Середа, 24.04.2024, 13:46
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2013 » Квітень » 9 » «Едельвейс» - володар Кубку Волині серед жінок
11:25
«Едельвейс» - володар Кубку Волині серед жінок
В неділю 7 квітня у луцькому спорткомплексі «Арена Спорт» відбулися ігри Кубку Волині з футзалу серед жінок, який Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області організувала завдяки підтримки благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Вісім команд розпочали свій шлях до головного трофею з чвертьфінального раунду. Вже перший матч підтвердив, що змагання будуть безкомпромісними: «Едельвейс» з Володимирівки хоча і закінчив перший тайм з комфортною перевагою 3:1, проте опонентки з маневицької «Освіти» не збиралися складати зброю. За п'ять хвилин до кінця матчу рахунок став нічийним 3:3, але гол Надії Чайки поховав надії маневичанок. Як завжди потужно розпочав дистанцію володимир-волинський «Ладомир», який за допомогою трьох голів подолав «Ковельчанку». Цього разу, на диво, ковельські дівчата виглядали непереконливо і єдиний гол у виконанні Тетяни Смаль на останній хвилині лише підсолодив гіркоту поразки. Дебютант волинських змагань команда ДЮСШ №2 з Луцька не ставив на турнір завдань, адже надто сильний суперник дістався волею жеребу - «Горохівчанка». Проте лучанки виявили характер і зуміли відповісти голом престижу на п'ять голів горохівчанок. «Легіон» з Луцька здобув мінімальну перемогу у матчі проти молодших дівчат з ДЮСШ (Голоби) з рахунком 2:1.

Отже, відразу після короткої процедури жеребкування були визначені півфінальні пари і продовжилася боротьба на майданчику. І ось тут стало помітно в кого більш збалансовані склади команд: «Ладомир», який так потужно розпочав турнір, не зміг нічого протиставити «Горохівчанці»: вже після першого тайму рахунок був 3:0 на користь горохівчанок, а загальний рахунок матчу - 5:2 (відзначимо єдиний хет-трик турніру Вікторії Худи з Горохова). Такими ж втомленими виглядали дівчата з «Легіону» - видно було, що лучанки віддали ініціативу суперницям з Володимирівки для того, щоб спробувати щастя в серії пенальті, але якщо в першому таймі їм вдалося зберегти свої ворота недоторканими, то в другому після пропущеного голу (відзначилася Тамара Костюк) довелося йти вперед і тут вже двічі скористалися нагодами для контратак дівчата з «Едельвейсу», здобувши в підсумку перемогу 3:0.

Фінал в якому зійшлися представниці Горохова та Володимирівки підняв градус цікавості до найвищого ступеня. Забігаючи наперед слід сказати, що всі голи матчу вболівальники побачили в першому таймі: першими двічі забили футзалістки «Едельвейсу», а перед перервою до мінімуму скоротила відставання Вікторія Худа - 2:1. Другий тайм хоч і відбувся без голів, проте напруги було вдосталь. Горохівчанки, розуміючи, що відступати немає куди щоразу розгортали потужні атаки, на які гострими контрвипадами відповідали володимирівчанки. На останніх секундах матчу вболівальникам здалося, що зараз справа дійде до серії пенальті, адже Тетяна Гаврось з Горохова потужно пробила по воротах «Едельвейсу» і після того, як голкіпер Христина Мирончук відбила цей удар, перша була на добиванні. Але щастя цього дня було на боці підопічних Юрія Костюка - м'яч пролетів над поперечиною. Отже, цього сезону володарем Кубку Волинської області стала команда «Едельвейс» з Володимирівки і саме цей колектив розпочне сезон 2013-2014 матчем за Суперкубок проти чемпіона Волинської області «Ковельчанки».


www.amfv.com.ua
Переглядів: 645 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz