П`ятниця, 19.04.2024, 14:51
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » Архів матеріалів
ФК «Тернопільчанка» лідер Першої ліги серед команд Західного регіону
Телеканал ІНТБ


Дебют жіночої футбольної команди виявився вдалим
TV-4
Переглядів: 556 | Додав: tisha | Дата: 09.08.2014 | Коментарі (0)

Команда поїхала у м.Кирилівка, Запорізької обл. Мінотопільського рн.
на збори які відбулися з 31 липня по 11 серпня.
Потім з 15 по 17 серпня команда поїде у місто Біле Озеро щоб зіграти невеличкий турнір з пляжного футболу.
І набільш підготовку до гри з Уманю команда проведе у м.Костополі з 17 по 24 серпня.
Команда наполегливо тренується щоб розпочати 2 коло з позитивного результату і піднятися на більш вище місце у турнірній таблиці.
Переглядів: 592 | Додав: tisha | Дата: 09.08.2014 | Коментарі (0)

Після відбіркового матчу ЧС-2015 між національними жіночими збірними України та Білорусі наставник нашої збірної Анатолій Куцев відповів на питання журналістів.

- Рахунок матчу 8:0 − більше ніж переконлива перемога. Наскільки вдалось виконати план на гру?

- Ми дуже серйозно налаштовувалисьна цю гру, в нас залишилось 4 матчі, в яких нам потрібно брати максимум очок, щоб забезпечити друге місце в групі і участь в плей-офф, не зважаючи на гру суперників. Для нас зараз кожен поєдинок − вирішальний. Я вдячний дівчатам за сьогоднішню гру. В них був гарна налаштованність, і вони продемонстрували гарну якість гри. Команда прогресує від матчу до матчу.

- Що стало переломним моменто цього матчу?

- Знаєте, по такій погоді дався взнаки більш високий клас наших дівчат, які контролювали м’яч. А без м’яча за таких погодних умов грати дуже складно.Тому команда Білорусі швидко «підсіла», і у нашої збірної з’явився простір, яким ми й скористалися.
... Читати далі »
Переглядів: 607 | Додав: tisha | Дата: 03.08.2014 | Коментарі (0)

2 серпня національна жіноча зібрна України провела черговий матч кваліфікації КС-2015 проти збірної Білорусі. Підопічні Анатолія Куцева каменю на камені не залишили від суперниць, забивши в їх ворота вісім «сухих» голів.



З перших хвилин, не дивлячись на неймовірну спеку, українські футболістки побігли вперед і перший момент біля воріт гостей виник вже на 2-й хвилині. Після навісу з лівого флангу від Ольги Басанської, головою пробивала Віра Дятел, але голкіпер білорусів з ударом впоралася. Після цього збірна України повністю володіла ініціативою, іноді не даючи суперницям вийти за центр поля протягом кількох хвилин. Непогані моменти для взяття воріт мали Тетяна Романенко, Ольга Бойченко, Людмила Пекур, проте м’яч вперто не хотів залітати у сітку. А на 27-й хвилині трибуни стадіону НТК ім. В. Баннікова вибухнули оваціями, коли Людмила Пекур влучно пробила по воротах білорусок після передачі Віри Дятел − 1:0. За сім хвилин українська збірна заробила пенальті, яки ... Читати далі »
Переглядів: 669 | Додав: tisha | Дата: 03.08.2014 | Коментарі (0)

2 серпня у Києві на стадіоні НТК ім. В. Баннікова національна жіноча збірна команда України проведе матч кваліфікаційного раунду КС-2015 проти Білорусі. Цей поєдинок буде дуже важливим у контексті боротьби за путівку до фінальної частини світової першості. «Синьо-жовтим» залишилося зіграти ще чотири поєдинки у кваліфікації КС-2015, і домашня гра проти команди Білорусії є одним із бар’єрів, який команді Анатолія Куцева обов’язково належить подолати.

Інтрига з турнірною ситуацією у шостій відбірковій групі вже досягла свого апогею: одразу три національних команди претендують на вихід до фінальної частини чемпіонату світу, який пройде в 2015 році у Канаді. Серед претендентів − збірна України, яка все ще має чудовий шанс завершити груповий турнір на другому місці та здобути заповітну путівку у матчах плей-офф.

Незважаючи на прикру поразку нашої збірної від англійок у Львові, українським дівчатам залишилося провести ще дві зустрічі із білорусками, прийняти у рідних ... Читати далі »
Переглядів: 610 | Додав: tisha | Дата: 03.08.2014 | Коментарі (0)

В цьому відбірковому циклі правий півзахисник збірної постійно підтверджує свій високий рівень власною грою. В поєдинку проти білоруської збірної її опонентам знову прийдеться несолодко. Ольга Бойченко поділилася своїми враженнями про майбутню гру із географічними сусідами.



- Що Ви можете сказати про майбутнього суперника − збірну Білорусі?



- Тренерський штаб має інформацію про цю команду, адже нещодавно ми із нею зустрічалися. Нам розкажуть про всі їх плюси та мінуси, тому до цього матчу підійдемо у всеозброєнні.



- Збірна Білорусі вже не має шансів потрапити на КС-2015, який пройде у Канаді. Як вважаєте, це відобразиться на її грі?



- Футбол − гра непередбачувана. Звичайно, ми будемо хвилюватися, але досвід наших гравців допоможе, і я вірю, що у нас все вийде.

- Мета не змінилася − вихід до фінальної частини КС-2015?!

- Не змінилася, ні в якому разі. Інших ц ... Читати далі »
Переглядів: 563 | Додав: tisha | Дата: 03.08.2014 | Коментарі (0)

Переглядів: 646 | Додав: tisha | Дата: 03.08.2014 | Коментарі (0)

30 липня жіноча збірна України WU-19 провела черговий поєдинок на Турнірі Розвитку УЄФА, що проходить у Молдові. Цього разу суперниками нашої команди була збірна Туреччини.



Початок матчу був за українками. Підопічні Наталії Зінченко своєю активністю змушували суперниць порушувати правила, і на 10-й хвилині збірна України зповна цим скористалися. Капітан української «молодіжки» Тетяна Козиренко потужним пострілом зі штрафного метрів з тридцяти «зняла павутиння» з лівої від голкіпера «дев’ятки». Турецька збірна спробувала зрівняти рахунок, проте в першому таймі це їй не вдалося.



У другій половині поєдинку турчанки більше володіли м’ячем. Їх атаки несли неабияку загрозу воротам збірної України, але голкіпер нашої команди Олександра Григорович, демонструючи майстерність, зводила нанівець всі їхні спроби. Та все ж, номінальні господарі зуміли не тільки зрівняти рахунок, а й вирвати перемогу.



Останній матч на Турні ... Читати далі »
Переглядів: 584 | Додав: tisha | Дата: 01.08.2014 | Коментарі (0)

Минулого тижня у Новояворівську відбувся другий чемпіонат Львівщини з футболу серед жінок. У змаганнях, організованих Федерацією футболу Львівської області, взяли участь чотири команди. Здобувши три перемоги, чемпіоном області стала новояворівська «Янтарочка».

1 тур

«Феміда» (Яворів) – Молодіжна збірна Яворівського району – 0:0

«Янтарочка» (Новояворівськ) – «Надбужжя» (Буськ) – 4:2

Голи: Вишневська (2), Климарчук (2) – Яруш, Головко.

2 тур

«Янтарочка» (Новояворівськ) – Молодіжна збірна Яворівського району – 9:0

Голи: Климарчук (3), Стеца (2), Чайка, Ставка, Бура, Теличко.

«Надбужжя» (Буськ) – «Феміда» (Яворів) – 3:0

Голи: Головко (2), Яруш.

3 тур

«Надбужжя» (Буськ) – Молодіжна збірна Яворівського району – 3:1

Голи: Головко, Причина, Колещук – Чурбакова.

«Янтарочка» (Новояворівськ) – «Феміда» (Яворів) – 3:0

... Читати далі »
Переглядів: 786 | Додав: tisha | Дата: 30.07.2014 | Коментарі (0)

9 липня жіноча збірна України WU-19 розпочала свої виступи на Турнірі Розвитку УЄФА, що проходить у Молдові. Підопічні Наталії Зінченко були сильнішими за своїх румунських одноліток.

В першому таймі збірна України володіла ініціативою і мала декілька нагод для взяття воріт. Найреальніший шанс був у Вікторії Головач, але нападник нашої команди вихід віч-на-віч із голкіпером змарнувала. Румунська збірна гостро контратакувала, проте на останньому рубежі вдало діяла український голкіпер Вікторія Кислова.

Друга половина зустрічі мало чим відрізнялася від першої: українки проводили небезпечні атаки, а румунки відбивалися і намагалися іноді турбувати захист збірної України. Але фінальний свисток арбітра зафіксував нульову нічию. За регламентом змагань переможця виявляли в серії пенальті. Українки всі свої удари виконали бездоганно, а от суперниці одного разу все-таки помилилися.

Наступний матч жіноча збірна України WU-19 проведе 30 липня протии збірної Т ... Читати далі »
Переглядів: 562 | Додав: tisha | Дата: 30.07.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 74 75 »
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz