П`ятниця, 26.04.2024, 01:06
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2011 » Вересень » 19 » WU-19: високі ставки у Словаччині.Калушанок тільки двоє
09:05
WU-19: високі ставки у Словаччині.Калушанок тільки двоє

У п’ятницю, 16 вересня, молодіжна жіноча збірна України (дівчата 1993 р.н.) прибула до Словаччини, де наступного дня візьме старт у кваліфікації ЧЄ-2011 (WU-19). Суперниками підопічних Олександра Масальського по 5-й відбірній групі, окрім господарок, стануть шведки та сербки.

 

Корисний спаринг

У рамках заключного етапу підготовки, який наша команда проводила у Києві, синьо-жовті зіграли спаринг з національною збірною. «Це була дуже гарна перевірка сил, адже нас екзаменував суперник, який значно переважає за класом конкурентів по відбору», − зазначив наставник «молодіжки». За його словами, дівчата перебувають в гарному тонусі, адже чемпіонат країни наразі в розпалі.

 

Відчутні втрати

У Словаччині Масальський не зможе розраховувати трьох виконавиць, які відіграють важливі ролі в тактичній побудові команди. Через візові проблеми не приєднаються до партнерок центральний півзахисник Оксана Овдійчук та нападник Дарина Дарицька, тоді як атакуючому хавбеку Марії Михайлюк взяти участь у турнірі завадила травма ключиці.

 

Три іспити

Інформації про суперниць вистачає, й український тренер підкреслює, що на його підопічних чекають три досить важкі поєдинки.  «Шведкам ми крупно програли у квітні − у кваліфікації ЧЄ-2011, зі словачками розписали бойову нічию на початку року, на змаганнях «Кубанська весна». Щодо сербок, то на їхній потенціал вказує те, що вони на рівних грали з потужною збірною Росії у вже згаданому відборі. Записи усіх цих ігор в нас є, а отже навпомацки діяти не будемо», - зауважив Масальський.  

 

Шлях до Анталії

До другої стадії кваліфікації потраплять по два переможці від кожної з 10 груп, а також найкращий третій колектив. За путівки до фінального турніру Євро-2012 (WU-19) у еліт-раунді разом із 21 щасливчиком посперечаються Німеччина, Англія та Франція − збірні з трьома найвищими рейтингами. Доля титулу вирішуватиметься в турецькій Анталії з 2 по 14 липня.

 

Перший відбірний раунд ЧЄ-2012 (WU-19). Група 5 (Словаччина) 

 

17 вересня. Україна − Словаччина, Швеція − Сербія.

19 вересня. Сербія − Україна, Швеція − Словаччина.

22 вересня. Україна − Швеція, Словаччина − Сербія.

 

Склад збірної України

Воротарі: Валерія Гаєвська («Іллічівка» Маріуполь), Карина Говорунова, Юлія Познохірьова (обидві − «Донеччанка» Донецьк);

захисники: Світлана Буднік, Яна Голиш (обидві − «КОЛісп» Костопіль), Анастасія Вороніна, Олена Тельна (обидві − «Донеччанка»), Дарина Кравець, Любов Шматко (обидві − «Легенда» Чернігів).

півзахисники: Ірина Майбородіна («Донеччанка»), Ангеліна Молошук («Нафтохимик» Івано-Франківськ), Вікторія Пилипів («Нафтохимик» І-Ф), Маргарита Фурманова («КОЛісп»), Таміла Хіміч («Легенда»), Аліна Шилова («Атекс» Київ);

нападаючі: Дарина Воронцова («Чорноморочка» Одеса), Інна Томілко («Легенда»), Оксана Яковишин («Мордовочка» Саранськ, Росія).


www.ffu.org.ua

Переглядів: 617 | Додав: footsaler | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz