Четвер, 25.04.2024, 04:12
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2014 » Липень » 28 » Національна жіноча збірна України розгромила команду Чорногорії
21:23
Національна жіноча збірна України розгромила команду Чорногорії
14 червня національна жіноча збірна України провела свій черговий матч відбору ЧС-2015 проти команди Чорногорії. Підопічні Анатолія Куцева здобули переконливу перемогу з рахунком 7:0.

Перші хвилини поєдинку нічим не відрізнялись від осіннього матчу між цими командами. Українська збірна повністю взяла під свій контроль хід гри, не даючи супернику можливості навіть перейти центр поля. Наша команда активно використовувала флангових гравців, Ольгу Бойченко та Тетяну Романенко, які не давали своїм опоненткам спокійно дихати. Саме Бойченко створила перший небезпечний момент на 11-й хвилині, головою пробивши поряд зі стійкою після навісної передачі від Віри Дятел. А незабаром свої корективи у гру внесла погода. Над «Ареною Львів» пішов рясний дощ, поле почало перетворюватись на суцільну калюжу. Але варто відмітити дренажну систему львівського стадіону, яка впоралась зі своїми функціями на відмінно. В цей час українки почали використовувати дальні удари, проте постріли Дарії Апанащенко, Віри Дятел та Оксани Яковишин до голу не призвели.

І все-таки українки втілили свою перевагу забиті м’ячі. Спочатку на 31-й хвилині Віра Дятел влучно пробила повз голкіпера після пасу Ольги Бойченко, а ще за дві хвилини Оксана Яковишин, вистрибнувши вище за всіх, головою замкнула навіс Людмили Пекур зі штрафного. Збірна України мала ще кілька нагод, проте на перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь господарок поля.

Другий тайм українська збірна розпочала ще активніше і на 50-й хвилині Віра Дятел змогла оформити дубль. Тут слід відмітити всю групу атаки нашої команди, адже у створенні голу прийняли участь Оксана Яковишин, Тетяна Романенко і Ольга Бойченко. Підопічні Анатолія Куцева на цьому спинятися не збиралися і незабаром свої прізвища на табло засвітили Апанащенко та Бойченко.

Гості не могли створити бодай одну небезпечну атаку, але відзначитись їм вдалося. Хоча й у власні ворота. Простріл від Юлії Корнієвець на 76-й хвилині виявився ідеальною передачею для Йовани Мркіч, яка закинула м’яч «за комірець» власному голкіперу. Трибуни «Арени Львів» вимагали ще голів і українки почули їхні побажання. Ольга Овдійчук чудовою передачею знайшла Тетяну Романенко і та впевнено пробила під воротарем. За рахунку 7:0 чудові моменти відзначитись мали Корнієвець, Овдійчук, Дятел та Пекур, але більше голів глядачі не побачили.



Україна − Чорногорія 7:0

Голи: Дятел (31, 50), Яковишин (33), Апанащенко (58), Бойченко (61), Мркич (76, автогол), Романенко (79)

Україна: Зварич (к), Басанська, Котик, Пекур, Бойченко (Корнієвець, 64), Дятел, Яковишин (Овдійчук, 60), Романенко, Лишафай, Апанащенко (Козиренко, 77), Василюк

Чорногорія: Мілачич, Раданович, Відич (Іваштанін, 64), Міцунович, Крівокапіч (к), Куч, Джукич, Джокович, Боят (Недич, 87), Мркич, Стуранович (Вуйчич, 82)
Переглядів: 667 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz