Четвер, 28.03.2024, 23:19
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2013 » Грудень » 11 » Завдання ФФУ - зміцнення фундаменту піраміди жіночого футболу
10:09
Завдання ФФУ - зміцнення фундаменту піраміди жіночого футболу
Федерація футболу України підводить підсумки роботи Комітетів у 2013 році. Прес-служба ФФУ поспілкувалася з представниками Комітету жіночого футболу Федерації футболу України з приводу вже реалізованих завдань і запланованих цілей на наступний рік.



- Що було зроблено Комітетом жіночого футболу за рік роботи під керівництвом президента ФФУ Анатолія Конькова?



- Однією з основних цілей роботи Комітету було відродження зимового чемпіонату України і чемпіонату серед жіночих команд Першої ліги, що і було зроблено. Згідно рішення Виконкому ФФУ Федерація взяла на себе витрати по арбітражу та інспектування змагань з жіночого футболу. Також проводяться чемпіонати серед дівочих команд WU-17 і WU-15, розіграш Кубка України, Всеукраїнський турнір «Кубок надій ФФУ» серед команд 2000-2001 р.н. Хочеться відмітити також високий рівень проведення Всеукраїнського фестивалю «Даруймо радість дітям!» серед дівочих команд 1997-1998 р.н., який проходив при підтримці УЄФА.



- Які задачі стоять перед Комітетом на наступний рік? Що необхідно для їх виконання?



- Найважливіше − необхідно зміцнювати фундамент піраміди жіночого футболу шляхом проведення системних масових заходів для заохочення інтересу до занять футболом серед дівчаток різного віку.



Наступним найважливішим кроком є залучення дівчаток до регулярних занять футболом під керівництвом професійних тренерів. Для цього потрібно зосередитися на відкритті відділень жіночого футболу в дитячо-юнацьких футбольних школах і роботі з підвищення кваліфікації тренерів. Суттєво змінювати співвідношення дівчаток і хлопчиків, які займаються футболом, щоб у майбутньому бути конкурентоспроможними на міжнародній арені.



Дуже важливим завданням є підвищення стандартів проведення Всеукраїнських змагань усіх рівнів. Необхідно ефективно взаємодіяти з УЄФА і ФІФА за програмами розвитку, а також максимально використовувати внутрішні ресурси; провести комплексну роботу по введенню системи ліцензування та впровадження обов'язкової наявності жіночих команд у структурах професіональних футбольних клубів.



Також стоїть завдання виходу на значно більш високий рівень освітлення жіночого футболу в ЗМІ, посилення роботи з маркетингу, пошуку спонсорів і партнерів для збірних команд та клубів.

Прес-служба ФФУ
www.ffu.org.ua
Переглядів: 492 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz