Субота, 20.04.2024, 08:36
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2013 » Березень » 11 » Турнір з міні-футболу серед дівчат на кубок міського голови
01:52
Турнір з міні-футболу серед дівчат на кубок міського голови
В останній зимовий день відбувся традиційний турнір на Кубок міського голови міста Сарни з міні-футболу серед дівчат, присвячений Міжнародному жіночому дню. Змагання такого роду серед дівчат проводились не вперше та, не зважаючи на це, все було, як говориться, “на висоті”.

Урочисте відкриття турніру проводилось у двох спортивних залах ВПУ-22 та ДЮСШ відділу освіти, згідно попереднього жеребкування, яким команди поділені були на 2 групи. Під час відкриття турніру керуючий справами міськвиконкому Віктор Бахно привітав усіх з чудовим святом спорту і весни та подякував дівчатам за пропагування здорового способу життя у місті. Передав вітання від міського голови Сергія Євтушка та побажав перемоги командам, а вболівальникам - гарного видовищного футболу.

Всього участь у турнірі взяло 8 команд дівчат: ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ЗОШ І-ІІІ ст. № 4, НВК «Школа-колегіум», ліцею «Лідер», Сарненської гімназії, Сарненського педагогічного коледжу РДГУ, ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей», ВПУ-22.

Переповнені вболівальниками зали додали змаганням певної грандіозності, масштабності, та і команди не спали і в матчах показали своє нестримне бажання перемогти.

До фінальної частини змагань потрапило 4 команди, що виборювали призові місця.

За ІІІ місце змагались команди ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 та НВК «Школа-колегіум», із результатом 5:0 перемогу та відповідні нагороди здобула команда ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 м. Сарни.

Не менш захоплюючою стала боротьба і за І місце в якій змагались дівчата Сарненського педагогічного коледжу РДГУ та ЗОШ І-ІІІ ст. № 2. У підсумку володарем головного кубку стала команда Сарненського педагогічного коледжу РДГУ на чолі з тренером Миколою Антонюком.

Переможці та призери змагань отримали кубки та дипломи від міського голови міста Сарни Сергія Євтушка, солодощі від ТЗОВ «Сарненський хлібозавод» та фірми «Здоба».

Під час нагородження переможців керуючий справами міськвиконкому Віктор Бахно та начальник відділу у справах молоді і спорту Сарненської РДА Віктор Михайлицький побажали учасникам міцного здоров’я, нових спортивних успіхів та втілення в життя найзаповітніших мрій.

фото тут

Міськвиконком
sarny.eu
Переглядів: 508 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz