П`ятниця, 29.03.2024, 14:09
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2013 » Червень » 29 » У Тернополі завершився Турнір Розвитку УЄФА
21:38
У Тернополі завершився Турнір Розвитку УЄФА
29 червня у Тернополі, матчем між збірними України та Угорщини, завершився Турнір Розвитку УЄФА серед національних жіночих збірних команд віком до 17 років. Сильнішими виявилися угорські футболістки − 3:1 на їхню користь.



На початку першого тайму українки контролювали гру, але перша же небезпечна атака угорок завершилася голом у ворота Вікторії Кислової. Захисники нашої команди не впоралися з Петрою Крашеніц, яка віддала точну передачу на Діану Щаньї і та спокійно пробила в незахищений кут − 0:1. Після цього угорки повністю заволоділи ініціативою і на 12-й хвилині отримали право на пробиття пенальті − рукою у своєму штрафному майданчику зіграла Світлана Гриценюк. Але на радість численних вболівальників, яких на трибунах зібралось близько двох з половиною тисяч, Фанні Дьошеджі не влучила у ствір воріт. Після цього українська команда дещо вирівняла гру, що призвело до декількох небезпечних моментів. Найактивнішою в цей період часу була лівий півзахисник нашої збірної Юлія Шевчук, яка раз по раз перегравала свою опонентку на фланзі. На 33-й хвилині чудовий шанс зрівняти рахунок мала Софія Рубан, але вийшовши один на один, вона перекинула і голкіпера, і ворота. А вже перед самою перервою капітан нашої збірної Вікторія Головач, опинившись перед воротами, пробила прямо у голкіпера.



Другий тайм розпочався з атак збірної України. На 42-й хвилині ще один вихід віч-на-віч з голкіпером мала Софія Рубан, але знову пробила повз ворота. А за шість хвилин стадіон вибухнув оваціями: неймовірний гол зі штрафного з 35-ти метрів забила Тетяна Левицька − 1:1. У середині тайму наші дівчата організували чудову контратаку, але в останню мить Юлія Шевчук не влучила у ближній кут. А ось угорки свої можливості використали і впродовж двох хвилин двічі відзначились у воротах української команди. До кінця матчу обидві збірні могли ще забити голи, але вдало діяли голкіпери обох команд.



Після матчу оргкомітет турніру визначив кращих гравців української та угорської збірних. Ними стали Вікторія Головач і Евелін Фенівезі відповідно. Нагородив футболісток міський голова Тернополя Сергій Надал. А кубки учасників Турніру Розвитку УЄФА вручив капітанам команд віце-президент ФФУ і голова Тернопольської федерації футболу Володимир Мариновський. Також Володимир Миколайович від імені ФФУ подякував Тернопільській міській раді за сприяння у проведенні цих міжнародних змагань.



Україна WU-17 − Угорщина WU-17 1:3

Україна: Кислова, Левицька, Черкашина, Кравчук (Зозуля, 64), Гриценюк (Зезюкіна, 73), Шевчук (Перевізник, 73), Головач (к), Мохнач, Матвіїшин, Рубан, Будаєва (Свинаренко, 67)



Угорщина: Саму, Ваншик (Бокор, 63), Сцилья Крашеніц (Розміс, 41), Петра Крашеніц, Дьошеджі (Грубер, 45), Шабо (к), Кошчан (Шаконі, 45), Фенівезі, Хорті (Балаш, 55), Щаньї (Ньюзо, 63), Андріска (Наджипал, 55)



Голи: Щаньї (5), Левицька (48), Щаньї (60), Петра Крашеніц (62)

Прес-служба ФФУ
Переглядів: 493 | Додав: tisha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz