Четвер, 25.04.2024, 19:25
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2013 » Листопад » 27 » Футбол для дівчат – найкраща гра
16:26
Футбол для дівчат – найкраща гра
На стадіоні «Трудові Резерви» проводилися Всеукраїнські змагання «Діти – Олімпійська надія України». Змагання мали поетапний перебіг. Спочатку в школах визначили найсильніших спортсменів у легкій атлетиці, футболі та плаванні, потім змагання в регіонах показали, кому випаде шанс поборотися на всеукраїнському рівні. Місцем проведення зональних змагань невипадково обрали Білу Церкву, адже місто вже багато років славиться високими спортивними здобутками.

Футбольні баталії за перемогу розпочалися для команд Івано-Франківської, Волинської та Житомирської областей. Замість хлопців, яких ми звикли бачити на футбольному полі, за м’яч боротьбу вели дівчата. За результатами фінальних матчів перемогу здобула команда Івано-Франківської області. Срібна нагорода дісталася дівчатам-волинянкам, а «бронза» вирушила на Житомирщину. Капітан команди-переможниці «Нафтохімік»-ДЮСШ №3 Тетяна Барановська радо поділилася враженнями від змагань: «Грали чудесно. Краще за інших (сміється, - авт.)! Якщо чесно, думали, що не виграємо, тому перемозі нестримно радіємо. Просто ми не раз програвали Волині, а тут раз і стали першими. Віримо, що на другий рік виграємо знову. У нашій команді хтось грає тривалий час, а хтось – лише перший чи другий рік, але це не завадило нам перемогти». На запитання, чому дівчата почали грати у футбол, всі як одна заявили, що футбол – це круто, що це найкраще, чим вони можуть займатися. Отже, такі є в Україні завзяті футболістки. У доброму гуморі були усі команди-призерки, усі охоче фотографувалися із заслуженими нагородами. На грудях виблискували медалі, а руки капітанів міцно стискали почесні кубки. Таким вийшов футбол на «Трудових резервах», а через декілька днів на зміну йому прийшла королева спорту – легка атлетика та про це пізніше.

Наталія Ганбарова

news.blitz.com.ua
Переглядів: 690 | Додав: tisha | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz