Субота, 20.04.2024, 03:19
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2014 » Березень » 4 » Городенківська "Освіта"-третя ну кубку ФК"Жайвір"
22:33
Городенківська "Освіта"-третя ну кубку ФК"Жайвір"
Завершився Кубок нашого клубу, який було організовано для 2002-04 р.н.

Команди , що змогли прийняти участь у змаганнях, отримали незабутні враження, змагальний досвід та нових друзів.

Всі ігри проходили в теплій атмосфері, якій сприяли навіть стіни новозбудованого спортивного комплексу п/п Мальчика С.П., що сам відвідував ігри та цікавився результатами, вболівав за своїх землячок.

Команди були різними за стилем гри, справили приємне враження своєю підготовкою у фізичному та технічному плані. В кожній грі була своя родзинка.

Щодо самих ігор, наша команда, явно розігравшись у рідних стінах (адже напередодні змагань ми провели досить багато ігор,зіграли неофіційну прешість області, виступили в дитячій лізі з футзалу серед команд хлопчиків, де війшли у фінал змагань )перемогла своїх суперниць та стала переможцем, хоча треба віддати належне нашим опонентам, жодна перемога нам не давалась легко.

За призові місця до кінця змагань змогли поборотись дві команди , Вікторія Конотоп та Освіта Городенка, які в грі між собою так і не виявили переможця, хоча майже до кінця гри дівчатка з Івано-Франківщини вели в рахунку з перевагою у два м"ячі, та сумчанки змогли показати характер та зрівняти рахунок, 3:3.Все вирішилось за різницею забитих та пропущених м"ячів, тут кращий показник був у дівчаток з м. Конотоп, які й зайняли 2 місце, Освіта - 3

У боротьбу з цими командами могла втрутитись команда м. Катеринопіль Вікторія, якій не вистачило сил, команда зіграла 5 ігор за два дні, кращим гравцем в команді, та найкориснішим гравцем кубку стала Аня Нагорна.Команда посіла четверте місце.

Сузір"я Черкаси прогресуюча команда, але дівчаткам не вистачило впевненості та стабільності, моментами вони показували дуже хорошу гру, але на жаль не могли так грати на протязі всього матчу. Та всеж хочеться відмітити роботу тренерів, тому що команда дійсно добавила в порівнянні з тими іграми що показувала на початку навчального року. Сузір"я поступово перетворюється на міцний горішок, який незабаром зможе дати відпір кожному своєму супернику. Результат цього турніру- п"яте місце.

Вінницька команда поступившись у всих іграх зайняла шосте місце, на жаль , через політичні подіі в країні, вона виступала ослабленим складом(батьки побоюючись за життя та здоров"я дітей вирішили залишити їх вдома), що й сказалося на результаті, та всеж ми дуже вдячні тренерам , які не зважаючи на труднощі змогли організувати поїздку команди на наш турнір.

fcjaivir.ucoz.ua
Переглядів: 568 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz