Четвер, 25.04.2024, 23:16
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2010 » Вересень » 18 » WU-19 проходять далі
19:29
WU-19 проходять далі
WU-19: курс на Болгарію

У п’ятницю, 10 вересня, молодіжна жіноча збірна України (дівчата 1992 р.н.) вилітає до Болгарії, де наступного дня візьме старт у кваліфікації Євро-2011 (WU-19). Суперниками підопічних Олександра Масальського по 10-й відбірній групі, окрім господарок, стануть ісландки та ізраїльтянки.

 

Спаринг додав оптимізму

У рамках підготовчого збору, який наша команда проводить у Києві, синьо-жовті зустрілися в товариській зустрічі зі столичним «Атексом», здобувши упевнену перемогу. «Ця гра додала оптимізму. Справа навіть не у великому рахунку, а в зарядженості на боротьбу та високому рівні самовіддачі, − зазначив наставник збірної. − Я зайвий раз переконався, що дівчата перебувають у гарному фізичному та психологічному стані». У Болгарії наша делегація базуватиметься в містечку Правець, що в 40 кілометрах від Софії, а матчі проводитиме у Мездрі та Тетевені.

 

Переможний настрій

За виключенням Оксани Яковишин, яка у складі національної команди готується до плей-офф ЧС-2011, Масальський зможе задіяти у відбірному турнірі всіх найсильніших гравців. «Звичайно, відсутність провідного форварда знизить наш атакуючий потенціал, одначе й без Оксани ми маємо впоратися із поставленим завданням, − каже 39-річний тренер. − Спробуємо забезпечити участь у наступному етапі ще у перших двох турах, для чого потрібно буде обігравати ізраїльтянок і болгарок. За таких умов зустріч із фаворитом групи − Ісландією − вже не матиме принципового турнірного значення».

 

Шлях до Італії

До другої стадії кваліфікації потраплять по два переможці від кожного з 11-ти квартетів, а також найкращий третій колектив. За путівки до фінального турніру Євро-2011 (WU-19) у еліт-раунді разом з 23 щасливчиками посперечається Німеччина − збірна з найвищим рейтингом. Доля титулу вирішуватиметься в Італії з 30 травня по 11 червня.

 

Перший відбірний раунд Євро-2011 (WU-19). Група 10 (Болгарія)

 

11 вересня. Україна − Ізраїль, Ісландія − Болгарія.

13 вересня. Болгарія − Україна, Ісландія − Ізраїль.

16 вересня. Україна − Ісландія, Ізраїль − Болгарія.

 

Склад збірної України

Воротарі: Валерія Гаєвська («КОЛісп» Костопіль), Карина Говорунова («Дончанка-ЦПОР» Донецьк), Анастасія Чапко («Чорноморочка» Одеса).

Захисники: Ольга Басанська («Житлобуд-1» Харків), Світлана Буднік, Яна Голиш (обидві −  «КОЛісп»), Дарина Кравець («Легенда» Чернігів), Олена Тельна («Дончанка-ЦПОР»), Марія Павлюк (ДЮСШ-3 Івано-Франківськ).

Півзахисники: Мар’яна Іванишин («Легенда»), Олена Ковтун («Дончанка-ЦПОР»), Марія Михайлюк (ДЮСШ-3 І-Ф), Ольга Овдійчук («КОЛісп»), Карина Сорокіна («Атекс» Київ).

Нападаючі: Світлана Базан («Чорноморочка»), Ганна Вороніна, Марія Тихонова (обидві − «Дончанка-ЦПОР»), Дарина Воронцова (ДЮСШ-9 Одеса).


WU-19: доведена перевага

Україна (WU-19) − Ізраїль (WU-19) − 2:1

Голи: 0:1 Шимрих (11), 1:1 Воронцова (32), 2:1 Басанська (71, з пенальті).

Україна: Чапко, Павлюк, Тельна, Басанська, Кравець, Іванишин, Ковтун (Сорокіна, 86), Овдійчук, Вороніна, Воронцова (Базан, 90+5), Тихонова.

 

Невдалий початок

У суботу, 11 вересня, молодіжна жіноча збірна України в Болгарії здобула перемогу в стартовому матчі кваліфікації Євро-2011 (WU-19). Поєдинок пройшов за повної ігрової переваги підопічних Олександра Масальського. Вони завдали по воротах суперниць 10 влучних ударів, тоді як ізраїльтянки − тільки один. Утім, саме цей «постріл», що прийшовся на початок матчу, виявився результативним.

 

Вирішальний пенальті

Відігратися синьо-жовтим вдалося ще до перерви, коли вдача посміхнулася форварду одеської ДЮСШ-9 Дарині Воронцовій. Долю ж зустрічі вирішив 11-метровий, який заробила нападник донецької «Дончанки» Ганна Вороніна, а реалізувала захисник харківського «Житлобуда-1» Ольга Басанська. Наступним суперником українок стануть господарки, котрі напередодні поступилися ісландкам.


WU-19: українки прямують далі

Болгарія (WU-19) − Україна (WU-19) − 0:1

Гол: 0:1 Ражгева (45+1, автогол).

Україна: Чапко, Павлюк, Тельна, Басанська, Кравець, Іванишин, Ковтун, Овдійчук, Вороніна, Воронцова, Тихонова.

На 50-й хвилині вилучена Тихонова.

 

У понеділок, 13 вересня, молодіжна жіноча збірна України в Болгарії здобула путівку до другого відбірного етапу Євро-2011 (WU-19). За тур до закінчення стартової стадії кваліфікації підопічні Олександра Масальського забезпечили собі друге місце в 10-му квартеті, яке й надає право на продовження боротьби в турнірі.

 

Помилка Ражгевої

Матч в Тетевені пройшов за відчутної територіальної та ігрової переваги наших співвітчизниць. Господарки не змогли завдати жодного влучного удару по воротах Анастасії Чапко, але примудрилися засмутити власного голкіпера. Наприкінці першого тайму Моніка Ражгева дуже невдало зіграла після штрафного у виконанні півзахисника костопільського «КОЛіспа» Ольги Овдійчук, записавши до свого пасиву автогол.

 

Стовідсотковий результат

Зламати хід гри синьо-жовті суперницям не дозволили і навіть попри вилучення Марії Тихонової, котра вже на 50-й хвилині залишила поле через другу жовту картку, зберегли переможний рахунок. Таким чином дві збірні − України та Ісландії, здобувши стовідсотковий результат у двох стартових турах, стали недосяжними для конкуренток. Відповідно підсумок очного двобою лідерів, який відбудеться 16 вересня, вже не матиме принципового значення.

 

Шлях до Італії

Нагадаємо, що до другої стадії кваліфікації потрапляють по два переможці від кожного з 11-ти квартетів, а також найкращий третій колектив. За путівки до фінального турніру Євро-2011 (WU-19) у еліт-раунді разом з 23 щасливчиками посперечається Німеччина − збірна з найвищим рейтингом. Доля титулу вирішуватиметься в Італії з 30 травня по 11 червня.


WU-19: гра за ісландським сценарієм

Україна (WU-19) − Ісландія (WU-19) − 0:4

Україна: Чапко (Говорунова, 78), Павлюк (Голиш, 82), Тельна, Басанська, Кравець, Сорокіна (Базан, 86), Іванишин, Ковтун, Овдійчук, Вороніна, Воронцова.

 

У четвер, 16 вересня, молодіжна жіноча збірна України в Болгарії поступилася в заключному матчі першого відбірного етапу Євро-2011 (WU-19). У турнірному плані ця гра не мала принципового значення, адже підопічні Олександра Масальського разом з ісландками забезпечили собі місце в наступній стадії змагань ще після другого туру.

 

Фактор реалізації

Вочевидь футболістки з північної країни краще налаштувались на зустріч, в якій вирішувалася доля першого місця в 10-й групі. Чотири з п’яти ударів, які нанесла ісландська команда по воротах Анастасії Чапко, виявилися результативними, тоді як вісім спроб нашої збірної успіху їй не принесли.

 

Шлях до Італії

Отже, синьо-жовті візьмуть участь у другому відбірному раунді, куди потрапляють по два переможці від кожного з 11-ти квартетів, а також найкращий третій колектив. За путівки до фінального турніру Євро-2011 (WU-19) на наступному етапі разом з 23 щасливчиками посперечається Німеччина − збірна з найвищим рейтингом. Доля титулу вирішуватиметься в Італії з 30 травня по 11 червня.

 

Перший відбірний раунд Євро-2011 (WU-19). Група 10 (Болгарія)

 

11 вересня. Україна − Ізраїль − 2:1, Ісландія − Болгарія − 2:0.

13 вересня. Болгарія − Україна − 0:1, Ісландія − Ізраїль − 2:0.

16 вересня. Україна − Ісландія − 0:4, Ізраїль − Болгарія − 4:1.

 

 

 

І 

В

Н

П

М

О

1

Ісландія

3

3

0

0

8 − 0

9

2

Україна

3

2

0

1

3 − 5

6

3

Ізраїль

3

1

0

2

5 − 5

3

4

Болгарія

3

0

0

3

1 − 7

0



www.ffu.org.ua


Переглядів: 1160 | Додав: footsaler | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz