Субота, 04.05.2024, 00:21
Західно-український жіночий футбол (футзал)
 
    

                                                                                                                                                     ЖФК"ДЮСШ №3"Івано-Франківськ
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
ми в контакті
В контакті border=
Міні-чат
Наше опитування
На якій стадії закінчить виступи наша команда в кубку України 2010-2011?
Всього відповідей: 24
останній матч
4 листопада 2012

ДЮСШ 3 "Івано-Франківськ
ДЮСШ Галич-7:3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
лічильники
Рейтинг
TopSport каталог сайтів Rambler's Top100
Погода в Ів-Фр
Форма входу
 
Головна » Архів матеріалів
17 голів у ворота суперників і, як наслідок, визнання найкращим гравцем вітчизняного чемпіонату. Цей титул вихованка костопільської "Родини", уродженка села Дюксин Ольга Овдійчук додала до звання чемпіона та володаря Кубка України, які вона здобула у складі харківського "Житлобуду". Свою нагороду футболістка отримала під час підсумкової наради комітету жіночого футболу Федерації футболу України. Про свій шлях у спорті найкраща футболістка країни розповіла читачам "РВ".

— Отримати звання найкращого гравця чемпіонату для мене було дещо несподівано, проте приємно, — говорить Ольга Овдійчук.

— А як виникло у тебе захоплення, здавалося б, чоловічою грою?

— З дитинства я любила грати у футбол разом з хлопцями. Згодом під час районних змагань мене побачив тренер Василь Мамчур, який запросив на навчання до Костопільського спортліцею. Далі була доросла команда "Родина", з якої я і перейшла до харківського "Житлобуду". Загалом за плечима вже шість сезонів н ... Читати далі »
Переглядів: 696 | Додав: tisha | Дата: 28.01.2014 | Коментарі (0)

24-26 січня в м. Шпола пройшов Всеукраїнський турнір на кубок фк Жайвір. На відкритті змагань були присутні команди , почесні гості та представники телерадіокомпанії.
З привітними словами перед учасниками виступили заступник голови райдержадміністрації Ольга Іванівна Шпиця, міський голова Віктор Михайлович Заскалета, Голова асоціації міні-футболу Черкаської області Юрій Андрійович Гончаров ,господар спортивного комплексу Павло Олексійович Мальчик, організатор змагань директор футбольного клубу "Жайвір" Віталій Миколайович Гончаренко.

У турнірі взяли участь7 команд з Черкаської, Івано-Франківської та Полтавської областей. Цей турнір є традиційним і щорічно проводиться у Шполі.

Знаковим цей турнір став через те, що він був дебютним у новому спортивному залі місцевого Будинку культури. Ще нещодавно це місце було у занедбаному стані, лише місяць тому тут завершилася масштабна реконструкція. Двоповерхова спортивна будівля, за словами її власника – підприємця ... Читати далі »
Переглядів: 916 | Додав: tisha | Дата: 28.01.2014 | Коментарі (0)

Завершальні два тури чемпіонату області з міні-футболу серед дівчат 99 року народження відбулися у Луцьку. Інтрига перших призерів молодіжного чемпіонату мала вирішитися наприкінці змагань, адже практично всі команди на цей момент претендували на медалі. В першому матчі юні лучанки з ДЮСШ-2 підтвердили свої наміри виправити стартову ситуацію і вийти в першу трійку: команда турійської ДЮСШ за першу п'ятихвилинку пропустила три голи від підопічних Людмили Ковальчук, і надалі господарки майданчику диктували свою гру, завершивши її з рахунком 9:1 на свою користь (відзначилися хет-триком Юля Семенюк та покером Надя Зелінська). Цікаво склався матч ДЮФК з Ковеля та локачинської ДЮСШ. Ковельчанки першими відкрили рахунок, в другому таймі збільшили відрив до двох м'ячів (голи на рахунку Вікторії Герасимчук та Іри Матлах), але на кінцівку гри сил дещо не вистачило і Аня Нижник двічі розписалася у воротах Каті Чумак. У підсумку бойова нічия 2:2. Всі команди-учасниці чемпіонату завершили турнірну ... Читати далі »
Переглядів: 734 | Додав: tisha | Дата: 20.01.2014 | Коментарі (0)

12 січня 2014 року визначилися фіналісти Чемпіонату України з футзалу серед дівчат 1997-1998 р.н.

Першими у новому 2014 році на футзальний майданчик вийшли юніорки до-17 років. В період с 9 по 12 січня дванадцять колективів (6 - порівняно з минулим роком) зібралися у центрі розвитку жіночого футзалу м.Гребінка, щоб вирішити хто з них вийде у ТОП-6 команд і позмагається за золоті медалі чемпіонату.

Треба подякувати усім керівникам команд, що змогли найти можливість приняти участь у відбірковому етапі. В ці дні Гребінка дійсно перетворилася в туристичне містечко, яке об'єднало людей з усієї України:
ЖФК «Ніка» м. Полтава; ЖФК «Біличанка-3 КОК ДЮСШ» смт. Коцюбинське, Київська область; ЖФК «ІМС-Уніспорт-З-Багіра» м. Красний Лиман, Донецька область; «Ладомир» м. Володимир-Волинський, Волинська область; «Злагода» м. Дніпропетровськ; «ДЮСШ-1» м. Хмельницький; «Ятрань» Уманський район, Черкаська область; «Надія-ДЮСШ» м. Гребінка, Полтавська область; «Лідер» м. ... Читати далі »
Переглядів: 699 | Додав: tisha | Дата: 19.01.2014 | Коментарі (0)

Наприкінці 2013 року в двох містах Україні відбулися відбіркові ігри з футзалу серед дівчаток 2001-2002 р.н.

Приємною традицією стає активна участь у змаганнях з футзалу представників найменшої вікової категорії. У порівнянні з минулим роком (12 команд) - на старт вийшло 16 дівочих колективів з усіх куточків нашої України.

За системою розіграшу вони були поділені на дві зони.
Першими свої кроки до фінального етапу розпочали команди, які зібралися у м.Кобеляки.
Запекла боротьба, несподіванки і сенсації - все це було в ті дня на ігровому майданчику. В підсумку, за три ігрових дні, ми всі дізналися першу четвірку кращих команд, які весною вже позмагаються за найвищі нагороди. Це представники Судака, Красного Лиману, Харькова та Конотопу
... Читати далі »
Переглядів: 676 | Додав: tisha | Дата: 19.01.2014 | Коментарі (0)

У спортивному залі КДЮСШ імені Євгена Кондратовича відбувся Новорічний турнір з міні-футболу серед дівчат 1999 року народження і молодших. У змаганнях взяли участь 66 дівчат, які представляли команди з селища Турійськ, сіл Ковельського району: Тойкут, Облапи та Любитів. Учасниками турніру стали і дві місцеві команди: Ковель-І та Ковель-ІІ.
За підсумками змагань, які проходили за коловою системою, перше місце здобула команда з Турійська, друге - Ковель-І, третє у спортсменок з Любитова. Друга ковельська команда посіла четверте місце, п’яте та шосте відповідно у дівчат з Тойкута та Облап.
Команди-переможці нагороджені грамотами відділу фізичної культури і спорту. У номінації «Кращий воротар турніру» перемогла Марія Вальчук (смт. Турійськ), «Кращим нападником турніру» стала ковельчанка Ірина Матлах, «Кращий захисник турніру» - Марина Шайнюк (с. Любитів).

Відділ фізичної культури та спорту

... Читати далі »
Переглядів: 578 | Додав: tisha | Дата: 13.01.2014 | Коментарі (0)

На початку року, з 3 по 9 січня, у місті Славутич Київської області сталася непересічна подія: вперше в історії українського футболу відбувся навчально-тренувальний збір воротарів усіх жіночих національних збірних, що пройшов в рамках підготовки до кваліфікаційних матчів чемпіонатів світу і Європи.



На цей збір тренер воротарів жіночих збірних команд України Олександр Митько викликав 15 голкіперів: Ірина Зварич («Фортуна», Данія), Ірина Саніна («Житлобуд-1», Харків), Катерина Самсон («Звезда-2005», Росія), Олександра Григорович («Легенда-ШВСМ», Чернігів), Альбіна Фомченко, Ольга Рябовіл (обидві - «Житлобуд-2», Харків), Марія Борщ («Вікторія», Конотоп), Олена Цикаленко («Ятрань-Базис-Уманьферммаш», Уманський район), Алла Герасимчук, Лілія Чорна (обидві - «Родина-Ліцей», Костопіль), Дарина Бондарчук (ДЮСШ, Бердичів), Діана Пасічник (ДЮСШ, Біла Церква), Наталія Чертополох, Вікторія Кримчаніна, Катерина Діхтяр (усі - «Спартак», Чернігів).



... Читати далі »
Переглядів: 603 | Додав: tisha | Дата: 13.01.2014 | Коментарі (0)

Триває чемпіонат з міні-футболу серед дівчат 99 р.н. і молодших. Ці змагання АМФВ проводить вперше, але шість команд відгукнулося на пропозицію взяти в них участь. Перші тури відбулися минулого тижня в Луцьку та Маневичах, а в цю суботу всіх учасниць гостинно прийняв зал Ковельської ДЮСШ. Після невеличкої церемонії урочистого відкриття на майданчик вийшли юніорки з Маневицької спортивної школи та футзалістки ДЮСШ-2 Луцька. Лучанки після двох поразок вдома були налаштовані дати бій лідерам змагань. Вже за 5 хвилин лідер атак лучанок Юля Семенюк двічі розписалася у воротах Маріії Кузьмін, проте дівчата з Маневич здаватися не збиралися і після автоголу лучанок потужним ударом Оля Дерев'янчук зрівняла рахунок. Після перерви першими добилися успіху маневиччанки, але вже за хвилину лучанки знову встановили рівновагу. Лише після влучного пострілу Насті Грицак зі штрафного удару дівчата ДЮСШ-2 вирвалися вперед, а крапку в грі 5:3 на користь Луцька поставила Юля Семенюк, оформивши покер в цьому ... Читати далі »
Переглядів: 677 | Додав: tisha | Дата: 13.01.2014 | Коментарі (0)

Футбольний клуб «Нафтохімік» (Калуш), незважаючи на те, що минулого року жіноча команда «Нафтохімік» через фінансові труднощі достроково припинила свої виступи у вищій лізі чемпіонату України з жіночого футболу, залишився вірний започаткованій у свій час традиції організовувати та проводити в Калуші на початку кожного року новорічно-різдвяні змагання з футзалу серед дитячих команд на призи ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ». І цього року він організував 10 січня в ігровому залі ДЮСШ Сокіл» уже VIII відкритий чемпіонат міста Калуша з футзалу серед учнівських команд загальноосвітніх навчальних закладів. Щоправда, за пропозицією генерального директора ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» Володимира Шулиндіна цьогоріч до участі в цих традиційних змаганнях з футзалу було запрошено не тільки дівчат, а й юнаків відповідного віку.

Вперше поборотися за призи нафтохімічного підприємства виявили бажання п’ять футзальних команд учнів 5-6 класів, котрі представляли першу, другу, четверту, шосту міські загальноосвіт ... Читати далі »
Переглядів: 663 | Додав: tisha | Дата: 11.01.2014 | Коментарі (0)

Рівненська обласна федерація футболу відзначила кращих футболістів, тренерів та президентів команд 2013 року. Як повідомляє кореспондента ІА «Ервеюей», кращими бомбардирами сезону стали троє гравців: Олег Груша з ФК «Вельбівно» (Острозький р-н.), Віталій Брикса з ФК «Енергія» (смт. Володимирець). Обидва футболісти забили по 17 голів у першості та чемпіонаті області. Серед юнаків найбільше разів у 2013-му відзначився – Роман Полін. В активі гравця сарненського «Маяка» 19 м’ячів.

Звання «Кращого президента клубу ІІ ліги» отримав Віктор Тищук, керівник ФК «Вельбівно». А, ось кращою футболісткою року стала вихованка КОЛІФКС «Родина» - Яна Голиш.

- Найчастіше я граю у захисті команди, тому і мало забиваю. Цього року відзначилася лише двічі. У «Родині» я вже 8 років, за футбольну кар’єру виходила на поле 50 разів. У планах на наступний рік виграти чемпіонат України. Мрію зіграти у складі чернігівської «Легенди», - відзначила футболістка.

Переглядів: 656 | Додав: tisha | Дата: 11.01.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 74 75 »
Copyright Franuk-woman-footsale © 2024
інші мови
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Афіша
<
Архів записів
наша кнопа
Друзі сайту
ФК Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Західний кур ФК Жайвір Шпола ЖФК АМФУ futsal.sport.ua Олімп ЖФК"Атекс" сайт фанів футбольного клубу Гуцульщина Косів Женский футбольный клуб Жилстрой-1
Конструктор сайтів - uCoz