Середа, 24.04.2024, 20:31
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2014 » Вересень » 16 » Жіноча збірна України розгромила команду Туреччини у відборі КС-2015
00:28
Жіноча збірна України розгромила команду Туреччини у відборі КС-2015
Національна жіноча збірна команда України у матчі відбіркового циклу КС-2015 у Львові розгромила команду Туреччини із рахунком 8:0.



Українська команда розпочала матч із великим натхненням. Вже наприкінці першої хвилини зустрічі Овдійчук на швидкості втікла від Карагенч і прострілила з лівого флангу на Дятел, але воротар виявилася трохи спритнішою за нашого гравця. Крім того, стартовий запал і настрій на боротьбу збірної України продемонструвала Басанська, яка у карколомному стрибку пішла у підкат проти суперника, за що, на жаль, заробила попередження від арбітра.



Першу реальну нагоду забити гол у складі збірної України на 8-й хвилині матчу мала Романенко. Захист збірної Туреччини помилився у створенні штучного положення «поза грою», Тетяна вийшла сам-на-сам із Чаглар, але забарилася з вирішальним ударом, надавши можливість голкіперу команди Туреччини відбити плямистого на кутовий.



Слід зазначити, що, незважаючи на позиційні проріхи гостей у стартовому відрізку поєдинку, турецька збірна досить високо пресингувала «синьо-жовтих», не даючи команді Анатолія Куцева часу для прийняття рішень. Збірна України багато працювала флангами у першому таймі, завантаживши роботою Бойченко та Овдійчук, але небезпечні проходи футболісток української збірної, переважно, переривалися захисниками або воротарем команди Туреччини.



На 25-й хвилині збірна України зусиллями Басанської та Овдійчук провела атаку лівим флангом, м’яч після рикошету від захисника збірної Туреччини відскочив до Пекур, яка наважилася на дальній постріл з-за меж штрафного – м’яч у сантиметрах оминув дальню стійку воріт гостей.



Збірна Туреччини гідно відповіла наприкінці півгодини гри, коли Кара та Ураз удвох вивалювалися на ворота нашої команди, але Самсон врятувала «синьо-жовтих» від вірного голу, вчасно вийшовши з воріт та зрізавши кут для удару нападнику турецької команди.



На 33-й хвилині «Арена-Львів» нарешті вибухнула оваціями: Романенко скористалася позиційною помилкою Думан, увійшла у штрафний майданчик та влучним ударом у дальній кут змусила капітулювати воротаря збірної Туреччини – 1:0.



Наприкінці першої 45-хвилинки українські футболістки ледве не забиле вдруге. Пекур мала нагоду подвоїти рахунок, але її удар після подачі кутового прийшовся у натовп із гравців збірної Туреччини у воротарському майданчику гостей. Те, що не вдалося зробити Пекур, змогла виконати Бойченко, яка відзначилася двома результативними ударами протягом двох хвилин. Спочатку Ольга на швидкості випередила Карагенч, зблизилася із воротарем та відправила м’яч у сітку воріт, а у наступній атаці наш вінгер відгукнулася на чудову прострільну передачу Овдійчук з лівого флангу.



У другому таймі Туреччина активізувалася на половині поля «синьо-жовтих», завдяки чому у нашої команди з’явилися вільні зони для проведення швидкісних контратак. Одна з таких контратак на 53-й хвилині завершилася взяттям воріт турецької збірної – хет-трик оформила Бойченко.



На 62-й хвилині Дятел обікрала Ерол у штрафному майданчику суперників, обманним рухом залишила не при справах Гьоксу, але пробила повз ворота. Ще через чотири хвилини лише поперечина врятувала збірну Туреччини від потенційного голу-красеня у виконанні Андрущак. Але все йшло до п’ятого забитого м’яча, і він стався вже у наступному гральному епізоді. Воротар збірної Туреччини помилилася на виході, не влучивши по м’ячу під час кутового, а Яковишин спрямувала «сферу» у сітку.



На 69-й хвилин Оксана оформила дубль, увірвавшись на швидкості до штрафного майданчику турецької збірної та не залишивши Чаглар жодних шансів. На 77-й хвилині Яковишин, яка у другому таймі замінила Бойченко та встигла за цей час відіграти усього 19 хвилин, й взагалі записала хет-трик на свій рахунок.



Фінальну крапку у матчі встановила Дятел, яка на 80-й хвилині «пошила у дурні» Гьоксу та невідпорним ударом відправила м’яч у дальній кут воріт збірної Туреччини – 8:0.



Відбір КС-2015 серед жіночих команд



Україна – Туреччина – 8:0



Голи: Романенко (33), Бойченко (43, 44, 53), Яковишин (67, 69, 77), Дятел (80)



Попредження: Басанська, Василюк – Ерол, Кара



Україна: Самсон (к) – Басанська, Котик, Пекур, Бойченко (Яковишин, 58), Дятел, Романенко, Овдійчук (Корнієвець, 71), Андрущак, Лишафай, Василюк (Кравець, 67)



Туреччина: Чаглар – Чорлу, Карагенч, Белджі, Карабулут, Есен (Нурлу, 60), Дефтерлі (к), Кара (Деніз, 81), Ураз, Думан (Гьоксу, 60), Ерол

ФФУ
Переглядів: 610 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz