Субота, 20.04.2024, 08:48
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » Архів матеріалів
У вівторок, 23 вересня, у штаб-квартирі УЄФА у Ньоні відбулось жеребкування плей-офф відбіркового циклу Кубку світу 2015 року серед жіночих збірних команд.



Чотири володарі других місць у кваліфікаційному циклі з найкращими показниками у матчах з першою, третьою, четвертою та п'ятою командами у своїх групах - жіночі збірні Італії, Нідерландів, Шотландії та України, розіграють останню, восьму, путівку на КС-2015 від Європи. На чотирьох претендентів чекають два двоматчевих протистояння з поєдинками вдома та на виїзді.



Команди Італії та Нідерландів, згідно коефіцієнтів УЄФА рейтингу жіночих збірних команд, отримали статус сіяних, а команди Шотландії та України – несіяних учасників жеребкування.



У підсумку, пари плей-офф відбіркового циклу Кубку світу 2015 виглядають наступним чином:



Шотландія – Нідерланди



Італія – Україна



Півфінальні ма ... Читати далі »
Переглядів: 653 | Додав: tisha | Дата: 02.10.2014 | Коментарі (0)

група 1(с.Вістова)
1.ДЮСШ 3 (Івано-Франківськ)
2."Янтарочка" (Новояворівськ, Львівська обл)
3."Спартак" (Чернігів)
4.Ліцей 1 (Костопіль)

23 вересня

10-00 "Спартак"-"Янтарочка"
12-20 ДЮСШ 3-Ліцей 1

14-30 "Спартак"-Ліцей 1
15-10 "Янтарочка"-ДЮСШ 3

24 вересня

10-00 ДЮСШ 3-"Спартак"
11-10-Ліцей 1-"Янтарочка"

група 3(с.Вістова)

1.Ліцей 2 (Костопіль)
2.СДЮШОР-16 (Київ)
3.ДЮСШ Надвірна (Івано-Франківська обл)
4.Освіта-Волинянка (Маневичі, Волинська обл)

23 вересня

11-10 ДЮСШ Надвірна-Освіта-Волинянка
13-30 Ліцей 2-СДЮШОР-16

16-20 ДЮСШ Надвірна-СДЮШОР-16
17-30 Освіта-Волинянка-Ліцей 2

24 вересня

12-20 Ліцей 2-ДЮСШ Надвірна
13-30 Освіта-Волинянка-СДЮШОР-16

група 2(м.Калуш,стадіон"Хімік")
"Нафтохімік"Калуш (Івано-Франківська обл)
... Читати далі »
Переглядів: 748 | Додав: tisha | Дата: 22.09.2014 | Коментарі (0)

Відомі учасники Чемпіонату України WU15

В турнірі візьмуть участь 15 команд

З 22 по 26 вересня в м Калуші (Івано-Франківська область) пройде Чемпіонат України з футболу серед дівочих команд WU19 (1999 р.н. і молодші). Цього року заявилося рекордну кількість учасників - 15 команд і збірних областей. Така кількість учасників вперше спостерігається в жіночому футболі України.

Пропонуємо Вам ознайомитися зі списком беруть участь команд:

"Спартак" (Чернігів)
ДЮСШ 3 (Івано-Франківськ)
"Нафтохімік" (Калуш)
ДЮСШ Надвірна (Івано-Франківська обл)
Ліцей 1 (Костопіль)
Ліцей 2 (Костопіль)
Збірна Житомирської області
Освіта-Волинянка (Маневичі, Волинська обл)
СДЮШОР-16 (Київ)
Ятрань ДЮСШ 1 (Умань, Черкаська обл)
Ятрань ДЮСШ (Уманський р-н)
Янтарочка (Новояворівськ, Львівська обл)
ДЮСШ 1 (Хмельницький)
Збірна Сумської області
ДЮСШ Кременець (Тернопільсь ... Читати далі »
Переглядів: 691 | Додав: tisha | Дата: 20.09.2014 | Коментарі (0)

18 вересня жіноча збірна команда України WU-19 провела останній матч першого кваліфікаційного раунду Євро-2015. Українська команда поступилася одноліткам із Данії з рахунком 1:4, але пробилася до еліт-раунду змагань.



Команді Наталії Зінченко вдалося забити швидкий м’яч. Вже на другій хвилині зустрічі захисник Обель порушила правила у власному штрафному майданчику на лідері атак «синьо-жовтих» Тетяні Козиренко. Сама постраждала впевнено виконала вирок, вивівши нашу команду вперед у рахунку. Після цього збірна Данії перехопила ігрову та територіальну перевагу, не віддавши її українкам аж до фінального свистка.



Українські футболістки майже витримали шквал атак датської команди, але, на жаль, на другій компенсованій арбітром хвилині до основного часу першого тайму Скіолдан зрівняла рахунок.



У другій половині гри голи влітали виключно у ворота збірної України. На 52-й хвилині Мадсен забила другий гол своєї команди ... Читати далі »
Переглядів: 654 | Додав: tisha | Дата: 20.09.2014 | Коментарі (0)

Національна жіноча збірна команда України у матчі відбіркового циклу КС-2015, який проходив на «Арені Львів» у Львові, обіграла команду Уельсу з рахунком 1:0.



Матч розпочався із обопільної розвідки, позначивши взаємну повагу обох колективів, що вели боротьбу за путівку на світову першість 2015 року. Українські футболістки більше володіли м’ячем, використовуючи свої головні козирі – потужних флангових виконавців Ольгу Бойченко та Ольгу Овдійчук. Але валлійки вдало позиційно захищалися, не надаючи підопічним Анатолія Куцева простору для розвитку атак. Гості навпроти, переважно, намагалися дійти до воріт «синьо-жовтих», шукаючи передачами з флангів лідера атак - Наташу Хардінг.



Першу половину першого тайму гри команди більше думали про власні ворота, обережно обираючи шляхи своїх атак. Перший небезпечний момент було створено на 21-й хвилині після стандарту: подача кутового біля воріт збірної Уельсу завершилася ударом головою у виконанні ... Читати далі »
Переглядів: 655 | Додав: tisha | Дата: 20.09.2014 | Коментарі (0)

22.09-26.09.2014
м.Калуш Івано-Франківської обл.

Головний арбітр:
Геренда Є.Б. (Калуш)

Арбітри:
Вдовіна О.В. (Львів)
Голіяк І.В. (Миколаївська)
Знак В.В. (Вінницька)
Матковська М.В. (Хмельницька)
Переглядів: 683 | Додав: tisha | Дата: 16.09.2014 | Коментарі (0)

15 вересня жіноча збірна України WU-19 провела черговий матч у І кваліфікаційному раунді Євро-2015 проти команди Кіпру.



Матч розпочався з активних дій з боку обох команд. Дівчата прагнули довести свою перевагу, що призвело до ряду штрафних ударів з боку обох суперників. Втім стандарти забитими м’ячами не увінчувалися: Козиренко після виконання штрафних двічі поспіль не влучила по воротах. Черговий небезпечний момент, що виник на 39-й хвилині зустрічі, збірна Кіпру реалізувала у забитий м’яч: зі штрафного Віоларі точно пробила по воротах українок – 1:0. До кінця першої половини зустрічі збірна України намагалася відновити паритет, проте марно. В роздягальню наші дівчата пішли мінімально програючи команді Кіпру.



Другу половину зустрічі обидві команди розпочали активно. Проте більш результативними виявились українки – на 58-й хвилині Мохнач забивала перший м’яч. Зрівнявши рахунок, збірна України продовжила атакувати, і на вже на 61-й хви ... Читати далі »
Переглядів: 571 | Додав: tisha | Дата: 16.09.2014 | Коментарі (0)

Головний тренер жіночої збірної України WU-17 Роман Заєв викликав 22 футболістки для участі у навчально-тренувальному зборі, який пройде у м. Київ в період з 15 по19 вересня:

Воротарі: Ольга Рябовол («Житлобуд-2», Харків), Алла Герасимчук («Родина», Костопіль), Дарина Бондарчук (ДЮСШ, Бердичів)

Захисники: Тетяна Яковенко («Житлобуд-2», Харків), Альона Команда («Легенда ШВСМ», Чернігів), Христина Татарин («Освіта-ДЮСШ №3», Івано-Франківськ), Наталія Чурікова («Родина», Костопіль), Віталія Будаєва («ЦПОР-Донеччанка», Донецьк), Людмила Вознюк («Ніка», Полтава), Дар’я Шевцова («Атекс-СДЮШОР16», Київ)

Півзахисники: Олена Клепацька («Торпедочка», Миколаїв), Тетяна Барановська («Освіта-ДЮСШ №3», Івано-Франківськ), Тетяна Полюхович, Юлія Шевчук, Мушин Іванна (усі – «Родина», Костопіль), Ірина Рибалкіна («Ятрань Базис», Уманський район), Олександра Сулейманова («Медик», Моршин), Людмила Крючкова («Ятрань-ДЮСШ», Умань)

Нападники: Діана Ковтун, ... Читати далі »
Переглядів: 602 | Додав: tisha | Дата: 16.09.2014 | Коментарі (0)

13 вересня жіноча збірна України WU-19 матчем проти Азербайджану стартувала у І кваліфікаційному раунді Євро-2015.



У першому матчі в Баку проти господарок кваліфікаційного раунду, підопічні Наталії Зінченко перемогли з мінімальним рахунком 1:0. Матч виявився досить непростим для наших дівчат, адже проходив за спекотної погоди.



Збірна Азербайджану розпочала гру активно і створила декілька небезпечних моментів біля воріт Кислової. Але згодом «синьо-жовті» вирівняли гру і провели ряд небезпечних атак. Перший тайм так і завершився без голів.



Другу половину зустрічі азербайджанки також розпочали активно. Найнебезпечнішою у складі господарок у ці хвилини була Релі. Але наші дівчата вистояли і на 64-й хвилині матчу Головач змогла розпечатати ворота Шаріфової – 1:0.



Матч так і завершився мінімальною перемогою українок. Наступну зустріч збірна України проведе 15 вересня проти команди Кіпру. < ... Читати далі »
Переглядів: 602 | Додав: tisha | Дата: 16.09.2014 | Коментарі (0)

Національна жіноча збірна команда України у матчі відбіркового циклу КС-2015 у Львові розгромила команду Туреччини із рахунком 8:0.



Українська команда розпочала матч із великим натхненням. Вже наприкінці першої хвилини зустрічі Овдійчук на швидкості втікла від Карагенч і прострілила з лівого флангу на Дятел, але воротар виявилася трохи спритнішою за нашого гравця. Крім того, стартовий запал і настрій на боротьбу збірної України продемонструвала Басанська, яка у карколомному стрибку пішла у підкат проти суперника, за що, на жаль, заробила попередження від арбітра.



Першу реальну нагоду забити гол у складі збірної України на 8-й хвилині матчу мала Романенко. Захист збірної Туреччини помилився у створенні штучного положення «поза грою», Тетяна вийшла сам-на-сам із Чаглар, але забарилася з вирішальним ударом, надавши можливість голкіперу команди Туреччини відбити плямистого на кутовий.



Слід зазначити, що, незважаю ... Читати далі »
Переглядів: 608 | Додав: tisha | Дата: 16.09.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 74 75 »
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz