Вівторок, 19.03.2024, 13:14
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
Як закінчиться матч 1/8 кубка України з "ІМС-ЧНУ"Черкаси
Всього відповідей: 16
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » 2013 » Травень » 21
Юнацька жіноча збірна України стартувала на турнірі розвитку УЄФА, який проходить з 20 по 25 травня у Мінську (Білорусь). У стартовому матчі команда Романа Заєва поступилася російській збірній з рахунком 0:3.



Перший тайм проходив в атаках збірної України, але забивали більш досвідчені росіянки. На 14-й хвилині рахунок у зустрічі відкрила Хотирєва, а за сім хвилин Аніскіній вдалося вдруге засмутити нашу команду.



Другий тайм пройшов за рівної боротьби, але все ж таки у одному з епізодів змогли відзначитись росіянки − на 38-й хвилині дубль оформила Хотирєва.



Паралельний матч завершився перемогою збірної Білорусі над командою Казахстану з рахунком 4:1.



У середу, 22 травня, о 10:00 юнацька жіноча збірна України зіграє свій другий матч на турнірі. Суперником нашої команди буде збірна Казахстану.



Україна U-17 - Росія U-17 - 0:3



Голи: Хотир ... Читати далі »
Переглядів: 579 | Додав: tisha | Дата: 21.05.2013 | Коментарі (0)

Вихованки Турятського НВК Глибоцького району стали переможницями змагань з футболу серед дівчат, які в рамках «Олімпійського дня» відбулись на стадіоні «Юність» у Чернівцях.



Кубок директора Департаменту з футболу серед дівчат 18 травня 2013 р. провело Чернівецьке обласне 130518-Olimp-denj-divchata-futbol-sportbuk.com (3)-Shvetsуправління Комітету з фізичного виховання та спорту МОНМС України.

У заході взяли участь 14 команд. Змагання проводилися на стадіоні «Юність» за олімпійською системою.

Перше місце посіла команда Турятського НВК Глибоцького району, друге місце ЗОШ № 33 м.Чернівці, третє місце Великокучурівська ЗОШ І-ІІІ ст. Сторожинецького району. Нагородження проводили заступник директора Департаменту – начальник управління фізичної культури і спорту Анатолій Швець та заступник начальника управління – начальник відділу фізичної культури та спорту Богдан Вітовський.

Переможців нагороджено кубками, медалями та диплома ... Читати далі »
Переглядів: 525 | Додав: tisha | Дата: 21.05.2013 | Коментарі (0)

Днями на Львівщині завершилися змагання з футболу в рамках Першого обласного кубку області зі шкільного футболу серед дівчат. У фіналі, який проводився на стадіоні спортивно-оздоровчого комплексу “Медик”, взяли участь 7 команд. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної держадміністрації.

Кращих у фіналі визначали жіночі збірні школярок Буського, Жовківського, Миколаївського, Перемишлянського, Стрийського, Яворівського районів, одна команда Нового Роздолу та команда м. Львів, які потрапили до фінальної частини турніру за підсумками змагань у районах та містах обласного значення Львівщини.

Перемогу ж здобули учні збірної Залізничного району м. Львова, сформованої на базі команд загальноосвітніх середніх шкіл м. Львова №68 та №60. Друге місце посіла команда школярок Буського району, а третіми стали дівчата-футболістки з Яворівського району, які отримали медалі, кубки та грамоти, а також набори м’ячів, морозива та йогуртів.

Змагання кубку шкіл ... Читати далі »
Переглядів: 522 | Додав: tisha | Дата: 21.05.2013 | Коментарі (0)

Уперше у Чернівцях відбувся жіночий турнір з міні-футболу за участю зіркових ветеранів «Буковинки», присвячений пам’яті колишнього капітана команди Ольги Ягодкіної.



У змаганнях у ФОК «Олімпія» 8.05.13, як і планувалось, крім «Буковинки» зіркових часів, взяли участь команди БДМУ, ЧНУ та «Колос» (збірна). Співорганізаторами виступили Буковинський державний медичний університет та місцева федерація футболу.

У складі «Буковинки» виступали Тетяна Пасько (Міс спорт Буковина 2010), Тетяна Якимчук, сестри Ткачук, Лариса Бутко та інші.

На жаль, у першому ж матчі красуня і футболістка Тетяна Пасько зазнала важкої травми (перелом ноги) і змушена була змінити спортивний майданчик на лікарняну палату…

Півфінал

ЧНУ – «Буковинка» – 0:12

БДМУ – «Колос» (збірна) – 1:1 (по пенальті – 3:2)

За 3 місце

«Колос» (збірна) – ЧНУ – 0:2

Фінал

«Буковинка» – БДМУ – 5:0
... Читати далі »
Переглядів: 558 | Додав: tisha | Дата: 21.05.2013 | Коментарі (0)

Одеситки завітали на Львівщину в ранзі лідера.Два матчі і дві перемоги.Дівчата з Моршина зіграли перед звітним туром тільки одну гру на виїзді,але також повернулися додому з трьома пунктами.Матч розпочався мляво,суперники не демонстрували якихось швидкостей,сприяла цьому і спекотна погода.Господарки потроху впевнено захопили ініциативу в свої руки,активно почали працювати фланги,якими вміло диригувала Надія Чайка,яка ще в минулому сезоні захищала кольори вищолігового "Нафтохіміка" з Калуша.З правого,постійно загрожувала воротам гостей Тетяна Мельничук.Вона і нанесла перші два удари в рамку воріт суперника.Третій на 36 хв став її забитим першим голом в 1 лізі України і першим домашнім м"ячем команди з курортного містечка.Вміло підібравши м"яч у карному майданчику суперника,пробила повз кіпера "Чорноморочки",і рахунок вже було відкрито-1:0.Ольга Сенчищева,яка вийшла на заміну,через дві хвилини після першого забитого м"яча,заволоділа м"ячем у карному майданичку одеситок,скориставшись неуз ... Читати далі »
Переглядів: 804 | Додав: tisha | Дата: 21.05.2013 | Коментарі (0)

Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz