П`ятниця, 26.04.2024, 04:30
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2013 » Березень » 01
Дівчатам важко знайти секцію футболу навіть у столиці

Готуючи цей матеріал, я сподівалася на певну гендерну нерівність. А полягала вона в тому, що з дівчатами-спортсменками спілкуватися зазвичай цікавіше, ніж із хлопцями. Тому й почати футбольну тематику хотілося із жіночого футбольного клубу. Однак нерівність виявилася якраз не в цьому… І нібито й країна в нас «футбольна», однак професійну кар’єру дівчині-футболістці зробити майже неможливо. У Вищій лізі чемпіонату України для жінок грає не більш як вісім команд, а на світових і європейських турнірах їх узагалі не чекають. Більше того, навіть у столиці секції, де дівчата могли би просто поганяти м’яча, одразу й не знайдеш…



Одне відділення жіночого футболу, десять років тому відкрите у СДЮШОР № 16 міста Києва, все-таки виявилося. Напросившись до компанії дівчат, які прибували на тренування, я сподівалася потрапити принаймні до спортивної зали, стадіону… Але натомість дівчата зайшли до тренажерного ... Читати далі »
Переглядів: 573 | Додав: tisha | Дата: 01.03.2013 | Коментарі (0)

Всеукраїнська професійна спілка «Футбол України» (голова Ігор Гатауллін), відреагувавши на звернення ФК «Нафтохімік» та Івано-Франківської обласної федерації футболу, виділила кошти на лікування гравця команди «Нафтохімік» і молодіжної збірної України Вікторії Пилипів. Рішення про надання спортсменці фінансової допомоги ухвалила також Президія Федерації футболу України.

Нагадаємо, що 14 січня Вікторія Пилипів була важко травмована пострілом у голову. В постраждалої серйозна черепно-мозкова травма і пошкоджені органи зору. Сьогодні за життя дівчини борються медики Івано-Франківської обласної клінічної лікарні. Щодня на необхідні препарати витрачається близько 1 000 гривень. Нещодавно Вікторія Пилипів, яка тривалий час перебувала в комі, повернулась до свідомості. На неї очікує тривалий курс інтенсивної терапії і реабілітації.

wfc-naftokhimik.at.ua
Переглядів: 522 | Додав: tisha | Дата: 01.03.2013 | Коментарі (0)

У Маріуполі відбулося розширене виїздне засідання комітету жіночого футболу спільно з тренерами клубів, на якому команди дізналися склад учасників 2013 року та календар змагань. Також громадськості була представлена новий головний тренер молодіжної збірної U-19. Нею стала Наталія Зінченко. Трохи пізніше на нашому сайті буде ексклюзивне інтерв'ю з Наталією Зінченко.

Комітет жіночого футболу затвердив кількість учасників сезону 2013. Участь в чемпіонаті візьмуть всі ті ж 8 команд: "Житлобуд-1" Харків, "Нафтохімік" Калуш, "Донеччанка" Донецьк, "Легенда-ШВСМ" Чернігів, "Родина-Ліцей" Костопіль, "Іллічівка" Маріуполь, "Житлобуд-2 "Харків," АТЕКС-СДЮШОР-16 "Київ. Що стосується нових команд, наприклад "Зоря-Спартак" Луганськ, то їм доведеться перший сезон провести в Першій Лізі.

Чим принципово цей сезон буде відрізнятися від попередніх?

Перше нововведення, яке спрямоване на популяризацію жіночого футболу в Україні - це базовий день для ігор - четвер. Дру ... Читати далі »
Переглядів: 551 | Додав: tisha | Дата: 01.03.2013 | Коментарі (0)

Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz