Четвер, 25.04.2024, 02:26
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2012 » Лютий » 29 » Закарпаття.Першість області з міні-футболу.
09:37
Закарпаття.Першість області з міні-футболу.
Протягом двох днів у спорткомплексі «Юність» м.Ужгород проводилася зимова першість Закарпатської області з міні-футболу серед дівчат.
У перший ігровий день на футбольний майданчик вийшли команди, в складі яких виступали футболістки 1995-96 р.н. Згідно з жеребкуванням, учасники були поділені на дві групи: м.Ужгород, Рахівський, Мукачівський райони – перша; Перечинський, Ужгородський, Виноградівський райони – друга. Збірна команда районної ДЮСШ «Колос» виграла першу зустріч від команди з Ужгородщини 1:0.

Гол забила Мар’яна Дорчинець із смт Королево. Три сухі м’ячі у ворота суперниць із Перечинщини провели Олександра Сулейманова з смт Королево, Алла Матій та Олександра Григорович із с. Чорнотисово. Фінальна гра, в якій зійшлися у двобої дівчата з м. Ужгород та наші футболістки показала, що обидві команди достойні завоювати чемпіонські нагороди. Основний час матчу не виявив переможця, а пенальті краще пробили господарки майданчика, котрі посіли перше місце. Вихованки старшого тренера Михайла Гоздока нагороджені дипломом за друге місце.
Успішно виступила на цій першості збірна команда дівчат районної ДЮСШ «Колос» 1997-98 р.н. Серед шести команд області, які брали участь у змаганнях, наші футболістки не пропустили у свої ворота жодного м’яча. У першій грі вони мирно розійшлися з командою з Перечинщини – 0:0, а в другій – розгромили команду з Рахівського району – 6:0. Голи у ворота суперниць забивали Наталія Подрана, Олександра Сулейманова з смт Королево та Вікторія Філіп із с. Підвиноградово. У фіналі наші дівчата майстерно обіграли команду з Мукачівського району з рахунком 1:0. Вирішальний гол забила Олександра Сулейманова.
Представник управління у справах молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації Анатолій Плеханов вручив золоті медалі, кубок та грамоти збірній команді районної ДЮСШ «Колос», до складу якої ввійшли: Діана Гріга, Олександра Сулейманова, Наталія Подрана, Світлана Дрія, Світлана Мар’ян (тренер Михайло Гоздок з смт Королева) та Вікторія Філіп (тренер Іван Рабовський з с. Підвиноградова).









Василь РОЗГОНІ,
директор ДЮСШ «Колос»


"Спорт-Тайм"
Переглядів: 613 | Додав: footsaler | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz