П`ятниця, 19.04.2024, 22:08
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2014 » Липень » 28
Кілька разів як у радянські часи, так і в новітній українській історії у Тернополі робилися спроби розвивати жіночий футбол. На жаль, усі вони завершувались невдало. Далі товариських матчів та участі команд у студентських змаганнях справа не доходила. І ось цьогоріч уперше команда «Тернополянка» заявилася на чемпіонат України у першій лізі. Про молодий колектив та перспективи жіночого футболу читачам «Номер один» розповів директор команди Ярослав Несторович.

– Жіноча футбольна команда у Тернополі створена на базі громадської організації «Діти – фундація зірок світового футболу». Ми об’єднали дітей, які побували у важких життєвих ситуаціях (безпритульні, діти з малозабезпечених сімей, діти групи ризику ). Шляхом залучення дітей до спорту допомагаємо їм інтегруватися в сучасне суспільство. Перші кроки були зроблені по залученню до футболу дівчаток. Організували для них тренування, три роки поспіль возили їх на відпочинок на море. А цьогоріч на прохання представників Федераці ... Читати далі »
Переглядів: 625 | Додав: tisha | Дата: 28.07.2014 | Коментарі (0)

28 липня жіноча збірна України WU-19 відправиться до столиці Молдови, Кишинева, де відбудеться Турнір Розвитку УЄФА. Суперницями українок стануть збірні Румунії, Туреччини та Молдови.



Для участі в цих змаганнях старший тренер жіночої збірної України WU-19 Наталія Зінченко викликала наступних гравців:

Воротарі: Вікторія Кислова («Житлобуд-2», Харків), Олександра Григорович («Легенда-ШВСМ», Чернігів), Марія Борщ («ДЮСШ ім. М. Маміашвілі», Конотоп)

Захисники: Роксолана Кравчук, Тетяна Левицька (обидві - «Житлобуд-2», Харків), Юлія Зозуля, Анна Петрик (обидві - «Іллічівка», Маріуполь), Стефанія Матвіїшин, Анастасія Сірмай (обидві - «Медик», Моршин)

Півзахисники: Вікторія Бойко («Легенда-ШВСМ», Чернігів), Юлія Мотько, Вероніка Андрухів (обидві - «Житлобуд-2», Харків), Лілія Сисоєва («Спартак», Чернігів), Вікторія Худа, Вікторія Головач (обидві - «Родина-Ліцей», Костопіль), Євгенія Черкашина («Волинянка», Волинська область), Лі ... Читати далі »
Переглядів: 606 | Додав: tisha | Дата: 28.07.2014 | Коментарі (0)

2 серпня у Києві, на стадіоні НТК ім. В. Баннікова, національна жіноча збірна України проведе матч кваліфікаційного раунду КС-2015 проти Білорусі. Цей поєдинок буде дуже важливим в плані боротьби за путівку у фінальну частину Кубку світу.



Головний тренер жіночої збірної України Анатолій Куцев визначився зі списком 22-х гравців, які готуватимуться до цієї гри:

Воротарі: Ірина Зварич («Росіянка», Росія), Ірина Саніна («Житлобуд-1», Харків), Катерина Самсон («Зірка-2005», Росія)



Захисники: Ірина Василюк, Дарія Кравець (обидві - «Мордовочка», Росія), Алла Лишафай, Ольга Басанська (обидві − «Рязань-ВДВ», Росія), Валентина Котик, Марина Масальська (обидві - «Житлобуд-1», Харків)

Півзахисники: Дарія Апанащенко, Ольга Бойченко, Ія Андрущак (усі - «Зірка-2005», Росія), Тетяна Романенко («Кубаночка», Росія), Олена Ходирєва («Житлобуд-2», Харків), Людмила Пекур, Надія Хаванська ( обидві - «Рязань-ВДВ», Росія), Віра Дяте ... Читати далі »
Переглядів: 584 | Додав: tisha | Дата: 28.07.2014 | Коментарі (0)

29 червня жіноча збірна команда України WU-17 у третьому матчі на Турнірі Розвитку УЄФА, що проходить у Словенії, програла одноліткам з Угорщини з рахунком 0:2 і посіла, таким чином, третє місце у цих змаганнях.

В першій половині матчу складно було віддати ініціативу будь-якій з команд. І українки, і угорки гостро атакували, проте голкіпери обох збірних діяли бездоганно.

А от початок другого тайму краще вдався угорській збірній. На 47-й та 50-й хвилинах Петра Крашеніц знаходила шпарини у захисній ланці нашої команди і влучно пробивала по воротам Дарини Бондарчук. Цих голів суперницям української команди вистачило для остаточної перемоги в цьому матчі зокрема і в змаганнях в цілому.

Підопічні Романа Заєва посіли на Турнірі Розвитку УЄФА третє місце, слідом за Угорщиною і Польщею. Останню сходинку зайняли господарі змагань − збірна Словенії.

Україна WU-17 − Угорщина WU-17 − 0:2

Україна: Бондарчук − Будаєва, Чурікова, Фомич, ... Читати далі »
Переглядів: 526 | Додав: tisha | Дата: 28.07.2014 | Коментарі (0)

27 червня жіноча збірна команда України WU-17 у другому матчі на Турнірі Розвитку УЄФА, що проходить у Словенії, обіграла команду-господарку змагань. Основний час завершився внічию 2:2, а в серії післяматчевих пенальті наша збірна була сильнішою − 3:2.

Цей поєдинок знову розпочався із швидкого голу у ворота збірної України. На 3-й хвилині у воротах Алли Герасимчук розписалась Шпела Колбл. Проте підопічні Романа Заєва цього разу відразу ввімкнули швидкості, що спричинило велику кількість небезпечних моментів у виконанні наших футболістів. Але зрівняти рахунок вдалося лише на 24-й хвилині, коли Вікторія Фомич вдало пробила по воротам словенок. В першому таймі спроби відзначитись мали ще Юлія Шевчук, Софія Рубан та Наталія Гриб, однак рахунок так і залишився нічийним.

На початку другої половини гри українки взагалі вийшли вперед. Це Юлія Шевчук нарешті використала свій шанс, влучно пробивши повз голкіпера суперниць. Але за сім хвилин словенська збірна заробила пр ... Читати далі »
Переглядів: 598 | Додав: tisha | Дата: 28.07.2014 | Коментарі (0)

26 червня жіноча збірна команда України WU-17 зіграла перший матч на Турнірі Розвитку УЄФА, що проходить у Словенії. Суперником нашої команди була збірна Польщі.



Полячки забили вже на 30-й секунді, реалізувавши 11-метровий штрафний удар. На 10-й хвилині рахунок було подвоєно, а в середині тайму, на 21-й і 24-й хвилинах, номінальні господарки забили ще два м’ячі.



По перерві збірна Польщі знову відзначилася на першій ж хвилині, але після цього українки дещо вирівняли гру. Проте, попри велику кількість ударів у площину воріт польської збірної, забити підопічні Романа Заєва так і не змогли.



Головний тренер української збірної Роман Заєв дав коментар по завершенню гри: "Причиною такого результату є психологічний фактор, який став головним чинником у матчі зі збірною Польщі. Прикрі помилки та невпевненість в комбінаційній грі нівелювали всю бігову роботу. Та й суперник не давав розслабитись протягом всього матчу, а ... Читати далі »
Переглядів: 627 | Додав: tisha | Дата: 28.07.2014 | Коментарі (0)

З 20 по 25 червня у Києві на УСБ «Святошин» проходить навчально-тренувальний збір жіночої збірної України WU-15. Під час цього збору команда проведе тренувальний поєдинок проти збірної України WU-17, яка, в свою чергу, готується до участі у Турнірі Розвитку УЄФА.



Головний тренер збірної WU-15 Сергій Сапронов викликав для участі у НТЗ наступних гравців:



Воротарі: Марія Василів (ДЮСШ №3, Івано-Франківськ), Анастасія Кибиш (КДЮСШ, смт. Володимирець)



Захисники: Христина Татарин, Мар’яна Демчук (обидві - ДЮСШ №3, Івано-Франківськ), Ольга Дерев’янчук (ДЮСШ, Маневичі), Ірина Кравченко (СДЮШОР, Чернігів), Анна Нижник, Інна Яремчук, Тетяна Петрова, Юлія Струк (усі - «Ліцей», Костопіль), Яна Трищук (ДЮСШ, Надвірна)



Півзахисники: Надія Бойчук (ДЮСШ №3, Івано-Франківськ), Ольга Шевчук, Вікторія Гирин (ДЮСШ, Маневичі), Валерія Постол (СДЮШОР, Чернігів), Дарина Олійник, Марина Костик (обидві - «Лі ... Читати далі »
Переглядів: 609 | Додав: tisha | Дата: 28.07.2014 | Коментарі (0)

14 червня національна жіноча збірна України провела свій черговий матч відбору ЧС-2015 проти команди Чорногорії. Підопічні Анатолія Куцева здобули переконливу перемогу з рахунком 7:0.

Перші хвилини поєдинку нічим не відрізнялись від осіннього матчу між цими командами. Українська збірна повністю взяла під свій контроль хід гри, не даючи супернику можливості навіть перейти центр поля. Наша команда активно використовувала флангових гравців, Ольгу Бойченко та Тетяну Романенко, які не давали своїм опоненткам спокійно дихати. Саме Бойченко створила перший небезпечний момент на 11-й хвилині, головою пробивши поряд зі стійкою після навісної передачі від Віри Дятел. А незабаром свої корективи у гру внесла погода. Над «Ареною Львів» пішов рясний дощ, поле почало перетворюватись на суцільну калюжу. Але варто відмітити дренажну систему львівського стадіону, яка впоралась зі своїми функціями на відмінно. В цей час українки почали використовувати дальні удари, проте постріли Дарії Апана ... Читати далі »
Переглядів: 664 | Додав: tisha | Дата: 28.07.2014 | Коментарі (0)

14 та 19 червня у Львові національна жіноча збірна України проведе матчі кваліфікаційного раунду ЧС-2015 проти Чорногорії і Англії. Це будуть перші домашні поєдинки нашої команди у цьому відборі.

Головний тренер жіночої збірної України Анатолій Куцев визначився зі списком 22-х гравців, які готуватимуться до цих матчів:

Воротарі: Ірина Зварич («Росіянка», Росія), Ірина Саніна («Житлобуд-1», Харків), Катерина Самсон («Зірка-2005», Росія)

Захисники: Ірина Василюк, Дарія Кравець (обидві - «Мордовочка», Росія), Алла Лишафай, Ольга Басанська (обидві − «Рязань-ВДВ», Росія), Валентина Котик, Марина Масальська (обидві - «Житлобуд-1», Харків)

Півзахисники: Дарія Апанащенко, Ольга Бойченко, Ія Андрущак (усі - «Зірка-2005», Росія), Тетяна Романенко («Кубаночка», Росія), Олена Ходирєва («Житлобуд-2», Харків), Людмила Пекур, Надія Хаванська ( обидві - «Рязань-ВДВ», Росія), Віра Дятел («Зоркий», Росія)

Нападники: Юлія Корнієвець («Мордо ... Читати далі »
Переглядів: 614 | Додав: tisha | Дата: 28.07.2014 | Коментарі (0)

Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz