П`ятниця, 26.04.2024, 14:12
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2013 » Листопад » 27
На стадіоні «Трудові Резерви» проводилися Всеукраїнські змагання «Діти – Олімпійська надія України». Змагання мали поетапний перебіг. Спочатку в школах визначили найсильніших спортсменів у легкій атлетиці, футболі та плаванні, потім змагання в регіонах показали, кому випаде шанс поборотися на всеукраїнському рівні. Місцем проведення зональних змагань невипадково обрали Білу Церкву, адже місто вже багато років славиться високими спортивними здобутками.

Футбольні баталії за перемогу розпочалися для команд Івано-Франківської, Волинської та Житомирської областей. Замість хлопців, яких ми звикли бачити на футбольному полі, за м’яч боротьбу вели дівчата. За результатами фінальних матчів перемогу здобула команда Івано-Франківської області. Срібна нагорода дісталася дівчатам-волинянкам, а «бронза» вирушила на Житомирщину. Капітан команди-переможниці «Нафтохімік»-ДЮСШ №3 Тетяна Барановська радо поділилася враженнями від змагань: «Грали чудесно. Краще за інших (сміється, - авт.)! Як ... Читати далі »
Переглядів: 690 | Додав: tisha | Дата: 27.11.2013 | Коментарі (0)

Ковельчанка Олена Ковальчук навчається Луцьку і мріє працювати тренером. Здавалося б, звичайна першокурсниця, якщо не брати до уваги той факт, що дівчина грала за збірну України з футболу!

Олена грає на позиції центрального захисника. Її амплуа цілком обґруноване доброю грою футболістки головою м'яча на виніс та у підкатах. Захисник повинен відчувати, де є небезпека для воріт. На диво, дівчина майже не дивиться футбол, пояснює це браком часу. Серед футбольних кумирів виділяє тільки іспанця гравця лондонського “Челсі” Фернандо Торреса. Носить футболку з 16-кою на спині. Це число дівчина вибрала, бо день народження 16 травня.

Існує стереотип, що футбол – не жіночий вид спорту. Як так сталося, що ти футболістка?

Я впевнена, що багато дівчат в дитинстві бігали з хлопцями футбол, а не переодягали ляльок. Я, напевно, одна з таких дівчисьок була. Крім того мій дядько Віктор Калюжний грав за ФК “Волинь”

Коли ти зрозуміла, що футбол — це твоє? ... Читати далі »
Переглядів: 606 | Додав: tisha | Дата: 27.11.2013 | Коментарі (0)

Ольга Овдійчук із села Дюксин Костопільського району, що на Рівненщині, обрала зовсім не характерну для жінок професію – стала футболісткою. Причому досягла у ній неабиякого успіху. У свої 18 років дівчина є гравцем найсильнішої жіночої футбольної команди «Житлобуд-1», а також виступає за Національну збірну України. У Харкові стала майстром спорту, брала участь у Лізі Чемпіонів.

Про жіночий футбол, про те, як вдалося досягти успіхів, Оля розповідає нашій газеті.

– Коли ти захопилася футболом і чим тебе привабила гра?

– У футбол граю ще з дитинства, росла доволі енергійною та жвавою. Оскільки дівчата не надто захоплюються цим видом спорту, доводилося грати з хлопцями. Цікаво було бігати по полю, обігрувати суперників, забивати голи. Коли навчалася у третьому класі, серед шкіл Костопільського району проводився турнір «Шкіряний м’яч», у якому наша школа також брала участь. Там мене помітив тренер жіночих команд Костопільського спортивного ліцею. Йому ... Читати далі »
Переглядів: 653 | Додав: tisha | Дата: 27.11.2013 | Коментарі (0)

Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz