Вівторок, 23.04.2024, 09:45
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2013 » Березень » 11
У вівторок, 12 березня, о 14.00 молодіжна жіноча збірна України у чвертьфіналі міжнародного турніру "Кубанська весна" зіграє з командою КНДР.

Нагадаємо, що наша збірна виступала в групі С, де її суперниками були команди Румунії, Естонії та Азербайджану. За результатами групового етапу, здобувши три перемоги, українська "молодіжка" посіла перше місце у своєму квартеті.

Збірна КНДР, потрапивши до однієї групи з командами Краснодарського краю, Молдови та Ірану, фінішувала другою. Слід відзначити, що боротьба за перше місце квартеті А була досить серйозною. Іран та КНДР здобули по дві перемоги в стартових матчах, тож доля першого місця вирішувалась в очній зустрічі команд. Надзвичайно напружений матч, в якому було зафіксовано рекордну кількість голів на турнірі, закінчився перемогою Ірану з рахунком 4:3.

Прес-служба ФФУ
Переглядів: 575 | Додав: tisha | Дата: 11.03.2013 | Коментарі (0)

Національна жіноча збірна продовжує підготовку до нового сезону в Туреччині. Тренувальний збір, який розпочався 6-го березня, був надзвичайно продуктивним для нашої команди − за цей період було зіграно одразу три контрольні поєдинки.



Нагадаємо, що в першому матчі збірна України обіграла чемпіона Казахстану − команду «СВШСМ Кайрат» з рахунком 2:0, потім каменя на камені не залишила від турецької «Анталії Спорт» - 6:0, а 10-го березня, в передостанній день навчально-тренувального збору, перемогла казахську команду «Біік-Шимкент» - 3:1.



Останній матч в Туреччині виявився досить непростим для українок, проте наша команда здобула чергову перемогу, відповівши на пропущений м’яч трьома влучними ударами.



Завтра національна жіноча збірна проведе останні тренування в Туреччині й повернеться в Україну.



Україна - «Біїк-Шимкент» (Казахстан) − 3:1

Голи: Пекур (6, 12) Дятел (8 ... Читати далі »
Переглядів: 499 | Додав: tisha | Дата: 11.03.2013 | Коментарі (0)

8 Березня кожен святкує на свій кшталт, і в Асоціації міні-футболу (футзалу) Волинської області теж є свій рецепт проведення свята: зібрати дівчат і надати їм можливість пограти в футзал. Вже всьоме Луцьк зібрав аматорок спорту мільйонів на традиційний турнір «Королеви залу». Цього разу до нас завітали футзалістки з Києва та Санкт-Петербургу, а Волинь презентували луцький «Легіон», «Ковельчанка» з Ковеля та «Ладомир» з Володимир-Волинського. Весняне свято краси та спорту стало можливим завдяки фінансовій допомозі благодійного фонду «Волинь має майбутнє» Олександра Лазорко. Долучився до організації турніру і Волинський центр «Спорт для всіх».

По три команди зіграли в коло в двох групах, і таким чином визначили півфінальні пари. В групі А потужно виступили володимирські дівчата, які забили три «сухих» м'ячі киянкам і просто розтрощили петербурзький «Кубль» 10:0! В групі В жереб звів найсильніші команди турніру. В першому матчі зустрілися землячки з Луцька та Ковеля і розійшл ... Читати далі »
Переглядів: 599 | Додав: tisha | Дата: 11.03.2013 | Коментарі (0)

В останній зимовий день відбувся традиційний турнір на Кубок міського голови міста Сарни з міні-футболу серед дівчат, присвячений Міжнародному жіночому дню. Змагання такого роду серед дівчат проводились не вперше та, не зважаючи на це, все було, як говориться, “на висоті”.

Урочисте відкриття турніру проводилось у двох спортивних залах ВПУ-22 та ДЮСШ відділу освіти, згідно попереднього жеребкування, яким команди поділені були на 2 групи. Під час відкриття турніру керуючий справами міськвиконкому Віктор Бахно привітав усіх з чудовим святом спорту і весни та подякував дівчатам за пропагування здорового способу життя у місті. Передав вітання від міського голови Сергія Євтушка та побажав перемоги командам, а вболівальникам - гарного видовищного футболу.

Всього участь у турнірі взяло 8 команд дівчат: ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ЗОШ І-ІІІ ст. № 4, НВК «Школа-колегіум», ліцею «Лідер», Сарненської гімназії, Сарненського педагогічного коледжу РДГУ, ДПТНЗ «Сарненський професійний ... Читати далі »
Переглядів: 509 | Додав: tisha | Дата: 11.03.2013 | Коментарі (0)

6 березня відбувся турнір з міні-футболу серед жіночих команд, присвячений Дню 8-го березня. У жіночих змаганнях, організованих обласною федерацією футболу спільно з профкомом Буковинського державного медичного університету (за підтримки власника готельно-ресторанного комплексу «Маленький Париж» Йосипа Віцнуделя), виявили бажання зіграти 6 команд.

У турнірі брали участь 2 вікові групи: молодша і старша.

Учасники змагань:

Молодша вікова група:

1. "Надія" ДЮСШ (с.Волока) - Дудуц І.В. (представник команди)

2. Кам'янська ДЮСШ - Воробець Б.В. (представник команди)

3. Медколедж - Бамбурак В.Б. (представник команди)

Старша вікова група:

1. ЧНУ - Каліта І.П. (представник команди)

2. БДМУ - Пасько Т.В. (представник команди)

3. БДФУ - Васильчук А.Г. (представник команди)

У старшій віковій групі 1 місце посіла команда БДМУ, яка набрав 6 очок (2 матчі)
... Читати далі »
Переглядів: 611 | Додав: tisha | Дата: 11.03.2013 | Коментарі (0)

З нагоди свята 8 Березня у спорткомплексі «Юність» в Ужгороді відбувся спортивний захід з міні-футболу серед жіночих команд. У змаганнях взяли участь команди Футбольного клубу Собранц (Угорщина), збірна Закарпатської області, ЗОДЮСШ м. Ужгорода, збірні Мукачівського та Ужгородського районів.

Організація заходу — заслуга Закарпатського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Закарпатської обласної дитячо-юнацької спортивної школи, а також редакції газети «Каrpati Igaz Szo».

З метою пропаганди здорового способу життя та популяризації футболу серед підростаючого покоління, залучення широких верств населення до занять фізичною культурою та спортом у змаганням брали участь дівчата у різних вікових категоріях.

Спершу, за перемогу змагалися дівчата понад 20 років. З рахунком 4:2 виграла збірна команда Закарпаття.

Голи забили:

- Костенко К.
- Мухлініна П.
- Сірмай А.
- Спатенко В.
... Читати далі »
Переглядів: 553 | Додав: tisha | Дата: 11.03.2013 | Коментарі (0)

Переглядів: 484 | Додав: tisha | Дата: 11.03.2013 | Коментарі (0)

У неділю, 10 березня, в Сочі на стадіоні "Супутник" відбулися матчі третього ігрового дня міжнародного турніру серед жіночих молодіжних збірних «Кубанська весна».



Українська збірна, яка, нагадаємо, достроково вийшла у ¼ турніру, здобувши дві поспіль перемоги у матчах з командами Естонії та Румунії, зустрілася зі збірною Азербайджану. Гра, результат якої жодним чином не міг вплинути на турнірне становище жодної з команд, закінчилася впевненою перемогою українок − 2:0.



Азербайджан − Україна − 0:2


Прес-служба ФФУ
Переглядів: 515 | Додав: tisha | Дата: 11.03.2013 | Коментарі (0)

Національна жіноча збірна України продовжує свій збір в Туреччині. Після впевненої перемоги над чинним чемпіоном Казахстану − клубом «СВШСМ Кайрат», у своєму другому контрольному поєдинку українки зустрілися з командою із Туреччини - «Анталія Спорт».



Наші дівчата знову не залишили суперницям жодного шансу, здобувши розгромну перемогу − 6:0. Голи у складі української збірної забивали Яковішин, Хованська, Альошичева, Дятел, Романенко, Басанська. Наступний контрольний матч у нашої команди запланований на 10 березня.



Україна − «Анталія Спорт» (Туреччина) - 6:0

Голи: Яковішин, Хованська, Альошичева, Дятел, Романенко, Басанська.

Прес-служба
Переглядів: 540 | Додав: tisha | Дата: 11.03.2013 | Коментарі (0)

Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz