило її завдання.

 

Останній тур

Щоб оформити путівку до фінальної частини континентальної першості, скандинавській команді достатньо буде в четвер у Аграрному не програти ірландкам. Водночас на полі сімферопольського «Фіолента» наші дівчата намагатимуться грюкнути дверима у зустрічі з польками.


WU-17: два стандарти від капітана


Україна (WU-17) − Польща (WU-17) − 2:2

Голи: 1:0 Тельна (10), 1:1 Гусчора (40), 1:2 Цихош (45), 2:2 Тельна (47).

Україна: Гаєвська, Будник, Тельна, Кравець, Голиш, Хіміч (Фурманова, 26, Люб.Шматко, 62), Овдійчук, Воронцова, Томилко, Яковишин, Дарицька.

 

Сенсація від ірландок

У четвер, 15 квітня, у Сімферополі дівоча збірна України завершила виступ у кваліфікації Євро-2010 (WU-17), посівши четверте місце в 3-й групі другого відбірного раунду. Переможцем цього квартету стала команда Ірландії, котра в останньому турі сенсаційно перемогла шведок − 2:1.

 

Справа престижу

Глядачі, які зібралися на трибунах сімферопольського стадіону «Фіолент», спостерігали за суперечкою рівних за класом суперників. У турнірному плані матч нічого не вирішував, проте відчувалося, що і українки, і полячки, втративши шанси на продовження боротьби за нагороди континентальної першості, прагнули наостанок грюкнути дверима.

 

Незарахований гол

«Синьо-жовті» відкрили рахунок вже у дебюті зустрічі, проте по перерві були змушені відіграватися і зрештою вдовольнилися нічиєю, котра не дозволила їм піднятися вище четвертого рядка. Обидва голи у складі української збірної внесла до свого доробку її капітан Олена Тельна, яка двічі гарно виконала штрафні удари. Захисниця «Дончанки» навіть відзначилася втретє, проте під час її чергового «пострілу» зі стандарту хтось із партнерок заліз у офсайд…

 

Вирішальний поєдинок

«Звісно, ми хотіли виграти цей матч, і, гадаю, мали підстави сподіватися на більш прийнятний результат, - резюмував керманич української команди Микола Лисенко. − Ми ставили перед собою максимальне завдання, проте наші плани зламала перша гра, на яку ми покладали дуже великі надії. На жаль, лідери збірної не встигли відновитися після матчів у складі «молодіжки», до того ж, усі гравці дещо перехвилювалися… Як, підсумок ми поступилися Ірландії і фактично вибули з кола претендентів на путівку».

 

Погляд у майбутнє

За словами наставника, дівчата 1994 року народження, які грали у відборі-2009/10, складатимуть кістяк збірної у наступній кампанії. Також до них мають приєднатися молодші за віком, однак дійсно перспективні футболістки, які, щоправда, поки не готові виступати на міжнародному рівні. «У нашому складі є кілька виконавиць, які при належному ставленні до тренувань та ігор можуть у майбутньому закріпитися в національній збірній. Проте їм для цього потрібно дуже багато працювати», - підкреслив Лисенко.

 

Другий відбірний раунд Євро-2010 (WU-17). Група 3 (Україна)

 

10 квітня. Ірландія − Україна − 3:1, Швеція − Польща − 4:1.

13 квітня. Швеція − Україна − 6:0, Польща − Ірландія − 1:1.

15 квітня. Україна − Польща − 2:2, Ірландія − Швеція − 2:1.

 

 

 

І 

В

Н

П

М

О

1

Ірландія

3

2

1

0

6 − 3

7

2

Швеція

3

2

0

1

11 − 3

6

3

Польща

3

0

2

1

4 − 7

2

4

Україна

3

0

1

2

 3 − 11 

1



Переглядів: 1059 | Додав: footsaler | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz